137

Анонимен

преди 4 години

А само една връзка между многото статии и бившия съдружник на божков. Каскета нали каза, че не знае ОАЕ дали ше го върнат защото за тях финансовите престъпления били маловажни, те се впечатлявали от убийства, изнасилвания. Разбрахте ли защо мънкаше за някакви заплахи в срс-тата, защо искаше да му сложи думи в устата? И после защо в бтв с насълзени очи обясняваше как ома дъщеря пъл божков ги дърпал в тоалетната малолетните. Месеци преди събитията са започнали да му плетат кошницата!

136

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов,то че не сме мръднали през последните 30 години,в посока демокрация е ФАКТ!!!Все пак държим,111 място по свобода на словото,примерно...Друга ми е мисълта обаче.Защо през последните,6/7 месеца,се опитвате със замах да ни върнете,40 години назад.....?!Променете конституцията,направете ни МОНАРХИЯ,така или иначе,РЕПУБЛИКА НЕ СМЕ!!!

135

Гербер

преди 4 години

До Анонимен (144) - "Боко напълни гащите тотално след като Божков проговори"диагноза - "психосамозадoволяване"

134

Анонимен

преди 4 години

Сега ще усетят вкуса на фурмите

133

Ангел

преди 4 години

Нима не сте знаели ,че 5 години е плащал наполовина такси .Всичките тези срещи са били за да се разберете колко да плаща на държавата и колко на вас!!!Безкрайно очевидно е .Но сте много алчни искате повече и повече .Затова го сасипахте. Тиквуне 1 лев не си изкарал .Цял живот държавата те храни .От бай Тошо до сега !!!!Незнаеш 2 лв да изкараш но опрапастихте цял Холдинг от ститиципфирми коита плащаха 500 млн данъци всяка година !!!!

132

Анонимен

преди 4 години

*** то и ябълка да беше, не може да му го взимате. Нали иж е минало времето на взимането? Нито познавам божков нито божковица, но от коментарите след акцийката за него разбирам, че е подпомагал жени с деца с увреждания - финансирал е лечение, организирал е неща. Вие какво сте направили по въпроса? Ааа сетих се, ВСто дето им каза, че са кресливи и кво си влачат децата по жълтите павета. На пръста не може да му стъпите на този човек

131

националист

преди 4 години

Плюeте защото мислите, че сте анонимни и недосегаеми, НЕ СТЕ, което означава, че сте '***!

130

Анонимен

преди 4 години

Боко напълни гащите тотално след като Божков проговори :)

129

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОЖКОВ е престъпник от голям калибър

128

див селянин

преди 4 години

и кво от 2014 до 2020 орешарски е виновен....боче стига....като ктб....10% лихва при депозит а всички бяха други около 5 % и на никой не му напрвави впечатление..аре стига...боче..

127

Гербер

преди 4 години

Защо Борисов е смел (може да се заеме с всеки) защото не е крал, ако беше всичко да е изплувало при толкова доброжелатели.

126

Анонимен

преди 4 години

Много си неграмотен ,за да коментираш каквото и да било завинаги.

125

Анонимен

преди 4 години

Георги Димитров, 1944: "Какво сме им взели - казина ли сме им взели, лотарии ли? Просто предприятията станаха държавни и приходите им отиват за пролетариата".Бойко Борисов, 2020: "Какво сме му взели - завод ли сме му взели, предприятие ли? Просто хазартът стана държавен и приходите му отиват за спорта".Всякакви прилики с действителни лица и събития са случайни :)

124

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Божков да внесе от...арабите 50 тона кралски...фурми,да ги даде на Пеевски и...хунтата да си ги...разпредели.Така ще се...помири с тях и той ще се...върне по живо,по...здраво.(платено...предложение)

123

Анонимен

преди 4 години

Крайно време да се отнемат правата на всички самозвани ритнитовски махленски образувания да носят имена на български възрожвенци и национални герой.

122

1

преди 4 години

До между редовете,същия цвят ,има и партийната му книжка,той е болно влюбен,в червения цвят,ако и да се прави на "антикомунист".

121

Анонимен

преди 4 години

Божков остана монополист, забравихте лиНе съм забравил.Също така не съм забравил и под чии благосклонен поглед стана монополист. :)И под чии спести едни половин милиард данъци.

120

Анонимен

преди 4 години

Сталин изселва волжските българи в Азия през 1942ра. Тогава мъжете са били на война. Жените старците и децата са натоварени на вагони. Дали са им 20 минути да си съберат багажа. Много са тръгнали необлечени за път. били са 40 000. По пътя 10 000 умират от студ и болести.Това ли е свободата, която дава СССР на националностите?Колкото до свободата на словото България - на 111то място, Русия - на 170то място.

119

ЦСКА (1) завингиж

преди 4 години

Божков каза дайте да дам на левски

118

Реститутка

преди 4 години

Бойко няма да помагаш на Левски София те са частно дружество нека както всички останали клубове да се оправят сами.