11

пияница мистик

преди 2 години

Освен с реваншизъм срещу ГЕРБ тези фигурантски п0дл0ги с нищо друго не се занимават. Битовата престъпност скочи в небесата - всеки ден по 2 - 3 убийства и десетки грабежи и обири, но видиш ли, Гешев да го махнем, за да може да се върне на бял кон Черепа от Дубай, Мустака от Сърбия и братя Галеви друго по-важно за комунистите няма!

10

Анонимен

преди 2 години

Като падне Гешев дръжте Бойко да не избяга в Катар!

9

перко

преди 2 години

Единият сигнал е от зеленият чорап, за влизнето на прокуратурата в президентството.

8

Анонимен

преди 2 години

Смятай как всички в това "правителство" са кукли напазарувани на килограм. Сметките и цените скочиха с пъти ама нещо няма протести. Преди при лошия Бойко като имаше някакви завишени сметки и имаше "спонтанни протести"

7

Анонимен

преди 2 години

Държавата няма право да се меси и кадрува в прокуратурата. Министърката да отиде в прокуратурата и да отговори на зададените въпроси. Тя не е богопомазана. Нали, уж са против "и над мен е само Бог"? То, ако от всяка секретарка ставаше министърка...

6

знам

преди 2 години

И на тази мандата скоро ще е прекратен.

5

Анонимен

преди 2 години

Надежда за Гешев, тази марио нетка на Бойкикев едва ли ще напише обосновано искане. Цацаров много правилно определи умствения и потенциал. Убеден съм, че в момента на друго място пишат искането.

4

Черен ПР

преди 2 години

""Такива са твърденията в сигналите. Ние работим по тези сигнали. Преценяваме внимателно кои от тях действително заслужават да бъдат внесени в пленума на ВСС и кои не би следвало", каза зам.-министърът." Обаче на поканата на комисията министъра отказва да се яви, за да представи доказателства, на базата на които твърди, че иска да задейства процедурата по отстраняване на Гешев. :) А щяха да разботят "прозрачно". Ама друг път.

3

Анонимен

преди 2 години

Кога ще почват пак да застраховат с бухалките?

2

Анонимен

преди 2 години

Скоро искаме и промяна в конституцията и фигуранта пожизнен президент за да сме добре като в Беларус и Русия

1

Анонимен

преди 2 години

Айде че на черепа му писна в Дубай да чака