141

Малко по-късно

преди 2 години

До Анонимен: Рашките на пелмени от био-"пшеница", черен хайвер сельодка с водка в тунрата на въздух! А ние тука ще се бъхтем на три места да си платим въглищата! А през деня ще сме сменили маските с противогази!

140

Анонимен

преди 2 години

Преди 2 години тоалетна хартия сега йод ,кво следва след това ?

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 187 "Скоро западняците ще работят като животни за да си платят сметките за ток и отопление и храната. А с еврата които плащат на Русия за енергия руснаците ще купуват нови западни коли. Западняците ще карат само коли втора и трета ръка, внос от Русия." :)))))) А Путин е най-красивия мъж в Русия! :)))

138

Анонимен

преди 2 години

Санкциите и ембаргото ще направят така че след 10 години Руския ще използва техника от 2022 година. Икономиката на Русия е толкова колкото на една Испания в момента.

137

Байхей

преди 2 години

До 157. Ти следиш ли какво става по света или гледаш само РИА Новости? Айде малко да те зарадвам, ще махна от целия свят Сирия, Северна Корея, Куба и Венецуела. Дори и Китай се ослушва и май не подкрепят агресията. Другите стигат ли ти бе, зомбиран олигоффрен? Какво сте се втепенчили само в Америка и Англия? Осъзнайте се малко, с десетилетия Русия ще бъде прокажена страна.

136

Анонимен

преди 2 години

До 162Хората в Русия са преживели Ленинград./////Точно сегашните руснаци не са преживели нещо което е било преди 77 год., още по-малко хора като Путин и Лавров чиновници в КГБ и Гражданска отбрана на СССР.

135

Анонимен

преди 2 години

Успех на Владимир Путин и пълна ликвидация на украинските фашисти и техните сътрудници в Руска Украйна!

134

Анонимен

преди 2 години

До Добре правим "все пак някой трябва да напише че някога е имало и европейска цивилизация на Земята." Някой путинофил? :))))))

133

sofeto

преди 2 години

Руските олигарси знаят че "техните" пари са на Путин, а да.... и техният живот принадлежи също на него!

132

Анонимен

преди 2 години

172 пеят я на Тайван. А янките избягаха чак в австралия.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 "бих се возкл, както и в момента ти пиша от китайски телефон. Аре марш." Пишеш, щото нЕмаш кинти за по-хубав :)))))) А като "би се возил", що не караш китайска кола? :))))

130

Добре правим

преди 2 години

До Анонимен: "Тази държава като има суровини които никой не купува какво правим ?" "купуването" не е самоцел! Пази си ги за 30-40 хиляди години по-късно. все пак някой трябва да напише че някога е имало и европейска цивилизация на Земята.

129

Анонимен

преди 2 години

Ако го предадат това означава че престъпната организация НАТО няма кой да я спре нито да се опълчи срещу нея.

128

хаха

преди 2 години

те пееха преди 2 години същата ама с прилепченца

127

Анонимен

преди 2 години

Санкциите така помагат на Русия, че ще й остане само пшеницата накрая да плющят. До това ги доведе великия Путин. Скоро с една хубава московска заплата от 200 000 рубли ще можеш да си купиш билет за отиване до Пекин само.

126

хаха

преди 2 години

намали малко тез проценти. мн съмнително става

125

Анонимен

преди 2 години

Спрете геноцида над славяните,той продължава вече над осем-девет години, по жесток начин бяха избити над седемнадесет хиляди руски мирни граждани, включително и деца, спрете и да си правите лаборатории и експерименти с украинци и други хора, дори вече в България има такива лаборатории, ТОВА Е ГЕНОЦИД НАД СЛАВЯНИТЕ , спрете всичко това! Години наред унижавате и убивате славяни, спрете всичко това, колко още да продължава? А от Путин какво искате,като държавник,той се опитва да защити родината си

124

Анонимен

преди 2 години

В Китай сега пеят песента Елате пиленца при батко.

123

Гиб Мелсън

преди 2 години

В чешките медии пише, че в Украйна вече са навлязли и беларуски войници. В град Чернихев кмета на града е обявил награда от 300 долара за всеки пленен или убит вражески войник. Обявил е ценоразпис с цени за унищожаване на бронетранспортьор 150 хиляди гривни, за унищожена бойна машина на пехотата 200 хиляди гривни и 250 хиляди гривни за унищожен танк. Кмета също е публикувал файл с данните на 120 хиляди войници воюващи в Украйна.

122

Анонимен

преди 2 години

До 15799'99% от държавите в света не признават анексията на Крим и Донбас. А, агресията над Украина 1000% от цял свят не я подкрепят и искат военните действия да спрат.