16

Анонимен

преди 5 години

в момента при 70$ за барел цените са по-високи от както беше 120$ за барел-Глупости.Първо петролът никога не е бил 120$, а 100$. И въоро, тогава бензинът беше около 3 лв/литъра.

15

Анонимен

преди 5 години

Хаха. Партийните кадри още живеят във времената от преди 89та, когато на народа му беше забранено да пътува в чужбина и да вижда кое какво е и колко струва. Та тогава лъжеха яко как капиталиситите били бедни и гладни и стоките им били много некачествени.

14

Анонимен

преди 5 години

Защото са ни малко парите,затова са скъпи.

13

mazen

преди 5 години

12, ти май не си наясно, че всички без Ромпетрол зареждат от Лук...

12

Анонимен

преди 5 години

въпросът е защо входящият продукт ни е най-скъпият в ЕУ? толкова скъп, че дори най-ниските акцизи в ЕУ не могат да компенсират?не знам този въпрос към Златев или към Борисов трябва да се зададетолкова ли не можем да внесем друго гориво отнякъде :)

11

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията умните и кадърните имат високи доходи и бензина не им е скъп, само некадърниците и мързеливците са на мерезе и не им стигат парите.

10

Анонимен

преди 5 години

Ми не купувайте некачествени горива от Лукойл бе, кой ви бие по главите евроатлатничиески да зареждате некачествени горива от руската Лукойл, зареждайте качествени горива от другите западните, има толкова много други, за какъв монопол ревете?

9

V

преди 5 години

Индия е най-бързо растящия пазар на петролни продукти ,а те купуват от Иран .Проблемите на Иран не са пазарите ,а липсата на инвестиции в сектора .Те не могат да продават толкова колкото биха могли .Китайците които купуват от всеки също няма да спрат да купуват от Иран ;)

8

AZ123

преди 5 години

Изобщо не са най-евтини спрямо факта, че в България акцизите са най-ниски. Ако изключим акциза от центана на горивата в България излиза, че са по скъпи от редица западни държави като Австрия, Словакия, Словения, Люксембург и т.н. справка сайта: fuel-prices-europe.info/. Това е доказателство, че има картел и отново липса на държавата в контролната и функция.

7

nekoj

преди 5 години

Глупости говори! Преди няколко години петрола стигна 150 долара за барел - после падна до 48 (там някъде) - да не би да падна и цената на горивата у нас с 2/3ти? Само нагоре върви цената (и печалбата на този който ни разправя приказки и ортаците му). Миналата година в Гърция (Кавала) дизела бе по евтин от колкото в България. Да в момента е по скъп - ама не с много. А ако се сравни средния доход с цената на горивата - този господин трябва да си изяде листчетата от които чете!

6

Анонимен

преди 5 години

Може би защото ако получаваш огромната МРЗ работиш реално за 2,37 лева на час а литър бензин е 2,40+ лева. Надявам се това да отговаря точно на въпроса ви!

5

mazen

преди 5 години

Изобщо не са най-евтини, но със сигурност са най-некачествени!И това е поредната платена статия на картела, дето уж го няма!

4

Анонимен

преди 5 години

С горивата се правят големи схеми и има високо търсене на крайния продукт, освен това в България има хора, които не дават пари за гориво.

3

блабла

преди 5 години

Акциза от години не е пипан, а в момента при 70$ за барел цените са по-високи от както беше 120$ за барел. В тази статия няма никаква логика.

2

Анонимен

преди 5 години

Щото сте прости затова.

1

Анонимен

преди 5 години

Хич не са най евтините ами са най калпави... в италия заредих на същите цени а в австрия дори бяха по евтини