41

до Хунта

преди 4 години

знаеш ли колко хиляди недоносчета адвокатчета има които търсят поле за изява, някой да ги забележи. Поредния недочел, фвалипръцко с юридическа диплома от ВСУ.

40

Анонимен

преди 4 години

Ами да свършиха си работата психясаха народа и се скриха а ние останахме да си лекуваме последствията След ИП ще хукнем по лекари за зелени рецепти Ето това направиха спасиха ни от корона вируса

39

бай ганя експерт

преди 4 години

Информация ще ви дават от пресцентъра на бсп, яжте им това на лекарите, от тук оправяйте се сами умници

38

Без паника

преди 4 години

Отчаян и панически опит на ГЕРБ, елиминирайки НОЩ и мерките да спасят рейтинга на премиера. Колко ли народ му е казал на генерала-доктор, че ще го употребят - той президент се засили да става. Пародията на тв епидемията свърши. Време е да вземат думата докторите.

37

Анонимен

преди 4 години

Пешеходец беше сгазен от валяк, почина от коронавирус.

36

Анонимен

преди 4 години

Никой не е избягал и никой не се е скрил. Тези брифинги бяха пълна пародия, най-вече заради "блестящите" журналистически въпроси....на специално акредитирани журналисти....

35

Хунта

преди 4 години

В момента по БТВ адвокат обясни че живеем в противо конституционен режим. Извънредното положение и всички заповеди издадени от министъра на здравеопазването са в нарушение на конституцията, а именно чл. 57 ал. 3. Всички актове ще паднат в съда. Останавка на ГЕРБ. Два месеца ни държаха заложници в нарушение на конституцията. Трибунал за хунтата ГЕРБ!

34

pancho

преди 4 години

какво ще прави сега пиянката Николова от спад агенция

33

Факт

преди 4 години

От Централата на Греб съобщават - Нищо особено! Поредната прилъстена и изоставена метреса! Истината е, че злоупотребиха с първоначално даденото им доверие от народа и неговото чувство за отговорност! Решиха, че са велики и започнаха да ви третират като овце! И ще си го отнесат!

32

!

преди 4 години

Друго си е чалгарят от 7/8 и неговите журналисти всяка сутрин да провокират с *** въпроси и тези. Щабът и изобщо правителството са длъжни да се справят със ситуацията, но не и да отговарят всеки ден на едни и същи въпроси...За момента се справя блестящо с кризата. В България журналисти няма, а и да има, те не са удобни на медиите и трудно се котират. Милен Цветков беше точно такъв. Мутафчийски видимо беше изморен психически и физически, а тези брифинги допълнително го изнервяха.

31

Анонимен 123

преди 4 години

Случая за Разградско е , мъж от АЛО, АЛО селото Ясеновец където печелят пари с измами, и други неща. Вървете да видите какви палати имат само, просто минете през селото. На всяка къща собствена интернет антена, и т.н.. Преди години нали журналист отиде там за да направи репортаж. Едва не ги линчуваха. Това са електрората на определени партии. И пак е на 100 % измама.

30

Анонимен

преди 4 години

От Разград е отпреди 3 дена.

29

Анонимен

преди 4 години

До държава на кретенине подозираш колко си права, нема такава държава и такива ***

28

Анонимен

преди 4 години

честито на стадото.интересно от къде сега ще имаме достоверна информация.Направо ми се отходи на Витоша.Не от страх а от емоционален стрес.Коя медия ще бъде най- ИСТИНСКА се пита .

27

MaйMyната

преди 4 години

Значи не само коментари а цели новини се трият тука, браво на вас

26

Доктор Хаус

преди 4 години

Гологлавците бързо свиха байрака , защото ще започнат и неудобните за тях въпроси ! Народът трае до едно време и после излиза на улицата ! Цензурата е навсякъде в медийното пространство , но до кога ?! Всички вече са убедени , че представяната информация е невярна и тенденциозно ръководена , знаем от кой ...

25

Анонимен

преди 4 години

Българина трябва да е бит за да уважава, правиш ли му евала той ти се присмива и си прави квото му скимне. Далече сте от шведския модел.

24

Анонимен

преди 4 години

Не, това не беше журналистика, а мисирщина и кокошарник.Сега с въпросите, официално, отговор след н дена, и само на избрани журналисти, щото си позволиха много мисирите и пуяците. и СЕГА, вместо всяка непроверена мълва, поднесена като въпрос на читатели или слушатели, да занимава достатъчно важни и отговорни висшисти от щаба, да си носи съответната мисирка кръста какво и как ще публикува.

23

държава на кретени

преди 4 години

на 43 години жена лекар в разцвета на живота си е починала. мерси на дауна мангъров и комунистите бсп за това което правят в момента. нема такава държава просто

22

Нове

преди 4 години

Смях