35

Анонимен

преди 3 години

До 31Принципно си напълно прав, но има доста голяма разлика между това дали си губеща фирма, защото не можеш да привлечеш клиенти, или губиш заради държавна намеса в бизнеса.

34

Анонимен

преди 3 години

60 на 40 за всички безработни или го махнете и за заведенията и транспорта тогава щом н яма за всички. Махане на здравния данък за безработни както свалиха ДДС, а не само за едни намаления.

33

Анонимен

преди 3 години

Е сега е моментът Борисов като държавник да излезе и да уволни НОЩ.Да видят хората ,че има ДЪРЖАВНИК начело.Ако пак се покрие вече няма какво да спре загубата на изборите.

32

Анонимен

преди 3 години

Тука един мърмори, че всеки ден тия искали нещо, ами в действителност, те понасят всичките ограничения! Каквото и да стене, все тези определени свери са на топа!Джъмбо, кога беше затворен, че не помня, ами в КафландА, кво е чудо, ааа.

31

Чиновник

преди 3 години

Добре де, простолюдието знаете как трябва да се пазите. Или пене би трябвало да знаете, след като цяла година ви се повтаря ЕЖЕДНЕВНО!!! Защо трябва да се затворят заведенията, за да не ходите на заведение, след като ЗНАЕТЕ, че там може да се заразите? Защо трябва да затворят моловете, за да не ходите в мол? Отново стигаме до всеизвестния факт, че вие от дума не разбирате. Вас ви оправя само дебелата тояга и яки глоби. Ето, затова се отнасят с вас като с ***. Просто няма друг начин.

30

Анонимен

преди 3 години

До 555Аз не бих казал, че само заведенията са виновни, че не се спазват мерките. Някой трябва да ги следи и този някой не си върши работата.И когато една заповед не се спазва, решението никога не е да се въведе друга заповед. Естествено, че и тя няма да се спазва. Решението е просто да се засили контрола.

29

Анонимен

преди 3 години

Всичко което е губещо трябва да се закрие както след 1990 г. Не може държавата да издържа частници. Или може но ако се национализира и си стане държавно пак и се забрани обмяната на еврото.

28

Анонимен

преди 3 години

И кръчмарите имат вина за загиващите от ковид българи. Вместо да дават съвети, да си събират багажа и зазимяват кръчмите. Догодина напролет може пак да отворят.

27

ЗА

преди 3 години

За тотален локдаун. Затваряме всичко с изключение на болници и полиция. Никаква работа на предприятия и фирми, никакво строителство, никакви доставка на храна по домовете, транспорт на минимум. Движение само до магазин един път седмично, при нужда до аптека и болница. И така до 04.04. - тогава масово на избори и каквото сабя покаже...

26

до 14 тт

преди 3 години

ако ти си към сухите съчки... и аз одобрявам, кърти предложението да се затворят държавните институции, това ще рече и администрацията и тогава кой ще издава Акт за смърт за раждане за наследници, може би ще трябва и гробищата да затворят

25

Анонимен

преди 3 години

Ликвидация на всички заведения, хотели магистрали и т.н . Гълтат огромни бюджетни пари и нямат икономичен смисъл.

24

Зрителите

преди 3 години

Прави са,но на властта не и стиска и не мисли за обикновения човек.

23

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте, ама всичко. Не такива пловинчати затварания. Спрете и полетите. Айде да видим, нали уж сте загрижени. Или сте загрижени само на половина

22

mazen

преди 3 години

Съвета ми към кръчмарите е да се гръмнат.Защо?Защото лъжат за противоепидемичните мерки. Разходих се по Витошка и заведенията бях фул, без никакво отстояние м/у масите. Имат мозък, колкото да броят пари, а не чаткат, че си режат клона.Пет пари не давам за тия. За подкупното РЗИ - също.

21

Хах

преди 3 години

Прави са, затваряне и на големите хранителни вериги, човек може да живее и на хляб и вода 14 дни. Тва затваряне на приоритетни и не приоритетни много озлобява хората.

20

Анонимен

преди 3 години

Точно така, всичко да затворят за две седмици, освен храна и аптеки, без друго може за 14 дни. Какъв смисъл има едни затоврени, други събират народ да разпространява вируса?

19

Анонимен

преди 3 години

Или намалете ДДС-то на всички, или спрете да го намаляте за някои подбрани отрасли.

18

Demonaz

преди 3 години

Прави са хората! Ако ще правят нещо да е за всички,а не някой да си взимат парите и да си почиват у тях като на балносанаториум. Както и една кокошка вика, ама моля ви се пощадете ни медиците. Никаква милост към вас. Всички сме заедно или си таковайте знаете кое.

17

123

преди 3 години

НЕ на мнимия вирус!Не ставайте съучастници.

16

Анонимен

преди 3 години

Затворете всичко - от границите до кварталните магазинчета. Сега България ще се напълни с гастарбайтери от страни с концентрация на всички нови щамове заради ваксинирането. В Испания, Германия, Англия масово българите (римляните) се подготвят да дойдат тук заради ваксината. Като донесат френския и африканския щам отиде до есента положението.