73

Анонимен

преди 3 години

Да си евтина и нископлатена пионка слуга с висока титла не е лесно

72

Анонимен

преди 3 години

Айде пък сега... Южноафрикански щам, британски щам, трета вълна, четвърта вълна... Кой им вярва на тия ке. Лемета

71

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Куин 2Щот за ковида взема яко кеш. Ако коментира въпросните вълни, които искаш - кеша ще спре, него най-вероятно ще го арестуват и тикнат в кауша. Ей за тва само ковида коментира. Нищо че е уж лекар и всекидневно се сблъсква с останалите вълни. Дори вижда как умират хора от тези вълни, но няма как. Хванал се е на хорото и той още в началото беше главната фигура на него, той го водеше. Ако каже истината, на ще стане страшна работа по целия свят. Няма как, ще говори само за ковида...

70

Анонимен

преди 3 години

Професорчето защо не обясни тези PCR тестове на колко цикли се извършват. Да ни стане ясно колко са фалшивите позитиви. И как по каква методика познава кога ще се вдигнат случайте? Да обясни. Фалшиви медии като тази тук да зададат въпроса...хаха смелост? В превот Най вероято след 3 седмици ще започнат да раздухват вируса из градските транспорти и магазини или ще увеличат валшивите позитивни.

69

до 73

преди 3 години

Тоя на снимката не се е продал за жълти стотинки. Продал се е за златни кюлчета.

68

Бойко Борисов

преди 3 години

Поправка. Няма да умра и ще ви управлявам докато умрете ! ГЕРБ и АЗ над всичко!

67

Анонимен

преди 3 години

Не са виновни тия престъпници.Ние сме виновни, че ги търпим. Те са една шепа, ние сме 5 млн, за една седмица театърът ще е приключил.

66

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** на снимката дали не се е продал за жълти стотинки?

65

Анонимен

преди 3 години

щаба пробва да види дали има още баллъъъци

64

Вуйчо

преди 3 години

На това същество от снимката много ще му отиват чифт малки рогца на голата тиква. А може и да ги има но да ги крие.

63

Бойко Борисов

преди 3 години

Спирам изборите! Ще ви управлявам, докато умра, а после ще ви управляват внуците ми! ГЕРБ ПОБЕДА!

62

Анонимен

преди 3 години

До 59Махнете мерките - веднага се отказвам от болнично лечение!Дори ти подарявам ваксината която ще е зачиснена за менЗаповядай. Стой безработен, боцкай се на воля и после ходи да те лекуват от рак.През това време аз ще си пия кафето в заведение и ще ти гледам цирка.

61

G

преди 3 години

Гледам и не вярвам колко са безсилни всички правителства да се справят с един съвременен химически агент⁰ . Също не е ясно те дали имат сметка да се справят, както и дали искат да се справят. Фактите до сега показват обратното.

60

Софиянец

преди 3 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кила станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, глок 17, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

59

Чичо

преди 3 години

Предвид усложнената обстановка е силно препоръчително да преместят изборите за 2035 година. Нищо драматично няма да последва от това. Или изобщо да забранят изборите, заедно с децата, тези малки *** които искат да ме заразят и да умра.

58

Доктор Куин 2

преди 3 години

Освен това , Мутафчийски , защо НЕ вземеш да коментираш ВЪЛНИТЕ от БЕЗРАБОТИЦА , БЕЗПАРИЧИЕ , ЛИПСА НА БЪДЕЩЕ ПРЕД МЛАДИТЕ ХОРА И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ - ВЪЛНИ ОТ МАСОВА ПАНИКА , СТРАХОВИ НЕВРОЗИ И ПАНИЧЕСКИ РАЗСТРОЙСТВА ?!?! Коментирай ги , Мутафчийски , моля те ! А ВЪЛНИТЕ ОТ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ , ТЕЖКИ ФОРМИ НА ДИАБЕТ , СЪРДЕЧНО СЪДОВИ ПРОБЛЕМИ , АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ... Да не са по малко , а , Мутафчийски ?!?! Що НЕ коментираш тях ?!?! ......

57

Възмутен

преди 3 години

Абе там Софето са си добре!Безброй реномирани и всякакви болници а ние в дълбоката провинция какво да правим и кой да ни спасява?Нито болници..бърза помощ не я интересува..личния лекар се занимава само с далавери с индустанците...че и нищо не разбира щото е с купена диплома...!Бог високо,цар далеко!

56

До 45

преди 3 години

Като цяло за 2019 общо са починали 109000 човека,а за за 2020 105000.Имаше скок на смъртността писледните седмици на изминалата година,но едва ли се дължи на ковид(по точно на написаните,че уж са умрели от него).Благодарение на масовата психоза насаждана от щаба и послушните калинки от медиите,отлагането на планови операции,отказът на личните лекари да работят и т.н.Хората умираха по стълбите на болниците,докато те бяха полупразни понеже взимали такива само с ковид!Тук са причините за смъртност.

55

до 59

преди 3 години

Подкрепям

54

Анонимен

преди 3 години

Интересното е че който се хване с Бабуна и веднага става като него,*** и олигофреничен.Явно пада до нивото на Бабуна.