55

11

преди 4 години

Трябва да се обявяват официално имената и адресите на заболелите, за да могат хората, които ги познават веднага да се изолират сами и да дадат информация за себе си.

54

?

преди 4 години

Два дена висях вкъщи, ама сега маскиран мисля да се измъкна навън. "Софиянци" не са си ходили на село (от страх) та и по гр. транспорт сигурно е мъртвило, Иначе в неделя вечер започваха да се завръщат като скакалци.

53

Анонимен

преди 4 години

"Ако ти можеш да кибичиш вкъщи ДВЕ седмици, други нямат тази възможност."Имаш алтернатива- да кибичиш 3 години в зандана.

52

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50 А КОЙ ГО ПУСНА В КИТАЙ МОЖЕШ ЛИ ДА ОТГОВОРИШ.НЕ. МИТОВЕТЕ ЗА КИТАЙ СА ПРЕУВЕЛИЧЕНИ. ВИРУСЪТ ТАМ Е ПРЕНЕСЕН ОТ ЕВРОПА И ПО ТОЧНО ОТ ЛАБОРАТОРИЯ В АНГЛИЯ СПОНСОРИРАНА ОТ ФОНДАЦИЯТА НА БИЛ ГЕЙТС.

51

тъй де

преди 4 години

До Анонимен 66Да.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен56Прав е Тялото, но само Великобритания го разбра това и след вируса ще излезнат най-силни и физически и икономически.

49

Анонимен

преди 4 години

Короната се носи само от глави в които има нещо!Агент Върджъл МисиджанПФК Лудогорец

48

Анонимен

преди 4 години

Точно това обсъждахме с един колега преди няколко дни. Навсякъде е пълно с *** и олиго френи, които за едно кафе до Италия ще рискуват живота на хиляди. Като този ***- ходил до Италия и Испания по време на чума...

47

тъй де

преди 4 години

До Анонимен 40Ако ти можеш да кибичиш вкъщи ДВЕ седмици, други нямат тази възможност.

46

бг

преди 4 години

Днес пред блока срещам бай Борис на 92 години. В отлична кондиция за възрастта си. Казвам му - Бай Боре, опасно е за теб да излизаш, ако искаш да си пазаруваш, кажи, аз ще го направя и ще ти донеса стоката у вас. А той - Абе момче, аз ако не излизам така и така ще умра, дърт съм вече. Ако ми е писано да се заразя и да пукна, така да бъде....и си тръгна да обикаля по магазините...Такива ми ти работи..

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен49Нека да живеят за капризите си, но като си дадат цялата заплата за един хляб тогава ще се усетят тези 80%. Защото хлябът не се произвежда в офиса.

44

ПЛАВНО......

преди 4 години

Планово а не изведнъж да измрем

43

House M.D.

преди 4 години

Това "брифинг" вид рок-концерт ли е?

42

Тялото

преди 4 години

СЗО каза че е неизбежно че до 80% от световното население ще го изкараме. При хиляди огнища в 100+ държави е безмислено да се опираме дори да го забавим.Великобритания се спря на варианта всички да го изкарат до края на лятото, леко полеко и останалите държави ще дойдат на този акъл. Какъв е смисълът от карантина ако в Африкаа и Латинска америка е невъзможна. Не можем даа се изолираме херметически от цели континенти,Само колективния имунитет ще спре заразата. Колкото по-бързо толков апо-добре

41

Анонимен

преди 4 години

8 случая защото са изследвани само няколко души. В Европа изследват хиляди на ден.В БГ не правят много за да не се предизвиква паника. Границата и аерогарата отворени да не пропадне бизнеса на Бойковата чета.

40

Анонимен

преди 4 години

Китайската чума ще погуби целия свят, но вие им ръкопляскайте на китайците, че са се справили толкова бързо.

39

Анонимен

преди 4 години

До 34 Китайска Чума УханТя не е китайска а Англииска и Бил Геитска. Това са родителите на вируса

38

коража свърши

преди 4 години

До Костадинвиж кураж е друга работа

37

Анонимен

преди 4 години

Тва значи ли че целият самолет са болни?Май,да а?Трябва да почнат да ги издирват и да ги лекувар..

36

Sichtpunkt

преди 4 години

Малко са болните ,защото нито има адекватни тестове нито има кой да ги изследва. Реалния брой по-добре хич и да не го знаем...Това не е вярно! Англичанин сподели, че заразените там са в пъти повече. Е нали имат тестове...? Този вирус не е кокошка да я затвориш. Който спазва предписанията той намалява риска от зараза. Вие искате лично Борисов ли да ви е бодигард?