93

Анонимен

преди 4 години

Не може да се говори с такъв език на заседание на министерски съвет. Авторитетът на поруганите хора пада на нула. Това значи, че разни безгръбначни същества ни управляват в разни сфери.

92

Щирлиц

преди 4 години

Ще цакате избирателите,а?Голяма грешка,другари.

91

Власт

преди 4 години

Сега разбрахте ли защо се борят със зъби и нокти за власт!?Властта е голяма работа! Властта е незаменимо чувство - да викаш, да мачкаш и да те слушат. И никой да не смее да ти се стряска! Властта е наркотик! Властта е наслада!

90

Да попитам

преди 4 години

А до Банкя винетка ще има ли. Защото и тя е извън София и е отделен град, а не квартал.Или земляците на Вожда ще пътуват пак без пари, противно на Законите.

89

Анонимен

преди 4 години

Трявна - Плачковци за 500 метра има винетка. За София - Нови Искър не. ЩО !!!

88

ГНЕВЕН

преди 4 години

Е това е Боку Тиквения в действие.Прави проблеми ,слага малки и послушни тиквета на всевъзможни постове в различни службици/които се множат като ***/ ,после налага всевъзможни такси ,глоби и данъци , а накрая се прави на велик.Откакто Тиквения е на власт се появиха десетки данъци ,такси и глоби , а старите станаха непоносими.Пръкнаха се и десетки служби , агенции и дирекции.А Тиквун се прави на добър и великодушен.Егати наглия мутраген.ОТИВАЙ СИ БОКУ ,ОМРЪЗНАЛ СИ НА ВСИЧКИ!

87

Възмутен

преди 4 години

Ако човек има и малко достойнство, при тези думи на банкя-простака, ще му хвърля оставката в разяреното от страх от протестите лице и да прави каквото ще........!

86

:)

преди 4 години

софиянци, които си строят къщи за 200 бона в нови искър и банкя нямали пари за винетка, така ли да го разбирам???????.....ще пусна една сълза....

85

Балкански Селяндури

преди 4 години

Тези думи ".....оправя" и т.н не са ли Ви познати от едно тефтерче което изчезна както и спомена за него.

84

Анонимен

преди 4 години

Браво Ким Чен Борисов!

83

Анонимен

преди 4 години

Тоя на АПИ ако е пич, става и си отива. И му казва директно, че няма да стане. Това е гавра с шефа на АПИ, за да угажда на селяните.

82

Василев

преди 4 години

Тя винетката е една смешна цена, някакви си сто лева!Ама въпроса е че много смешни цени и такси се струпват наведнъж и стават непонусими!Кажете, какво не се вдигна като цени и такси, да започнем от храната и месото,после местни данъци, после ми минават от общината и ми правят паркинга пред блока платен, защото е общински,и глобяват всеки който се е паркирал неправилно, после наплашиха търговците в сивия сектор, и те вече продават с 20% отгоре!Недейте подценявайте хората, че възнегодуват!ЦРУ

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80"По времето на НРБ, Тато"TATO - ЮГОСЛАВИЯТОШО - НРБМОЛЯ ВИ СЕ ПРОВЕРАЙВАТЕ КАКВТО ПИШЕТЕ, ЧЕ НЯКОЙ СЕ СМЕЯТ НА ТАКИВА ДРАСКАНИЦИ

80

DOUBLE аршин

преди 4 години

хайде почна се за едни нИ можИ щото били живели не знам си къде, а другите нека си купуват винетки... разправяйте ми, че сме равни пред закона и другите норми, догми и т.н.Вчера бутнали микрофона под носа на един ами той за 500м винетка ли да си купувал бил извършвал транспортна дейност, ами тази дейност без пари ли я вършиш, на клиентите си??? Безплатен обяд няма.

79

E, ....

преди 4 години

...понякога маските падат! Запознайте се: мутра общува по мутренски с подчинена мутра.Това е положението....

78

Анонимен

преди 4 години

Браво на нашия ВЕЛИК ВОЖД !

77

бай ганю

преди 4 години

проблема е разрешен в стил квартален бабаит заповядва с хулигански тон боко е в паника ако дори само 1 човек излезе на протесттрудно му е да удържа властта авторитарно но му е невъзможно да изгради властта инситуционалноуплаши се че не може да се справи с нужните реформи за влизане в чакалнята и даде назаденбоко ще бъде запомнен като страхлив не реформатор

76

Анонимен

преди 4 години

До читател (70)А, не така! По времето на НРБ, Тато никога не си е позволявал такъв тон. Той никога не е вземал решенията сам. Тогава имаше Конгрес, Политбюро, Държавен съвет.

75

:)

преди 4 години

*** такива си ги избира - крадливи, прости, с гола глава и голям тумбак. Още 100 години ви пожелавам да ви управлява Тиквун Паша. Друго не заслужавате.

74

Диетолог

преди 4 години

"Ако още един път се задъхам така..."Ами стига плюска, бе Тиквич. Сърцето ти плува в лой. Гониш Пеевски на живо тегло :)