357

Анонимен

преди 2 години

Да, ваксинираните са защитени от тежко протичане и смърт. Колкото по-ниско е нивото на ваксинация в една държава, толкова по-голяма е смъртността. И в интензивните са над 90% неваксинирани.

356

Анонимен

преди 2 години

Ми четете ас мога ли да измисля данни от лаборатория

355

Анонимен

преди 2 години

До Гошето Гоше, нема се плашиш, короната по-глупавите не ги лови, така че ти си защитен!

354

Aнонимен

преди 2 години

До ГошетоОт позицията на прогледнал ваксиниран с 2 дози и безкрайно излъган, бустер няма да си сложа и приключвам експеримента до тук.

353

Е как

преди 2 години

И като изтече срока от 9 месеца за сертификата...как ще се ходи НА ГЪРЦИЯ...УЖААААС!!! Ще има бустери безкрай!

352

До край

преди 2 години

Сигурно няма да стане по-добре но почти толкова сигурно е, че няма да стане и по-зле.

351

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да има сертификат,точно това използват Възраждане .Хващат се за популистки лозунги за да трупат точки.Мангъров засрами се ! Възраждане е Руска партия !

350

До 370

преди 2 години

Ти си болен мозък

349

Анонимен

преди 2 години

Честито на ваксинираните те са защитени

348

Анонимен

преди 2 години

До кога ще се купуват неефикасни ваксини с нашите данъци?!!!Кой ще потърси сметка за това.Ваксинираните сами да си плащат за бустерите!!!!

347

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните заразяват по-малко и това е доказано защото всички ваксинирани минават на ГТП като им бутат една тръба в устата свързана с апарат който отчита колко вируси отделят и после им лепят стикер на челото точно както и при автомобилите.

346

Рнк и спин

преди 2 години

Една от първите лаборатории, които откриха това, беше топ изследователски институт в Индия, наречен Kusuma School of Biological Sciences. Техният анализ на последователността на РНК показа, че в този коронавирус е вкарана част от вируса на СПИН. Този специфичен СПИН сегмент му позволява да се внедрява в лигавиците на човешкото тяло по-добре, отколкото другите коронавируси. Присъствие на който и да е аспект от вируса на СПИН в коронавирус не е имало никога досега.

345

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран НЕ заразява по-малко и това е доказано на практика (статистиките в цяла Европа), даже и на теория.

344

Aнонимен

преди 2 години

До такава степен по-малко заразяват, че се появи цунами от ваксинирани, които се заразяват взаимно в най-ваксаните държави

343

Гошето

преди 2 години

Тия дето са без ваксина, в интензивно отделение...питат ли какво има в лекарствата дето им слагат за да им спасят умиращия ***? Дали са тествани? От кога са на пазара? Има ли странични ефекти? 5G? Тикток във ваксината или нешо друго.За един приятел питам...защото аз за нито един умрял, отказал лечение не съм чул...явно сте антиваксъри, докато не ви запари отзад.

342

Chvuvibkgkyg

преди 2 години

Заради Симидчиевци, Аргирки, Витанки и други отпадъчни продукти на здравната система, хората са наплашени и са блокирани болниците от пациенти, които нямат нужда от болнично лечение. Затова хората с онкологични проблеми, сърдечноболните, тези на хемодиализа и т. н. са оставени на произвола на съдбата и умират без никакво лечение! Заради това е високата смъртност!

341

Край

преди 2 години

Вакситните маските и локдауна не се решение обаче по-добро няма измислено. Тия дето критикуват - да предложат алтернатива.Ако сега отпадне сертификата и всички тръгнем по кръчми и купони дали ще е стане по-добре. А дано ама недали.

340

Aнонимен

преди 2 години

Стига с това по-малко заразяват, звучи като,, малко бременна съм"

339

Анонимен

преди 2 години

До Гошето за 349 357 Само ваксатроловете ли не разбрахте, че това не са ваксини :) Или няма други опорки :)

338

Анонимен

преди 2 години

Симидчев е со росоид.Говори неистини.В Европа ваксинираните са пламнали Има хора с познати с колеги,защо лъже в ефир