246

Шопо

преди 5 години

О,спи ли Сретен ! О ,Сретен не види ли ???

245

Гозо

преди 5 години

До ЗозоПреяждането е вредно.Последният апартамент се увеличава от 2 на 1 метра,на 3 на 2метра.

244

Соня

преди 5 години

Евтини апартаменти Каракачанов но защо не подаде оставка ?.? Цецо с асансьор ? Джамбазки с апартамент в Франция ?и докога ще ги търпим или сме прости хора те ви се подиграват а вие си траете кой друг народ ще търпи това герб никога ГЕРБ Никога ГЕРБ ?но *** народ Герб на власт ?11 номер на изборите ??.

243

Анонимен

преди 5 години

Лукав и двуличен. На вид простоват, а иначе хитрец при това на едро.

242

Зозо

преди 5 години

БСП ако ще да напуснат не парламента ами вселената все тая :))))))))))))))))))))))))))))Боко никой не може да го мръдне с танк!!! Още 2 години глад и лабут за ***!!!

241

Анонимен

преди 5 години

За 5 % е добър.Чрез властта си им дава постове,пари,обществени поръчки,вили,гребули и прочие.За 95 % е злодей,.Не може да се отрече,че въпреки тъпия изказ е умен.Окупирал е държавата изцяло пиле не мож прехвръкна.Вся власт советам,барабар с прокаратурата,съда,цик,сик и прочие.

240

Анонимен

преди 5 години

Голяма мъка налегна Радев и Нинова, защото само със служебен кабинет г-жа Лъжа щеше да стане Премиер. Да ама не.

239

Василев

преди 5 години

Аз съм излъган,омерзен,ядосан,предаден, няма да гласувам за ГЕРБ и за никоя друга политическа сила!!!ГЕРБ ще изтекат в канализацията, така както СДС и НДСВ изтекоха, а лидерите им критикуваха българския народ, че не били разбрани!ГЕРБ са вече в историята!!!Падна булото, което прикриваше корумпираната,крадлива,некадърна,организирана,некомпетентна държавна администрация, която ни краде тройно, един път с европрограмите, втори път с глобите от ЕК, и трети път от бюджета с данъците!Мики Рой!ЦРУ!

238

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевХоди да посрещаш папата и недей дава много акъл!Агент Сава ДС!!!

237

Анонимен

преди 5 години

Колко е наивен и злобен червения ***. Борисов е най-добрия Премиер в историята на България. Какво сега да го заменим с една истерична и злобна женица от Врачанско село та да фалира пак Държавата . Никога, ама никога.

236

Василев

преди 5 години

ГЕРБ са организирана престъпна група, която превърна държавната администрация в корумпирана , некадърна, неефективна , не работеща за гражданите администрация!!!ГЕРБ трябва да се разделят с властта по доброволен път, защото може да има по-голямо падение и бой със сопи!!!Агент Вал Бранкети!ЦРУ!!!

235

Анонимен

преди 5 години

Толкова простотия и наглост само в един човек .Ще има време да дочете Винету в затвора Интересно защо вярва , че ще оттърве затвора и възмездието, сигурно някой му е обещал.

234

Този Ганю,

преди 5 години

си изпя песента, всички го разбраха колко е ***, даже и европейските му покровители!

233

Василев

преди 5 години

Смятате ли ,че европраграмите и парите с къщичките за гости , са раздавани на наши хора, а обществените поръчки и еврофондове за милиарди са давани по честен път и са ги печелили най-добрите, и са вършели най-качествено работите, и са имали контрол!!!???Агент Даръл Браниган!ЦРУ!!!

232

Анонимен

преди 5 години

Шъ съ разплача от умиление

231

Анонимен

преди 5 години

Оставка и наказания.Толкова кражби , а смее да се сравнява с Живков.Няма сравнение, Живков построи България и ръководеше мъдро.Борисов разграби България и унищожи всичко.Така наречените магистрали са най скъпите и най некачествените в света , защото половината пари са откраднати.

230

Зозо

преди 5 години

Да разгащим червените бродници отново на 26.05.2019г. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

229

Лисан

преди 5 години

Всеки, който гласува за герб и дпс, е национален предател.

228

Василев

преди 5 години

Този път няма да дам прошка на ГЕРБ и на 26 май да гласувам за тях!Някой или се прави на луд или мен ме прави на луд, схемата и европрограмите с къщичките за гости действа откакто ГЕРБ са на власт, и не става въпрос изобщо само за партия ГЕРБ, а става въпрос че висшата държавна администрация действа, като организирана престъпна група, и са се прикривали до ден днешен!България е на колене, обикновените честни хора са омерзени и недоумяват, как може да има толкова безскруполни чиновници!Люк!ЦРУ

227

Анонимен

преди 5 години

От коментарите на гербавите лакеи си личи, че са най-простите изчaдия във Вселената!