76

Анонимен

преди 4 години

До 45:Прав си напълно,с изключение на това,че целта ИМ е печалба,във формата на пари!Такава печалба въобще не може да ги интересува,при положение,че всички световни печатници на пари са в ръцете им - пари могат да си "печатат",колкото си искат!ТЕ даже и не ги печатат,а само вписват числа в компютрите на банките си.Целта на тези изверги е само една -РЕДУКЦИЯ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ,ДО ЖЕЛАНИ ОТ ТЯХ МАЩАБИ!Преди да стане това,глобалното стадо,ще премине през тотален терор,като този с вируса!

75

Точно инфо

преди 4 години

И Лювенския университет в Белгия един робот прави денонощно експерименти със съществуващи лекарства за да открие сред тях лек срещу короната. Българка е програмирала робота. Парите са от Бил Гейтс.

74

ваксини

преди 4 години

До StalinistaНапротив. Гейтс създава ваксини за да предпази населението от смърт.

73

Анонимен

преди 4 години

До До 64Пълни глупости,Гейтс се изявяваше ,много преди Тръмп да стане президент,изобщо не вярвам да има нещо общо Тръмп с тази кукла на конци Гейтс,Гейтс изпълнява нечии заповеди и вреди на населението по Земята.

72

до програмист С++

преди 4 години

Дос не го е откраднал а го е купил за 50 000 хиляди долара и после не се съгласил да го продаде а само да лицензира ползването.Като програмист е създал езика Бейсик но това е маловажно , защото той не е програмист.А човека които измисля методика как програмистите да изкарват пари,независими от хардуерните продажби.И съответно си наема програмисти на които може да плаща да му вършат работата.

71

А колко добре

преди 4 години

щеше да ваксинира само слабоумните отдолу да не могат да се възпроизвеждат

70

филантроп

преди 4 години

До Анонимен 69Защото е филантроп, затова.

69

Анонимен

преди 4 години

тоя дърт е способен на всичко защо ваксинира деца само в слаборазвитите страни на каменните плочи от джорджия е написано защо омразните англосаксонци тровят света с епидемии,войни и кризи

68

Stalinista

преди 4 години

В официалната страница на Белия дом има петиция срещу Бил Гейтс. Бил ясно изразява мнението си, че населението трябва да се редуцира!

67

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗад фондацията на Гейтс стоят фондацията на Рокфелер и Ротшилд. Те са много по-богати от Гейтс, и му дадоха да управлява СЗО и да е отговорен за здравеопазването, защото е американец, а не евреин, за да не привличат внимание, но точно това ги закопа, защото хората скочиха срещу Гейтс с пълна сила без да ги е страх че ще ги обвинят и този път в антисемитизъм. Гейтс е така да се каже, момчето което трябва да свърши черната работа и за това е получил висока масонска степен също така.

66

Анонимен

преди 4 години

А защо точно Бил Гейтс най- много от всички на света иска да има ваксина? Той ли милее най- много за низшата ***? Помислете малко...

65

Анонимен

преди 4 години

Бил Гейтс е велик човек. Малко са хората в човешката история дали толкова много на света.

64

До 64

преди 4 години

Разкриха вече кой го командва, Тръмп е. Оказа се, че Тръмп има медицинско образование и 2 години е бил медицинска сестра под прикритие.

63

Не извратен тип

преди 4 години

Не е конспирация а факт.Факт е ,че този стана филантроп точно когато тръгна цирка със ковид 19,факт е ,че финансира производство на ваксини,факт е ,че външните министри на държавите се срещаха със него и подписаха договорите за ваксинация на народите,кое му е консперативното,никой не го крие.Факт е ,че ваксината е отровна и ще причини стерилитет,вие докато се ллигавите и ще надупчат и вас

62

хахахахаха

преди 4 години

до 62Абе колега, стига си говорил глупости.И на 800лв не си програмист, нали знаеш?

61

Анонимен

преди 4 години

Гейтс няма медицинско образование,някой го командва задкулисно и той изпълнява,но това което се говори е страшно,ще контролират всеки човек на планетата и ако някой е неудобен,могат да му причинят всякакви злини или да го убият.

60

Анонимен

преди 4 години

Никога не съм го харесвал този за това съм на Линукс.Но въпроса е колко хора са лицемерни и ползват Уиндоус и същото време се оплакват от него?

59

програмист C++

преди 4 години

Гейтс открадна идеята за DOS от други програмисти като Кен Томпсън и Денис Ричи, основателите на Unix. Уиндоуса е откраднат от Стив Джобс, а пък двамата са крали идеи от Xerox. Така започва кариерата на този мошеник. След това имаха дела с Linux защото пак се мъчеше да краде идеи от GNU LInux, но там не му излезе далаверата, и Linux дръпна много напред. Бил Гейтс не е добър програмист, а копирач на код. Затова също се изискват умения, да знаеш откъде какво да препишеш.

58

Анонимен

преди 4 години

До до 95%Че кой в Щатите ползва Хуавей бе ?

57

До 58

преди 4 години

Обама ли му забрани? Какви наночастици? През въздуха мога ли да ги вдишам? Ах този мръсен рептил