46

Анонимен

преди 5 години

Ресурсите на планетата са ограничени, потребителските потребности на САЩ са неограничени. При това това САЩ изчерпаха всички свои пазари. САЩ се нуждаят от нови ресурси и нови пазари! САЩ се нуждаят отчаяно от ресурсите на Русия и от населението и като пазар за американските стоки (произведени в Китай и Бангладеш). В противен случай САЩ загиват.

45

Анонимен

преди 5 години

Rusnacite sa voynstvash narod zatova kravarite malko po krotko

44

Анонимен

преди 5 години

Последствията от Чернобил бяха неутрализирани за часове, няма нито един заразен освен няколко души от спасителните екипи, за разлика от модерната японска Фукушима където все още не могат да се справят с последствията.

43

Анонимен

преди 5 години

Какво е това огромно желание на Сащ да унищожат Русия по всякакви начини!!??Това ме възмущава! Какво са им направили?

42

Анонимен

преди 5 години

Има една интересна книга от Невил Шут. казва се "На брега". Разказва се какво става на земята след кратка размяна на ядрени удари следствие на някаква провокация или грешка беше. Четивото е песимистично. Има нещо вярно като се има пред вид последствията от един Чернобил което дори не бе и ядрен взрив

41

привет от Германия

преди 5 години

Руската военна моще е само на парадите пред Кремъл или в Украйна ,Грузия и тем подобни ! Пред американеца братче руска военна мощ не върви ! Потапя ядрени подводници и не му мига окото на американеца !

40

Анонимен

преди 5 години

Русия с 15- пъти по малък бюджет одържат чичо Сам, че даже в някои отношения го превъзхождат.

39

Анонимен

преди 5 години

И без космическа надпревара, руската *** е тръгнала към дъното!Скоро Жужи ще го изпращат като Чаушеску, с АК 47 от 20 метра...на Кабаева може и да простят.

38

За кого ли?

преди 5 години

Това ще бъде предсмъртното приритване на щатите. С тия 21 000 000 000 000$ (трилиона!) дългове са я оплескали съвсем! През 2021г. разходите на бюджета САЩ за издръжката на кредитите ще надхвърлят 16%-18% от бюджета !!! Вече рязко намаляват желаещите да дават заеми на САЩ! На последният търг са продадени само 34 милиарда дългови книжа или по-малко от една трета от предвиденото, което е най-ниското равнище от 10г.! Тъй, че - шансовете на фалиращите САЩ са =0!

37

Анонимен

преди 5 години

Приятно вилно парти чичо павлик черпи

36

Анонимен

преди 5 години

Военните технологии не Русия превъзхождат американските.

35

Като че

преди 5 години

чета Работническо дело от 1965г.!Имайте журналистическа етика: Пишете: "СПОРЕД НЕЗАВИСИМАЯ ГАЗЕТА........."А и КАКВО друго може да пише Незав. газета- она ЗАВИСИМАЯ.

34

привет от Германия

преди 5 години

Русия иска да е водеща военна сила ,но с пръдня гемия не върви ! За да си водеща военна сила трябва да харчиш много пари за въоръжаване , за подновяване на технологиите и прочие и прочие ! Нали ги виждаме един самальот като хората не могат да произведат ! Едно че нямат пари ,второ са и некадърници !А Адмирала Кузнецова дими като парен локомотив , те руснаците и затова не го включват във военните паради за да не одими орталъка !

33

Анонимен

преди 5 години

Живеят в мизерия, но дават милиарди за въоръжаване. 16 млн американци живеят в бедност, 34.7 млн са с ограничени доходи - на плаваща заетост. Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна. и В същото време 15 пъти по голям военнен бюджет от Русия, поне да имаше някаква полза, и с толкова голям бюджет пак не могат да се противопоставят на военната мощ на Русия.

32

Анонимен

преди 5 години

Мурзилаторите са очен активние тудей...Лъскайте на портрета на Пупу педряса и на Ердо манафя.

31

Анонимен

преди 5 години

Пияни мечкари, на САЩ не можете и на малкият им пръст да се опрете, ако и жопите си в тавана да ударите.Ставай, ставай страна пияная.

30

ТHE Патриот

преди 5 години

ФАЩ и нато в гроба !

29

Анонимен

преди 5 години

САЩ имат 15 пъти по голям военен бюджет от Русия, и сигурно имат 100 пъти повече ядрени ракети и военни спътници от Русия, но то вече и Северна Корея правят спътници и ядрени ракети. Не количеството е важно за военното превъзходство. Важно е технологичното превъзходство.

28

привет от Германия

преди 5 години

До до привет от ГерманиНапомни ми какво стана с вашия чичко с мустаците ???................Ами цял свят знае какво стана с чичкото с мустачките ! Също така сега сме свидетели ,че Русия се опитва да се съревновава точно с този който й помогна да се отърве от чичкото в мустачките ! Ако ги нямаше САЩ чичкото с мустачките щеше да вдигне немския флаг над Кремъл !

27

До Mi6osp

преди 5 години

ВИЦ!!!ВИЦЪТ НА ВЕКА!!!