155

Анонимен

преди 2 години

Поне си признава човека, че борбата винаги е за ХРАНИЛКАТА! Всички сте еднакви!

154

Анонимен

преди 2 години

Нищо добро не ни чака с мошениците от Промяната, които натресоха Корни за министър на икономиката.

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 "Е той Вождът ти като го направиха премиер имаше огромен опит." Хихихи. Отчаяните радеви калинки. Борисов беше шеф на отдел в МВР, след това главен секретар на МВР, след това беше КМЕТ НА СОФИЯ ДВА ПЪТИ и ЧАК ТОГАВА стана министър председател. Но иначе ти си драскай за "неопитния" Борисов. Вие русофилчетата и без това освен лъжи друго не можете.

152

Do 159

преди 2 години

В пореден коментар доказваш, че си или платен или нямаш грам мозък.Нямаш идея за какво говориш.ЩОм за теб Бойко е борец срещу комунистите и не вярваш дори и на фактите, значи си лишен от способност за мислене.Той, заради такива като теб беше на власт 12г. Еднокнижници. Кой знае, сигурно и ти си, я с купена диплома, я със завършен 10ти клас. Може и да си ММА фен.

151

Шофьори бате

преди 2 години

Шофьорът на Маргините в качеството си на премиер назначи шофьора на Маджо за вътрешен министър.

150

Нагло копеле

преди 2 години

Този кой беше?

149

Анонимен

преди 2 години

Баце прав си!

148

венци

преди 2 години

Щом Боко Тиквата все още е на свобода значи засега наистина промяна няма.Когато видим гербаджийските крадци по затворите значи тогава промяната ще е дошла.

147

Анонимен

преди 2 години

Борисов изнесе цял самолет с пачки и кюлчета в Саудитска Арабия миналата година. На връщане докара фурми.

146

Анонимен

преди 2 години

Бойко разду 3 пъти администрацията, за да гласуват за него. Вдигна двойно заплатите на учителите, за да гласуват за него. Сега следващото правителство ще трябва всеки месец да тегли нови заеми, за да покрива тези раздути разходи. Тази година таксата по заемите теглени от държавата беше 6 млд. При тия нови заеми, които натрупаха ГЕРБ и сега служебното правителство при падежа 01.2022 г. държавата трябва да приготви такса по дълга около 8 млд. Това означава нов голям заем през декември или януари, с който да се плащат старите заеми. Това ще е катастрофа, при положение, че ще надминем 70 млд дълг,

145

Анонимен

преди 2 години

Е той Вождът ти като го направиха премиер имаше огромен опит. Особено в това как да паркира колите на шефовете си в СИК.

144

Анонимен

преди 2 години

Борисов отвори вратите на властта за организираната престъпност.Дойде време за дезинфекция и проветряване.Ако не го направим децата си ще ги гледаме дистанционно през интернет пръснати из белия свят.

143

Анонимен

преди 2 години

До До 138/154 Пак ще ти повторя: комунистите не мръзнеха по паркинзите а се разкарваха с куфарчетата откраднати от дъжавата и "приватизираха". А рашковизмите ми е ясно, че ги владеете. Няма нужда да го доказваш. ПЪЛНОТО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ за такива като нас ще бъде когато тия, в чиято полза сега лаете, ви смачкат.

142

НеРазбрал

преди 2 години

Тиквата сега оплаква ли се, че ме взима участие в борбата за власт, или пак си говори глу-по-сти-те? И мен ме е яд, че като гледам какви лъжци и крадци пак са на власт , ама ние си ги избрахме. Айде , да са ни честити и по-малко да крадят от баци.

141

Ельоменат

преди 2 години

Нали шеф на Кевр е ваше момче бе Буци. Какво се оплакваш? Нали ти е кака ти Теменужка Петкова ни натресоха това.

140

Кого си драскач

преди 2 години

"акумОлират"... това някаква нова дума ли е?

139

Оня

преди 2 години

Няма такава герберастка злоба ама само джафкане остана

138

До 138

преди 2 години

Хаха...ще кажеш, че Бойко не е комунист? Ти, верно ли?Я се поинтересувай малко за биографията му и на баща му. Комунисти. Слвд това е работил като бояч на мутрите и Пашата.Познавам лично човек, който Бойко го е бил, докато е работил за мутрите. Ще ми гояориш за визия, демокрация и т.н. от вдин престъпник.

137

Анонимен

преди 2 години

До Рубльов Хихихи. Явно не си живял през комунизма. Сега СЪСЕДИТЕ ти ще слухтят дали не вариш ракия, и ако не слушкаш другарЕтЕ, ще ядеш сопата.

136

Анонимен

преди 2 години

Всичко се срива, България затъва все по дълбоко.