35

Циркови постановки!

преди 2 години

Резултата е трагичен и е пред очите на всички. Новото, което всъщност е още по-старо, се напъва да ни убеждава колко е прогресивно!

34

Анонимен

преди 2 години

До А оная женичка "дето изпотрошиха колата и върху главите на децата, кога ще я викат в парламента. Или поне децата да викнат - да ги питат как са се почуствали." Тях няма да ги викат и няма да има комисия, защото "тя си го е заслужила" и така е "демократично". Нея я малтретираха борци "срещи тиквената тирания" така че това е ОК.

33

Анонимен

преди 2 години

До а оная женичка: че накрая отнесе и глоба, защото била навлязла в тълпата, незаконно намираща се на пътното платно. Перверзия!

32

ИДЕЯ!!!

преди 2 години

Аз искам да знам и поръчителите на протестите . От там всичко ще се изясни.По парите ще стигнете до истината.

31

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува че тока водата и храната скачат с 100% интересува ме живота на безделниците търкалящи се по градинки и площади.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. 16 "Точно така, българските деца и ученици, които се бореха срещу тиквената тирания излезнаха смело с лицата си. Мутри били и платени били, ето вижте ги, деца, ученици, работещи." Мда, видяхме при ареста им как раздаваха шутове и песници по полицаите. Истински примерни граждани. И това е само от видеата, които трябва да покажат "зверствата" на полицията. А какво ни е спестено от останалите видеа на "добрите борци" .... но за това няма Комисия и "изслушване". Защо ли?

29

Жу

преди 2 години

А да попитам тия бити деца с какво право присъстват на това увеселително мероприятие? Колко трудов стаж имат, респективно данъци са платили, респективно имат принос към обществото, респективно имат морално право да дават оценка на управляващите?

28

Пян Гъ

преди 2 години

Хаджигенов е от крайната левица. Ако в БГ имаше диктатура, той и такива като него щяха отдавна да изчезнат и да не тормозят държавата със стотина платени протестъри. Обаче няма кой да му го каже. Няма...

27

Анонимен

преди 2 години

Долу Каскета! Оставка!

26

ГЕРБ

преди 2 години

Гадн... анархисти. Малко бой ядоха и пак ще го ядът

25

Анинимен

преди 2 години

Каква диктатура бе пич, щом мишки като тебе влезнаха в парламента?

24

Майора

преди 2 години

За пореден ден лъжи от Рашков и Хаджигенов, захранвани с новините от лъжлив Бабикян! И какво Божков плати , олигархията с Радев е на власт , това ли е промяната! И ичастниците в птотестите са герои , а полицаите вълци ги яли! Тржко и горко на хора които не ги уважават и много ми е интересно ако нещо има есента , как ще искате защита от полицията която незаслужено обвинихте и изкарахте престъпноците герои!

23

А оная женичка

преди 2 години

дето изпотрошиха колата и върху главите на децата, кога ще я викат в парламента. Или поне децата да викнат - да ги питат как са се почуствали.

22

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям полицията, трябваше повече сила да се използва. Тези гадове ги палеха и умишлено ги провокираха за да стане бой, за да може после техните партии да го развяват като политически аргумент.

21

Анонимен

преди 2 години

Генов ще им спечели делата колкото е хаджия.

20

Анонимен

преди 2 години

Да се разследва Мая Манолова с белия автобус и кървово потушените протести от 2013 та!

19

Узунов

преди 2 години

До 6 месеца след като падне един режим, всичко което се случва е резултат от управлението му. Стига да е управлявал 4г. В случая Мутрата управляваше 12м, което значи да не съм чул в следващата година и половина да приписвате нещо на правителството на Радев.

18

USA

преди 2 години

ЛАЖИТЕ У МАНДРАТА ПАРЛЯМЕНТ СА НАРОДЕН ОБИЧАИ И ВИНАГИ СА ПРАЗНИКИ С РАКИЯ !

17

Анонимен

преди 2 години

До анонимния защитник на белите бити деца: което не променя фактите: употребени са за чужди цели, нямат място на незаконно мероприятие, поставя под въпрос зрелостта им и готовността им да бъдат пълноценни граждани в зрялото общество.

16

Анонимен

преди 2 години

Анархистите малко бой ядоха миналата година, много ги търпяха полицаите, в други държави щеше да има разстреляни и осакатени, а в някои руски федерации и изнасилени!