233

Анонимен

преди 3 години

Пичове, лекаря не е длъжен да ви търпи простотиите. Той работата си я върши. Ако си мислите, че само защото е полагал Хипократова клетва можете да се държите като на село сте се объркали. Няма такъв филм и никога не е имало. Затова ще стоите без качествена медицинска грижа, защото не знаете, че има правила ...

232

Анонимен

преди 3 години

До Лекар Абсолютно си прав, лекарят с нищо не ни е длъжен. Освен ако не получава пари от Здравната каса. По-добре не взимайте страната на тези *** от НОЩ, защото само се настройваме едни срещу други

231

За 252

преди 3 години

Остави го тозЯвно е чувал ,ама не е чел клетватаИ аз смятам, че лекарите не трябва да измират заради 80% знаете какво за които Ковид е КОНспирация.

230

хехе

преди 3 години

До Лекарти май си си объркал професията.... ако не влезна при теб аз ...или някой друг ша умреш от глад ! Нали за това ти плащам Аз или държавата...за да ме лекуваш...или си мислиш че си на държавна хранилка !...

229

Анонимен

преди 3 години

Както каза Бойко Борисов, нали всички сме гледали холивудски филми за зарази?Еми ей ви го на - поредния филм, обаче на живо!И кабеларките да не останат назад, пускат яко филми за вируси та се късат!Наскоро гледах един испански филм на ужасите. В един бар някакъв военен вкара смъртоносен вирус от който умря. Ама очите му се изцъклиха като варени яйца, поду се като балон. На мен ми беше адски смешно, смях се от сърце!!!

228

Анонимен

преди 3 години

Реаниматор към протестъри: Моля заповядайте, произвеждаме зомбе! :))))))))))))))))

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 247"Ти сериозно ли вярваш, че това го е писал реаниматор?"Да, съвсем сериозно.Иска ви се да мълчат тия хора, за да не си гледате отвратителните действия и приказки, но няма да стане.

226

Анонимен

преди 3 години

До до реаниматора"Това е така, защото държите тежко болни седнали и клекнали на стълбите пред спешните отделения по пет часа на студа!!!"Държат ги заради такива като вас, дето ги карат да напускат с безотговорност и безчувственост и като напуснат НЯМА КОЙ да поеме тия на стълбите. Но, нищо де, ще ви дойде акъла.

225

Анонимен

преди 3 години

До Иванима сериозно търсене на реаниматори, като брутната заплата стартира от 5200 евро (тарифен договор)-----Ти сериозно ли вярваш, че това го е писал реаниматор? На реаниматора работата му е да реанимира. Щом има толкова трупове, да се замисли какъв реаниматор е.

224

хехе

преди 3 години

До Лекар лекара е длъжен да си върши съвестно работата ...не става въпрос за идеализъм ...а за професионализъм !!! Което за съжаление в лекарската провесия стои на десето място по приоритет... след меркантилизъм егоизъм кариеризъм ...и прочие...не оправдавам некоректното, безотговорно и грубо поведение на някои от вашите колеги !просто са си сбъркали провесията...

223

Прости пръчки,

преди 3 години

Медици за шест месеца няма кой да изучи- нито у нас, нито по светаВиж за шест години може да излезе медик-новобранецИ за десет години да стане добър лекар, ама може и да не стане добър, а може и да се чупи в чужбина щото е добър. Никое правителство по света не можа да се справи с пандемията освен Китай и Сев. Корея , ако разбира се решите да им вЕрвате. Същите тъпун-гери, които горяха маските преди месец сега крещят, че имало Ковид.Ми ими са лицемери , или са от 80% знаете какво

222

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОПосле да не се чудиш, като те върнат от болницата. Приказките ти имат директни последици, защото такива като теб карата квалифицираните да напускат. После да не ревете, че "няма".

221

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОТи като си плащаш данъците (не е доказано) мислиш че можеш само да "акаш" , другите да ринат? Не знам кой се е самозабравил ама крайно време е да разберете, че имате и задължения не само права.

220

Анонимен

преди 3 години

Смешници, мислят си, че впечатляват някой.140 души умрели в цялата държава, тоя кло ун ми говори за чували.В една килия с коремния, да си хортуват.

219

до реаниматора

преди 3 години

Това е така, защото държите тежко болни седнали и клекнали на стълбите пред спешните отделения по пет часа на студа!!!После ние сме ви виновни на вас, че ни убивате!!!

218

Анонимен

преди 3 години

Спомняте ли си анимацията " Таласъми ООД"Даже се каза че децата са опасни, преносители на заразата.

217

Анонимен

преди 3 години

Страшилница и плашилница! Браво! Надминахте себе си! Още малко ще излезе, че сме виновни, че не мрем.

216

Иван

преди 3 години

Винаги съм се чудил на хора, които могат, какво още правят тук. Кратка справка (mymed-job) на работните борси в Гемания например показва, че има сериозно търсене на реаниматори, като брутната заплата стартира от 5200 евро (тарифен договор).

215

Сата НАТО

преди 3 години

Вижте, не ми се занимава с глупави ***, затова ги режа резко. Но и истински лекар да го беше написал, пак това щях да му кажа. Даже тьпата кърджалиска кутка ползва тая схема - кате не ти аресва, оди пеш! Като не ти аресва да пакетираш трупове, оди да чаршафосваш завивки у некой хотел, балсам ти мамито...

214

Анонимен

преди 3 години

До "Здравето не е стока" - не е - то е вид услуга с участие на държавни монополи. Никой обаче не е длъжен да те лекува!