76

Готово!

преди 2 години

До Анонимен: "Имам само един въпрос," Отговора е че ние незначителните дигаме пяна. там това сие естествено и не го дискутират. Кефят се на природата, пеят играят казачок и ядат пелмени. Ние/вие тука злобеем.

75

До 72

преди 2 години

"....Русия е като Нигерия само че със сняг...." - аре баце да не казвам кой е кат Бананова република ама .......без бананите :))

74

Анонимен

преди 2 години

До До 75/85 Колкото и да гледаш България е класи над рускопитеците. Те затова така се напинят да ни "вземат под крилото си", защото много им се иска да ни докарат до тяхното дередже.

73

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха "Бай Тошова България бе по-малко зависима от СССР,отколкото сегашната от ЕС и САЩ" Бай Тошова България беше толкова зависима от СССР, че малко след като ни спряха безплатния нефт, който препродавахме за долари, и се принудихме да се откажем от комунизЪма. А бяхме толкова зависими от тях, защото ни бяха напълнили с некадърни индустриални производства, които трупаха само загуби на държавата. Реално СССР ни вкарваше нарочно във фалит. Бази нямаше, защото имаше русофили.

72

Анонимен

преди 2 години

72 Облъчен си от африканските нации по футбол.Като представител на Симонски острови се изказваш.

71

Анонимен

преди 2 години

Вчера на пресконфернация на въпрос на журналистка от Казахстан, Путин между другото заяви, че Русия е много благодарна на правителството на Казахстан което спомага изучаването на руски и език, Казахстан практически е руско говоряща страна. Путин добави, че в бъдеще Казахстан не трябва да бъде само космически полигон за Русия в Байконур, но също така да бъде включен активно и в разработката на най-новите космически технологии.

70

До 75

преди 2 години

"...Русия е страна от третия свят, икономически и социално изоставаща...." - много е яко, дори готско човек преди да хвърга камънье в чуждата градина да погледне собствения си разпърдян отвсякъде курник ? :))

69

А нема нужда

преди 2 години

Дреме и на Русия колко са богати богатите. Тя ще оцелее идните 1 милион години с това което има за да разказва на бъдещите поколени колко е било безмислено богатството на запада.

68

Анонимен

преди 2 години

До 53Един вариант е възстановяване цялостността на Сърбия с връщана на Черна гора, Босна и Херцоговина, и Косово. ////Кой ,зачита за нещо Русия в спора в западните Балкани ,та тя щяла да прави Велика Сърбия пред погледа на германци,американци ,англичани?Освен това Сърбия дори сега е с по-голяма територия от колкото заслужава .

67

Анонимен

преди 2 години

САЩ информираха Гърция за отказа си от строителство на газопровода East-Med Pipeline от Израел и Кипър до Гърция който щеше да превърне Гърция в газов хъб на Европа. Документ с официалния отказ на САЩ получиха Гърция, Израел, Турция и Египет. Турция която беше против проекта тържествува. Заради проекта Гърция разруши проятелските си отношения с Русия като позволи на САЩ да изгради множество военни бази на територията и.

66

Анонимен

преди 2 години

Дмитрий Песков към премиера на Гърция на молбата му към Русия Газпром да намали цените на газта "Истате да ви продаваме газта без пари"?

65

ха-ха

преди 2 години

До АнонименБай Тошова България бе по-малко зависима от СССР,отколкото сегашната от ЕС и САЩ.И нямаше дори съветски военни бази,което е направо учудващо.

64

Анонимен

преди 2 години

Енергията през 2022 г: Кризата ще се превърне в катастрофа, подгответе се за удара. Цените смазват цялата икономика на ЕС.

63

До 66

преди 2 години

"....Путин ги прави на маймyни, разположи войски около украйна и джендърите скачат, пенят се, дискутират, гадаят..." - мисля че тази година Володята може да разположи Умиротворители в Венецуела, Куба, Мексико, пък що не и в незаконно окупирания Тексас ? Ти да видиш кво е да ти виси Войска на границата :))

62

Анонимен

преди 2 години

До До Слийпинг Джо За разлика от изобилните рускини, които са достъпни по морето на всеки, който има 10 лева в джоба, ти си виждал готина американка само на снимка. Не можеш да припариш до такава.

61

Анонимен

преди 2 години

Русия и Пакистан постигнаха съглашение за строеж на газопровод от Русия до Пакистан.

60

Путин дава заповед:

преди 2 години

Дас се награди Джо Байден за заслуга за издигане велиичието на Русия и принос за двустранните отношения със САЩ. Наградата да се връчи официално в Кремъл! Също да му се даде звание генерал- мйор за добре свършената работа!

59

Анонимен

преди 2 години

Председателят на Китайската комунистическа партия другарят Си Цзипин обяви, че договорът за газопровода Силата на Сибир 2 (който минава през Казахстан) е окончателно подписан и започва изграждането му. Русия доставя 170-180 милиарда куб/м газ в Европа. В следващите години около 110 милиарда куб/м от този обем ще бъдат насочени през Китай, по газопровода Силата на Сибир 2, който минава през Казахстан. През това време Европа трябва да намери начин да осигури намалените количества от други източници ако иска да избегне пълен крах на икономиката си.

58

До Слийпинг Джо

преди 2 години

"....На Рашата само жените харесвам..." - пък аз харесвам дебелите Щатски крави и нашите си мургавелки - на тъмно минават за негpa и става весело.

57

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха "Тогавашната държава не беше застрашена от изчезване" Тогава България изобщо нямаше: имаше територия продължение на СССР. Даже и Тошо искаше официално това да се признае.