17

Анонимен

преди 4 години

WV ще е в Турция по една причина.Ако турчин си купи сега WV трябва да плати двойно защото WV е внос.Така се поощряват местните производства.Въпреки това много по-заможни турци си купуват вносни марки и плащат за кефа.Като се подтрои завода в Измир ще отпадне този акциз и продажбите на WV ще скочат до тавана. Няма да насмогнат само на вътрешния пазар.Ако завода е в БГ акциза остава и продажби в Турция няма.Ако е ваш завода къде ще го построите? А?

16

Анонимен

преди 4 години

Ми шефовете на тая германска компания показаха какво мислят всички германци за нас държава от третия свят

15

ай сиктир

преди 4 години

Какво значи Турция краде нима шефовете на VW взимат решенията си по принуда???

14

Анонимен

преди 4 години

Турция не краде, тя плаща на Фолксваген, дава му пари и земя. Фолксваген иска да излезе извън регулациите на Европейския съюз, който ги глобява и обвинява в манипулации. Ще продават в Близкия Изток и Далечна Азия.

13

Анонимен

преди 4 години

Нека Бойко каже за завода а не да мълчи като ***. Също да каже за пистата за Формула 1 която обеща да строи до София преди няколко години, докъде е проекта има ли реално работа?

12

Юрдан

преди 4 години

Биячът на бездомни статици се изявява отново. Няма да се учудя ако пак бъде избран за общински съветник. Все пак над 40% от населението е функционално неграмотно. И в този ред на мисли какви сериозни инвестиции може да се очакват.

11

да, ама

преди 4 години

Не е прав, защото Турция не краде.Германия (ЕС) ги дава на Турция, а не на България (уж член на ЕС).Пък и да си го кажем право - не ставаме, с това корумпирано управление няма какво друго да очакваме.Независимо, че наш'те управляващи цитират разни Урсули, че сме проспериращи, действителността не е такава.Просперират само корумпираните управляващи и гравитиращите около тях лакеи.

10

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва да внесем 15 хиляди виетнамци, които да работят в завода качествено. Как ще се противопоставим на свъхголям германски концерн, който реши да търси работници от цял свят?

9

Турция не КРАДЕ

преди 4 години

КРАДЕ ви гнусния Ротшилдски кибук наречен ЕСТе решха да построят завод в Турция а не в Българиякакто беше написал "руския шпионин" в "доказателствата" дето мерзкото поръчково прокурорче изнесе: " България сега е колония на САЩ а запада ни презира"

8

the Ghost

преди 4 години

гоУем смЕх... "Турция краде 15 000 работни места и милиарди от София"Ами росните бизнесмени да развържат кесиите, и тези 15 000 ще се върнат да работят тук А управляващите като намалят % на комисионните - ще има и подобряване на цялата среда за живот в Бг

7

Смешник

преди 4 години

Таз софия да я отцепваме нещо като Монако да я правим

6

Анонимен

преди 4 години

Ние сме икономическа въшка, никой нищо няма да направи тук.Всичко е розово само в болните фантазии на герп и лойко борисоф.

5

Анонимен

преди 4 години

Ми премиера нали каза че нямало кой да работи за кво да издавали инвеститори а ся де

4

Хахахахаа

преди 4 години

Пак изтървахме коня с каруцата!

3

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген няма как да построят каквото и да било у нас , при тази корумпирана крадлива клика с командир Боки !

2

Анонимен

преди 4 години

Какво пак я дъвчете тая София??? Докога този район ще се обогатява за сметка на цялата държава? Хрантутници!

1

бг

преди 4 години

На крив български -Турция му пречи. Ръководителите им положиха труд , старания и грижи за народа си и привлекоха инвеститори ,докато ние се чешехме по авокадото.