35

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Изолирайте пенсионерите и болните !Другите ще го изкараме на крак и всичко ще мине без ексцесии.

34

Новини от Киитай

преди 4 години

Червения вирус изяде коронования вирус!Кумайизъма у Китай пак победи другари!

33

Мишо

преди 4 години

Един от малкото адекватни хора в публичното пространство. Не е за вярване колко просто стадо сме и колко прости командири сме си избрали. Онзи селски типигьос военно положение щял да въвежда... Затова избягаха толкова много хора от тази ***.

32

до 17

преди 4 години

Осведоми се , чадо. Кохането не е симптом. Хората казаха , течащ нос и кихане, значи не е корона. Той го бил изкарал. Без тест как го разбра какво си изкарал??!

31

Анонимен

преди 4 години

Човекът е абсолютно прав. Истерията я насадиха политиците, за да отменят гражданските права и в крайна сметка изборите. Това е ГРИП. Вирусно заболяване, което се лекува с чай и лимони. Организмът сам си се справя. Разбира се, ако не легнете на топло, ако се товарите или пушите на балкона през 5 мин, има риск да ви хване пневмония.

30

Анонимен

преди 4 години

Нямаш ли здрава имунна система с тия парцали по устата нищо не може те спаси. Cилна хигиена и дистанция и излизане навън само по голяма необходимост за храна . Браво най-после един умен човек в тая прогнила държава.

29

до 12

преди 4 години

Така е ! Не бива да се сравняваме нито с Италия, нито с Китай.Италия е 60 милиона, ние сме 6.За Китай да не говорим.Гъстотата на населението там е в пъти по-голяма.Сиреч вероятността да се разпространи тук заразата с такава скорост е в пъти по-малка.

28

аз-ът

преди 4 години

Атанас Мангъров прогнозира, че най-вероятно пикът на заразата у нас ще е след три-четири семдици. Той бе категоричен, че човек не може да се зарази отново, защото в организма се образуват антитела.---Така. И тези тела ще се образуват като седим затворени вкъщи. Просто само тези , които имат възрастни и болни вкъщи да се карантират. Тва са простотиите, което правите. *** дето спорят с мен, след два месеца като сте на улицата безработни, ще ми искате пари назаем ц.ъ.рвули.

27

Анонимен

преди 4 години

Ехааа. Баш по празниците, когато всички се прибират при родителите си... Провинциалните погребални агенции потриват ръце...

26

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е, че няма маски за здравните лица. А за тях са задължителни ( интересно защо като не действат). Хората изкупиха маските и няма за тези, на които са им най-нужни. Истината е , че действат. В Китай бяха задължителни. Но за Една България трябват 6 млн. маски за всеки и по 4 на ден , чащото трябва да се подменя, това са 24 млн маски на ден. Няма такова количество, няма и как да има....

25

Анонимен

преди 4 години

Ако не съм заразен, ползвам ръкавици и пипна заразен предмет това няма да помогне?Нещо ... не разбирам.

24

Ако някой

преди 4 години

иска да научи нещо повече, нека да отиде на страницата на CDC. Centers for disease control and prevention и да прочете. В САЩ също има недостиг на маски и в крайна сметка се прилагат направи си сам маска от шалове и бандани. Обикновените медицински маски не помагат против ВИРУСИ.

23

бааа го

преди 4 години

''Ако сте болен и си я сложите, маската ще предпазва от най-едрите плюнки.''-ГОЛЕМО ПЛЮНЧЕНЕ БЕ, ТЕЗИ БОЛНИ ДА НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТ ВЪВ КАМИЛИ?!

22

Е...о си е капаците

преди 4 години

Сега илитератите и конспиролозите направо ще го затрият с ударната вълна от крясъците си. Ами прав е човекът - колко от маскираните си направиха труда да прочетат за видовете маски и крез коя какво прониква? 90% на сто от това, което виждам по улиците, помага колкото скъсан презерватив. А от ръкавиците има само ограничена полза - слагайте ги преди да влезете в транспорта, после ги изхвърляйте. Иначе гъбясването наистина ви е сигурно. И не забравяйте, че стресът от паниката също убива бавно.

21

Карил

преди 4 години

Евала Платоне, разсмя ме

20

Анонимен

преди 4 години

Тоя наистина не е в ред ! В Китай има случаи на повторно заразили се !

19

:-)

преди 4 години

Според доцента 7млн души са се заразили само в Ухан? В такъв случй 99% от случаите са минали безсимптомно.

18

Край

преди 4 години

Всичко което казва този човек ми се струва много логично. Щаба обаче карантинира наред. Като на война - трябва да се слуша щаба.Дано да съм лош пророк обаче ми се струва че в Банско напрежението ще ескалира.

17

МАНИПУЛАЦИЯ НА СТАДО

преди 4 години

СПЕКТАКЪЛЪТ С ПАНДЕМИЯТА НЕ Е СЛУЧАЕН. ГЛДАМЕ ЛЕКАР НЕ С БЯЛА ПРЕСТИЛКА, А С ЧЕРНА УНИФОРМА. ТАКА ДОРИ ДИКТАТУРАТА, КОЯТО СЕ СТРЕМИ ДА НАЛОЖИ БОРИСОВ ЧРЕЗ ПУДЕЛЧЕТАТА СИ ЛАМПАЗКО и КАСКЕТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИВЕТСТВАНА С ДОБРЕ ДОШЛА!

16

глупости на буци!

преди 4 години

Аз ще си нося маска при редките си излизания, пък нека да спира само "най-едрите плюнки". Само по този израз се разбира какъв е багажът....