58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 - Виш ко шти кажа, аз ся, на тебе! Твойата семейна историа, не *** валкнува, ништу чи от Недфлики са направели телевизионен сериен филм за нея.

57

Анонимен

преди 2 години

На запад преди 50 години хомосексуалистите ги вкарваха в затвора - идейният баща на компютъра Алан Тюринг е лежал в затвора за хомосескуализъм. Но светът се променя. Днес на хомосексуалистите им правят промоции? И ще се променя. Утре педофилия - това е защита на правото на детето на любов. Зоофилия. Инцест. Некрофилия. Това са зрели хора, при демокрацията всеки решава за себе си какво е най-доброто за него.

56

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е че тези резолюции ЕП нямат никаква тежест, такива резулюции има бол и никой не се съобразява с тях с изключение на бананови държави от 4-тия свят.

55

Анонимен

преди 2 години

Netflix пусна нов детски анимационен сериал Q Force за агент Мери. Агент Мери е трансджендър, мъж който си е сменил пола и е сега е в ролята на хомосексуалният Джеймс Бонд, а Q-force e тийм от хомосексиални агенти ръководени от агент Мери.

54

Анонимен

преди 2 години

На запад при демокрацията в училищата децата се учат, че ако в някое момче се появи интимно желание към друго момче (или момиче към момиче), те не трябва да се страхуват, а трябва да го експлорват и да експериментират за да могат свободно да се определят сексуално. Ако не изпитват желание към същия пол, то поне трябва да опитат, а не да робуват на предразсъдъци.

53

Анонимен

преди 2 години

Мъж като роди или лесбийка забременее от жена и роди нека си гледат деца иначе у лево. Да дадеш невинно дете на такива ненормалници е садизъм и зло.

52

Анонимен

преди 2 години

Единственото което може да се противопостави на хомосексуализма е религията, и най-вече Православието и Исляма, католиците вече признаха хомосексуализма за норма. Исляма не го закачат за сега, там няколко отрязани глави, но все пак вършат работа да се изплашат триполовите, но Православието може. Само тези две религии днес могат да попречат на хомосексуализма, нокакви държавни институции.

51

xaxsasб

преди 2 години

До 32 - Дъното е обратни да осиновяват деца? А не е ли дъното тези деца да стоят по домовете до пълнолетие и после половината да не знаят как да се адаптират към обществото и те да си правят деца? Според мен обратните са в полза на човечеството, стига да не се множат по изкуствен път. От гледна точка на планетата, подобни хора, са по-полезни от Айше с деветте деца.

50

Хомосексуалист

преди 2 години

Демокрацията е свобода. Хомосексуализмът е есенцията и еманацията на демокрацията - няма морал, няма норми, няма традиции - нищо. Ти можеш да правиш това което искаш. Сексуалността е лично дело, лична работа. Смяната на пола, осиновяването е лично дело - човек трябва да бъде свободен в личните си дела. Демокрацията дава свобода.

49

Анонимен

преди 2 години

Гласували против , Джамбазки, Александър Йорданов, Слабаков, Евa МейдълГласували ЗА - Станишев, Радан Кънев, Елена Йончева

48

Анонимен

преди 2 години

Хомосексуализма е противоестествено явление, против природата. Но е търпимо. В съвременното общество не може да се преследват и да се упрекват хора за това, че са хомосексуалисти. Но да се издига хомосексуализмът в норма която да се налага като държавна политика в целия ЕС - това е престъпление.

47

Алекс

преди 2 години

Да се трескат колкото искат ,но категорично да бъде забранено да осиновяват деца.И да не организират манифестации/прайдове/в центъра на София.

46

Европеец

преди 2 години

Госпожа фон дер Лайен заяви, че законът в Унгария за забрана на хомосексуалната пропаганда сред деца е дискриминация по признак сексуална ориентация и е позор за Унгария. Законът противоречи на всички фундаментални ценности на Европейския съюз.

45

Молла Абдула

преди 2 години

Само законите на Шериата ще оправят Европа и ще я избавят от покварата и разврата!!

44

Анонимен

преди 2 години

През март 2021г Китай призна хомосексуализма за психическо отклонение.

43

До 23

преди 2 години

Лъжеш се, че нищо ти няма. Просто отстрани не се виждаш.

42

Анонимен

преди 2 години

Това си е чист болшевизъм само, че без налагащите го да са мнозинство.

41

Анонимен

преди 2 години

политиците в ЕС са се побъркали. Хората обедняват, инфлация, цените вървят на горе, работа няма, всичко отива към катастрофа а те все за хомосексуалистите. НИКОЙ НЕ ЗАКАЧА ХОМО СЕКСУАЛНИТЕ. Какво искат тия нека=дърници политиците в ЕС???????

40

Хомосексуалист

преди 2 години

ЕС реши да въведе хомоксексуални бракове в Русия. Ако Рисия не промени конституцията си и не въведе хомосексуални бракове ЕС ще наложи сурови санкции на Русия. Санкциите могат да разрушат руската икономика. Хомосексуалните бракове са най-екологичните и най-въглеродно неутрални бракове защото не произвеждат деца които отделят въглеродни емисии. Трябва да помислим как да спасим планетата от човешката дейност, Русия бълва въглеродни емисии които предизвикват климатични примени.

39

Обективно

преди 2 години

По-скоро България ще напусне Еурогeйския съюз, отколкото да признаем тази извpaтенящина у нас!