118

Анонимен

преди 5 години

Като гледам, този закон, май само по измисленото му заглавие го познавате....Престанете да заблуждавате и лъжете хората, драги журналисти.

117

Анонимен

преди 5 години

След 5 г. темата вече няма да е интересна на никого, защото вече порасна едно поколение, което въобще не е живяло в тоталитаризъм. А след 15 г. вече няма да има живи привърженици на тоталитарният строй и тотално ще умре тяхната лъжа.

116

Анонимен

преди 5 години

Страната която е първата икономика в Света се управлява от комунистическа партия.

115

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с източването на 16 милиарда ДДС? Комунистите ли го покриха или Путин?

114

Анонимен

преди 5 години

Разбира се много непрятно е за комунистите когато им се каже да вземат да сравнят Южна Корея и КНДР, или ФРГ и ГДР.Това е истината, а всичко друго са лъжи.

113

Анонимен

преди 5 години

Само като сложиш в устата си дъвка "Идеал" и ти ставаше ясно, че комунизмът е една лъжа.

112

Анонимен

преди 5 години

НРБ няма как да е била на 28 място по икономическо развитие, защото данните са давани от страна на комунистическият режим, а той само повтаряше как "планът се преизпълнявал", "петилетката за три години" и подобни глупости. Те можеха спокойно да кажат, че комунистическите държави са най-развитите в Света. Те така си и говореха, че капитализмът гниел, а комунистическите държави процъфтявали. Но всеки мечтаеше да пазарува от Кореком (западни стоки).

111

Анонимен

преди 5 години

България днес в ЕС и НАТО - деиндустриализация, орпостачване, деполулация.

110

Болни хора

преди 5 години

Стига някой болен антикомунист ни се представя за Дойче веле. Непрекъснато ни се цитира един антиюридически ичротивокондтитуционен закон че една изчезваща партия имайки едно обикновено мнозинство в края на своето управление гласува как някакво управление в миналото преди нея било престъпно. Този закон е правен абсурд. Закон с обратна сила няма а и е ултра тоталитарен. Ако може да има такива закони всеки който дойде на власт може да обяви предходните управления за престъпни. Пълна идиотия

109

Анонимен

преди 5 години

Има си психично болни хора, които още си повтарят като папагали глупостите за комунизма. Никой не вярва в комунизма, нито някога е вярвал. Те вече на 11 ноември всички до един бяха крупни капиталисти със сметки в чужди банки. Какъв комунизъм?

108

Защото

преди 5 години

България е в клинична демографска смърт, тя умира. Българите са най-бързо изчезващата нация в света!

107

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА за съжаление С МАЗНИ КАСКЕТИ които както и преди,и сега ВЛАДЕЯТ ДЪРЖАВАТА!Преди по новините само вести за млеконадоя,КАТАСТРОФИТЕ НЕ СЕ СЪОБЩАВАХА,сега пък САМО КАТАСТРОФИ и "новини"от вас/нас,само погледнете новинарските емисии ПАРОДИЯ!Шамар на пътя новина в централна новинарска емисия ПОТРЕС и това е с ЦЕЛ!Да се вменява колко хубаво било при цоциализма КОЙТО ФАЛИРА и колко е лошо сега ПРИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КАПИТАЛИСТИ които уж не били такива а "демократи"!!Пусто дЪрво!!!

106

Анонимен

преди 5 години

Били сме 28 мата индустриална страна в света? А бе таранкоолу полуграмотен,защо фалира социализЪма на кратуната Тошо?Защо една магистрала не построи "зрелият" социализъм у нас и в СССР? Сега сме най бедната страна от ЕС,защото комунистите окрадоха всичко и си създадоха олигарсите т.е.икономическата власт е в тях.В България съдебната система все още присъжда с двоен стандарт!

105

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

Защото ГРЕБ =БКП !!!!

104

бай Иван

преди 5 години

Защо "демократичният" комунистически съд не се самосезира и не отстрани тия паметници,подвеждайки под съдебна отговорност организаторите на това престъпление,нарушители на чл.3 ал.1 от закона? Това потвърждава,че всички ръководители на партиите са производни на БКП и комунистическото ДС??? Не пишело в закона за паметниците?Щом БКП е престъпна партия,следва ръководителите на тая партия да са престъпници подобно на фашистката,както и БСП,която била столетница???Къде е Герб,къде е президента Радев?

103

Анонимен

преди 5 години

За неокомунистическа пропаганда трябва да се търси наказателна отговорност. Надявам се, че прокуратурата наблюдава темата и коментарите.

102

Анонимен

преди 5 години

Тогава имаше ред и законите се спазваха много повече от сега, хората имаха сигурност и спокойствие, иначе пак се крадеше, но се и строеше и произвеждаше. А днес крадцете вилнеят, оргия, икономика нула, просяци,наркомани, бездомници, чалга, оглупяване - биг брадър е Бъглария.

101

тъжно

преди 5 години

Защото докато се гавриха с народа комунистите на върха живяха като царе заедно с еврейските агенти на русия тук. Като царете които мразиха. И сега искат пак да крадат и да се гаврят както преди. Трудно и мъчно е да се работи и с честен труд да се вадят пари.

100

ТАКА ДЕ

преди 5 години

До АБЕИди го спаси,защо задаваш *** въпроси?

99

АБЕ

преди 5 години

ЗАЩО ВСИЧКИ ИСКАТЕ ДА УБИВАТЕ БОРИСОВ-НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ--КОЛКО МНОГО НАПРАВИ ЗА ДЪРЖАВАТА СИ....