55

Някой

преди 2 години

...изобщо връзва ли и се на лъжите на Тази! Пълна безидейност и некадърност! Щяла да бори "спекулантите"? И как ще стане *** Нинова, с болшевишки лозунги ли? Що не излезе превратаджията Радев и да размаха юмрук ..."Долу спекулантите", или пак се е скрил зад полите на Вицето и Деса! А Киро Кривата уста през това време дефилира из Версай, да демонстрира колко е "готин"!

54

до 57

преди 2 години

Че тя Нинова винаги лъже. 90% от това, което казва е лъжа. За нея лъжата е детска играчка. Това и е начин на живот. Тя така успява да се задържи във властта. Вижте как постъпи с собствената си партия, колко лъжи изрече, за да остане неин председател.

53

Анонимен

преди 2 години

Наистина олио има много.Това е факт. Защо обаче се случват тези събития? Аз такава блъсканица за даден продукт съм виждал само преди 2 г. Говоря за битката за тоалетната хартия.Това което се случва с цените в момента се случва по целият свят.И в другите страни поскъпват нещата.

52

Анонимен

преди 2 години

Спекулата, иначе - ловене на риба в мътна вода, това си е Основи на Харвардската икономика. Още Ковид ...няма ли? За да стане блатото по-гъсто. Всъщност има санкции - радост за всички български Харвардци по рождение.

51

Бойко Борисов

преди 2 години

"Това, което аз построих за 12 години, вие не можете да го боядисате." - Бойко Борисов

50

9

преди 2 години

днес в СБА олиото е 6,01 лв., а Калиакра е 7 лв.др.Нинова.Няма опашки.Това спекула ли е?Моля пишете всеки ден във вашия квартален магазин колко струва олиото.

49

ПППП

преди 2 години

По думите на Нинова Кауфланд и Била спекулират защото и в момента има олио на цена 9.20 лв. в този момент !! Освен това германската верига Кауфланд и Лидл са собственост на един германец! Тоест Кауфланд и Лидл работят без конкуренция един вид монополист ! Направете държавна верига хранителни магазини, като конкуренция и цените САМИ ще паднат! А в този случай СПЕКУЛАТА идва от производителя, Нинова лъже, дсми и господа!

48

нека ви

преди 2 години

Щом комунистите влезнат във властта, винаги стигаме до едно и също нещо - високи цени, несигурност и фалит на държавата. А Киретата каквито са неадекватни, няма да се усетят как Нинова ще ги изпързаля.Тя е като питбул - хване ли нещо, не го пуска, особено власт. Вижте какво направи с БСП-съсипа я, за да стане министър, мечтата на живота и. Същото очаква и България.

47

фигурант

преди 2 години

а после при бойко се крадяло? така е като се продадохте на хора които протестираха за 20лв. и журналисти които една година лъжеха за жълти стотинки ! търпете си сега румен ТЪ ПОТО и ПРОСТОкирчо

46

Виц

преди 2 години

Как се нарича човек притежаващ огромно количество олио?- Олигарх. А как се нарича човек презапасяващ се с олио? - oлигoфрен

45

Анонимен

преди 2 години

Полша дава 16 лева на полско семейство за всеки украинец, който е приет и подслонен. Не бъркайте това с хотелите у нас, в които настаняват бягащите от войната. 16 лева са предимно за изхранването на тези нещастни хора.

44

е,и кво

преди 2 години

Махнахте Бойко,че ви караше да работите,и сега чакате на готово някой да дава!?Ми ей го олиото,дават ви го по 7 лв!Доволни ли сте,умници родни!?

43

ToPhD

преди 2 години

Комунистически мършояди, ще ни довършатс техните схеми и агитации ! Като всички си мълчим години наред, а нашата Ентелигенция ни маже с олио и ни такова- така ще е! Започнаха пак комбинирана пропаганда едновременно с военни действия, спекула и корона ваксинации, нищо добро не ни очаква. При първия по-мащабен протест за кафеви сертификат, останаха някои неща недовършени, замазаха ни очите, протакаха, хората се отчаяха отново, на никого не му пука и сега започваме да сърбаме и духаме супата ...

42

Анонимен

преди 2 години

Бетонни чутури! На комунистите все някой друг им е виновен! За тях такова нещо като пазар няма. Миналата година реколтата била прибрана за някаква цена и цената на олиото не бива да е по-скъпо от 2-3лв. Значи госпожа Нинова ще нареди на собственика на това семе да го продава така като мисли тя, а не на който даде по високата цена и я плати.

41

разсмя ме

преди 2 години

Нинова, искрено ме разсмя. Не очаквах да чуя нещо подобно от устата на икономист. " Да се опитваш да трупаш печалби на гърба на хората просто е недопустимо" ???!!!Сега да ти споделя една тайна. Печалбата на икономическите субекти е ВИНАГИ на гърба на хората.

40

Xxx

преди 2 години

Ами да го продават без надценка ако искаш? А питаш ли ги как си плащат тока, осигуровките, заплати, хилядите таксички, с които товарите бизнеса? Да ставаме всички държавни служители и всичко ще е супер, ама от де пари?

39

Анонимен

преди 2 години

Като собственик на хранителен магазин в казвам, че доставната ви цена от вчера е 5.5 лв., а аз го продавам на 6.3 лв. Надценката ми е 0.8 лв или 15 %. А това е много малка надценка по принцип, да не говорим за последните месеци и разстящите цени на тока. А защо ми го доставят на 5.5 лв трябва да питате складовете на едро.

38

Анонимен

преди 2 години

Сложете таван на цените. Една стока не може да струва повече от еди колко си лева и надценката не може да е повече от еди колко си и ще се регулира пазара. Така може някой да си сложи и 1000% печалба.

37

гулем зор

преди 2 години

Ами въведете закон за печалбата,повече от 30% надценка да няма,кво чакате чавки такива!

36

Анонимен

преди 2 години

ЕДРАТА ПРИВАТИЗАТОРКА СЕ ПРОИЗНЕСЕ, КОЛКОТО ДА НЕ Е БЕЗ ХИЧ- ГА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ СЕ ДОБЕРАТ ДО МИН НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ Е ТАКА- ЗАСЕГА ИНФЛАЦИЯТА Е САМО 9.1% СПРЯМО 1 ЯНУАРИ МИНАЛАТА ГОДИНА- ЧАКАЙТЕ ДЕ ИМА ДА ВИДИТЕ КОМУНИСТИТЕ КАК ЗАКОПАВАТ- МИХАИЛ ХАЗИН В БСТВ- БГ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ 2024Г - ХА ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ БЪРЗИТЕ СТЪПКИ КЪМ ЕВРАЗИЯ- 1 ЕВРО- 160РУБЛИ.