55

Анонимен

преди 5 години

Изгоре на *** 20 годишната "очиларка", "нов внос"... тц, тц, тц...

54

Анонимен

преди 5 години

Няма да си купим чужди коли, докарай ни български коли или кажи от кой концерн ти плащат да ни продаваш нови коли.

53

Ели

преди 5 години

Освен на човек, да няма изключения за служебни - фирмени, общински и др. водачи, както е сега. Законът е един за всички, пак оставяте вратички за "Наши Хора" и "А се а ко прайм?" Тази с-*** бонус, хората ще я чакат 7 г. от 25% отстъпка. А тълкувателното решение на ВАС, го четете както дяволът Библията. В цял свят се обезщетяват преки наследници съпруга, ако има деца се взимат предвид. Деца ако няма съпруг. Далечни роднини - пряка зависимост, ако няма деца и съпруга, майка, баща!Няма логика! Няма

52

Анонимен

преди 5 години

Ти ли ще ни научиш *** ?

51

Ели

преди 5 години

Направете го на човек, защо водите подобна само_убийствена политика.Променете не 5, десет Закона, имате време, повече обществени дебати и консултации.Нямам обяснение за случващото се, освен ако не е част от по-зловещ сценарий.Да се самосвалите, за да дойдат други на власт.

50

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е Менда да отиде на психиатър. Първо аз искам да карам Ролс Ройс последен модел произведен 2018 г. Ще ми помогне ли да си го купя? Второ, не автомобилите правят нарушенията, а водачите. Трето, решението е този който е нарушил през предходния период плаща повече. Четвърто ако нямаш катализатор, не минаваш прегледа, ако те хванат на пътя с мобилно устройство глоба за техническия пункт. Просто е нали, но на Менда не и се иска нейните хора да са от потърпевшата страна.

49

Разочарован

преди 5 години

За последните път гласувай за ГЕРБ!!! Съжалявам!

48

Анонимен

преди 5 години

Арогантността на Герб просто няма граници, нямам друг коментар! Нагли, нагли, нагли, репресия - техния начин на управление!

47

Чиновник

преди 5 години

До Фалшива новинаАбе цъpвyл, ти като нямаш 50 лв. да си платиш данъка на колата, очевидно е, че не си в положение да притежаваш кола. Данъците за повечето коли, дори след повишението, пак остават, символични и пак имате наглостта да ревете.

46

Анонимен

преди 5 години

Значи цапаме и не живеем екологично тъй ли, а вие трябва да се научите как да се държите нормално с хората дето са ви избрали, а не като чобани да ги псувате и да ги наричате лъжци и да лапате тлъсти бонуси. Скоро ще гледате власта от външната страна на министерствата.

45

Smurf

преди 5 години

Че герберите са се закопали до кръста в л...на всички знаем, сега явно пробват да се закопат до шията

44

Фалшив коментар

преди 5 години

До Фалшива новинаТези които плащат сега по 25лв ще плащат по 35.Няма какво да се напъвате да лъжете, червени балъци!А като не можете да платите 50лв данук как ще купите гуми за да не пребиете, някой човечец по пътищата?Я си стойте по-добре у дома!

43

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименВдяваме, но първом ще хигиенизираме "горните етажи" на Менда Пенда, че е много зле там, завалийката.

42

Стамат

преди 5 години

В интерес на истината има доста коли, произведени след 2010г, които бълват сиви пушеци зад себе си, заради издуханите им гарнитури, проблеми с турбото и т.н. Не, че нещо, ама моя 15 годишен кенф с чисто нов катализатор си е доста по-екологичен от тях, последното замерване показа, че си е напълно в нормата. Та, мисълта ми е, пуши ли ти ***, плащай 3 години скъп данък, дори и да си го ремонтирал, за назидание, щото половината не им дреме, че оставят 2 км диря след себе си!

41

Анонимен

преди 5 години

Хайде слизайте от скапаните си трошки и да приключим темата. На г ол г ъз чифте пищови - като си беден не си купуваш кола, която да трови всичко живо и да й плащаш скъпата подръжка. ИМА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ - в него не боли и там хора се возят. Вие хем бедни, хем задниците ви в коли да са . Е , не става............. и колкото по-скоро го разбере, по-добре. Да не говорим как ще намалее трафика и няма да се задръстваме нон-стоп. КАКВО ОЩЕ НЕ ВДЯВАТЕ, а ?

40

Фалшива новина

преди 5 години

Поредните герберастки лъжи.Данъците на старите коли до 100 к.с., нарастват с голям процент, но относително малко, защото плащат най-малък данък.Например за кола 100 к.с., на възраст 15-20 години, данъка от 23,98 лева скача на 51,95 лева, а на кола над 20 години, от същите 23,98 лева скача на 57,14 лева.При старите коли над 100 к.с. данъка също скача, като процент по-малко, но като сума повече в сравнение с колите под 100 к.с.

39

До Айде сега

преди 5 години

Ей, това порочно комунистическо мислене ни докара дотук. Нищо даром няма в този живот. Първо трябва да си го изработиш. Ако това го кажеш на някой германец или японец, ще ти се смее.

38

Гробокопач

преди 5 години

Следвайки логиката на "мисленето" на Менда Пенда, и аз се присъединявам към апела й, че българинът трябва да започне да мисли по-екологично и хигиенично, като например, да премахне ПП ГЕРБ от управлението на страната, а на Менда Стоянова, да се конфискува целият "бизнес" в гр. Пловдив, докато бъде докарана до клошарство. Това е върховната екология и хигиена. Защото, ако търсим екология на едно ниво, то трябва да я видим, първом на най-високото такова, а именно в управлението на държавата!

37

Granik

преди 5 години

Цялата идея на капитализма е да се обложат с много големи данъци хората.До 50 % от дохода им. Вижда се в Германия, Норвегия, Швеция, САЩ. И тук ще става неминуемо така, защото слушаме какво ни нареждат от ЕС. Но проблемът е ,че доходите са много ниски,а събраните пари се крадат.

36

Ал Кохол

преди 5 години

Мендooooooo, българинът първо трябва да живее!Когато си на ръба на оцеляването, екологията на човек му е 308 (триста и осми) приоритет.Опитайте се там горе да не крадете толкова много, да има една сигурна държава с добри доходи, тогава можем да говорим за екология.