20

Анонимен

преди 2 години

Русия няма как да загуби войната. Забравихте ли, че е ядрена сила? Може да спечели войната и да ви изпари и вас за няколкото минути. И НАТО с нищо няма да ви помогне. Мислите ли, че Путин щеше да започне война, ако не беше сигурен, че ще спечели все нещо?

19

поражение е

преди 2 години

Руснак убива руснак и путин изстрелва ядрено оръжие в руските покрайнини и подмосковието.

18

Анонимен

преди 2 години

Всичко друго освен свалянето на Зеленски и Янукович президент ще е провал,и тогава *** да се ориентират и те към джендеризма..мъжкарството и храбростта не е за тях!!

17

До18

преди 2 години

Морален край на Русия и на Путин няма,справка над 80% от населението го подкрепят,икономически крах в самодостатъчна страна като Русия също няма да има,още по малко когато на нейна страна е фабриката на света Китай!Жалко само за бедните украинци подведени от дрогираната марионетка в лицето на клоунът безродник Зеленски!

16

3

преди 2 години

До Анонимен Ще поживеем и ще видим...... може и да има разгром на Русия, може и да няма. Ако няма обаче, това ще много, много неприятно за тази така наречена украинска военна групировка. В хипотеза, че бъде разбита тази украинска групировка, военните възможонсти за възпиране на Кремъл в Украйна, намаляват рязко. Цитат от екс директор на ЦРУ от онзи ден " На фона на това, което се задава в Донбас, единственото, на което можем да се молим, е рязка промяна на метеорологичните условия"

15

Анонимен

преди 2 години

Колективният ЕС ще гладува здраво, но за сметка на това гладуването ще е на тъмно и студено.

14

Хора

преди 2 години

Вие плюете Русия но с нейна помощ бяха спасени моряците ни....спрете се.

13

...

преди 2 години

Мдам, ако руснаците се инзесът от украйна, както м/у другото направиха в афганистан, то тогава това си е края на путин! Но така както гледам войната ще продължи, може би не 10г, но ще е поне година! Нищо че *** тука ми твърдяха, че щяла да свърши за 2-3 дни! Те и те разбират толкова колкото баш ***! Отделно, че си има и опорки! Мдам!

12

Анонимен

преди 2 години

Путин вече претърпя поражение. Приказките за силата и величието на Русия са само фантазии на болни мозъци. Никой не вярва и на една дума на Москва. След моралния крах на Русия неминуемо следва и военен разгром. Въпросът е до къде ще спре Украйна, до границата с Русия или ще я прекрачи?

11

Анонимен

преди 2 години

дори кравария не се управлява еднолично от дядката!

10

Анонимен

преди 2 години

Войната може да бъде спряна само с пълната и безусловна капитулация на Украйна,всичко друго са нечии интереси и безброй разрушения и жертви най вече от страна на Украинският народ!

9

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия претърпи поражение... ==== Едно са опорките, друго са заклинанията ! Ми нема как да стане тая работа бе пич

8

БАНко

преди 2 години

ЗАГЛАВИЕТО Е : САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ НЯМА ДА ПОМОГНАТ , ТРЯБВА ДИПЛОМАЦИЯ !!! ООН ПРЕДУПРЕДИ ,ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ОБРИЧАТ СВЕТА НА ГЛАД С ТЕЗИ САНКЦИИ !!! РУСИЯ ЩЕ ДРЪПНЕ НАПРЕД , С ТЯХ Е ЦЕЛИЯ СВЯТ БЕЗ НАТО !!!

7

Много

преди 2 години

Ли си го мечтаете? Нанъй!

6

НАТО

преди 2 години

До: номер 6Айде бе?! Сигурен ли си?!

5

Харакуров

преди 2 години

тавариш *** ше обяви грандиозна пабеда на 8май в 23:59 и на 9ти всички ше празнуват двоен празник.

4

Анонимен

преди 2 години

Защо ако?

3

Анонимен

преди 2 години

A ako не претърпи, това е краят на ЕС и половото разнообразие!

2

анонимен

преди 2 години

А, защо пък да не е "пенсионния фонд" на дребния и да си излезе в пенсия спокойно?

1

Христо

преди 2 години

Смешно е даже да си го помислиш,нещасник платен слуга.