109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114Мики Маус ние не величаем Путин а си пазим гърба от такива като теб които разпалиха войни във много мирни държави по този начин да изброявам ли!И ако ми се наложи да избирам м/у САЩ и Русия/макар,че най-много ми се иска да сме независими ама империите не позволяват/избирам Русия,защото тяхната империя е по близко и съм по зависим от нея докато твоята е на другия край на света!Ако господарите ти искаха Българите да сме с американско мислене трябваше да не ни превръщат в бедняци!

108

Анонимен

преди 2 години

То ние нямаме нищо, бедни и глупави сме. Поне оръжие да имахме, руснаците и украинците поне. мускули имат.

107

Анонимен

преди 2 години

Който иска ................да се бие за Украйна.............Соломон Паси, Асен Агов и Роската Плевнелиев да хващат автоматите................тази война не е на България!!

106

анонимен келеш

преди 2 години

Абе пак ще го напиша,че от тази цялата патаклама в Украйна се видя,че никой не иска да има нещо общо с Русия и Путин:)Цял Свят е срещу Русия:)Ще свършат скоро нещата и Иванушка с танка като се прибере обратно в Русия ще види нагледно кон боб яде ли:)

105

Жкжкжкжшншйкц

преди 2 години

Това от заглавието някакъв риторичен въпрос ли е или да?

104

Гошо

преди 2 години

До Анонимен ...78.....За България Русия е опасна само за правителството и то не за всички от него ,за народа ,Русия НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ОПАСНОСТ ! Е за тия дето се имат за "елит" ще им е леко некомфортно ,но дори и за тях не е опасно

103

Анонимен

преди 2 години

Запада няма С-300.... затова не изпраща... Украинците са обучени да воюват с тези ракети и ги имат, но не им стигат, жалки, *** русофили... Затова искат от нас тези ракети.

102

ЕМА

преди 2 години

АБЕ ЗАЩО ТУРЦИЯ,РУМЪНИЯ ЮГОСЛАВИЯ,ГЪРЦИЯ И Т.Н. НЕ ОБСЪЖДАТ ТОЗИ ВЪПРОС?.ЗАЩОТО ИМАТ ПОЛИТИЦИ КОИТО МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ .ДО КОГА ЧЕ ИЗПИТВАТЕ ТЪРПЕНИЕТО НА НАРОДА?всичката мара втасала остана с Русия да воюва.тях какво го боли,те ще се изпокрият да му мислим ние бедните - народа.ако изкате да ни изтрепите поснете олио,и т.н.и ние сами ще се изядем,така прави един беден народ,който живее в несигорности не вярва на никой политик.Политици които не мислят за народа, превърнаха държавата ни в мащеха

101

Анонимен

преди 2 години

Хора, ВЕДНАГА ПОИСКАЙТЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ВОЕННИ СЪЮЗИИИИИИИИИ, ВИЖТЕ КАКВО ПИШЕ В СТАТИЯ В "БЛИЦ", ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ЧАСТ СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ И ИЗСЕЛЯТ НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ТАМ И НАСАДЯТ ВОЙСКИ! ТЕЗИ НИ КРАДАТ И ЗЕМЯТА, ТОВА ВЕЧЕ МИНАВА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!

100

до 97

преди 2 години

България можеше да е на мястото на Украйна.Не не можеше, тъй като България е в Нато и България не е обстрелвала 8 години руското си население. Айде стига сте ни насаждали чувство за вина. Никакви оръжия за Украйна! Пълен военен неутралитет! Който иска много да помага на Украйна да отива на фронта, но не замесвайте страната ни в конфликт, който не е наш!

99

България над всичко

преди 2 години

България не трябва да се намесва в тая братоубийствена война................ако се намесим, това е кардинална грешка!!!

98

до 97

преди 2 години

Те и от бойци се нуждаят. Щом казваш, че трябва да им се изпрати всичко, от което се нуждаят, казвай кога и къде да те чакаме, за да те пратим

97

SS

преди 2 години

При руски ракетен удър по територията ( не дай боже) на Бг с какво и как ще ни защити NATO ? Ще трябва удърно да купуваме оръжие . Това означава глад и мизерия !

96

Петров

преди 2 години

Народа иска военния и друг вид гений от Банкя, Борисов за върховен главнокомандващ на милионната българска армия вооружена с най-добрите кремъклийки и шишанета от времето на възхода. Русофилите обаче го арестуваха защото знаят че иначе Москва ще падне за дни.

95

Ганьовска работа

преди 2 години

Осторвът е Кипър, а не Крит. А как очакваш да те пази НАТО като ти се скатаваш като пръднал в асансьор, бе ***? Значи, ето пак *** ьовското мислене. Сега реално има конфликт, има възможност да покажете лоялност. Никой не ви кара насила, човекът дойде, вие пак: Изрично декларираме, че няма да помагаме. Е хубу, бе *** чо, ама после като те нападнат ще мрънкате, че не ви се помага, нали? Значи искате само ползи, без задължения. Както каза Тръмп, САЩ плащат да пазим всички ви. Свърши тази.

94

.

преди 2 години

Никой не знае какво има в главата на путин. Какво ще правим ако ни удари нас?Нека даругарите путинисти на кажат.

93

Анонимен

преди 2 години

А според русофилските *** в България вече паднали три/четири руски ракети.

92

Анонимен

преди 2 години

А защо телевизията и новините заливат хората с ужасни заглавия, паника и психоза постоянно? И бедният психясъл до краен предел читател скача от заглавие на заглавие като муха на

91

Анонимен

преди 2 години

До До Ганьовска работа Бъркаш Крит с Кипър!

90

ми то

преди 2 години

Ми то те такова агресорката Русия шляпа САЩ и техните подлоrи ЕС по зypлите и си прави каквото си иска, а САЩ и тяхната подлоra EС клечат като наакани баби! Ми то НАТО защо не възпира Русия, ами само се плюнчат със санции-манции вече осем години! Ми то НАТО нали е май-мощния военен съюз на планетата! Или?