71

до 97 апел

преди 8 години

Прокуратурата най после трябва да се самосезира срещу нарко дилърите подвизаващи се в тоя вестник.

70

до 86

преди 8 години

Опит за въвличане във война, налагане на чужди интереси и опит за дестабилизация на станата. Eдна парламентарна комисия трябва да преразгледа изказванията на Плевела, туй е положението. И не съм Путинофил, а съм ссъгасен със Борисов не ни трябва война в Черно море.

69

Анонимен

преди 8 години

Лудия прецедент може би после ще говори, че се надява на руски туристи???? А лично той иска България да бъде вражеска страна за Русия. И после да идват руснаци по морето ни? Е нема как да стане.

68

bhui

преди 8 години

А Русия флот в Мексиканския залив има ли ?

67

прекрасна статия

преди 8 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, НАТО и Турция, станахме русофили и заобичахме Путин и Русия!

66

Апел

преди 8 години

Аз искам Прокуратурата да се самосезира и Плевнелиев да бъде съден !!!!!!!

65

Анонимен

преди 8 години

Ех,един ден пак,ще се надяваме само на Русия,не заради друго,а понеже тя е единствената супер сила,която има интерес от съществуването ни !

64

кажете ми

преди 8 години

Ако не е ГЕРБ - кой друг ? Реално погледнато те са най-малкото зло (опитват да балансират интересите си , не са нито плътно зад запада нито плътно зад Русия). Онези другите недоразумения , особено простите рубладжии , само дебнат момент да стъпят на власт и да се нагъзят на великото джудже. Аз лично предпочитам запада пред бедна и агресивна Русия.

63

Няма няма

преди 8 години

Няма да сме защитени от Войстваща Русия! Само ,ще првим Големи шлемове, Лук ойл ще ни продава нелегалновнесените си горива на тройна цена ,а Боко тикварчетона Бкпето ,ще хвали Лавров и Доган ,че са Велики!! Истински Нацист е дрОгарят Борисов!

62

.

преди 8 години

истеричното поведение на лакея Плевнелиев е логичночовека си има заповеди спуснати от Вашингтон, но не му се отдава да ги изпълнипред уволнение е:))))

61

до 78

преди 8 години

Щом е прав нека да извика Плевела на подсъдимата скамейка за опит за въвличане във война, има ли държава и премиер или няма.

60

Анонимен

преди 8 години

И на румънския ,и на нашият прецедент идва края на мандатите,сега започват американските хранилки,лекции за стотина хил. $ парчето,заплатени от държавния департамент ,специално финансирани за такива послушковци от цял свят,готови да продадат и майките си...

59

овеч

преди 8 години

Като гледам Плевнята ще ни вкара като нищо във война,и пак ние ще сърбаме попарата а той ще дава интервюта зад океана.

58

стига пинокио

преди 8 години

Вместо балансирана политика с оглед на Българския интерес,Пинокио и чуждите му господари искат сдружаване с 5 вековния поробител и вероятно бъдещм такъв срещу бившия освободите,а по соц време тези същите комун-величия са викали-кпсс-бкп.Като свършва далаверата с президентлъка,поне да си купи с предателството си благо местенце от своя господар сащ.

57

Дедо Гого

преди 8 години

Пичове, не се впрягайте ! Бойко е прав !!! Не ни трябват още съюзи и то срещу Русия ! А президента се натяга за неква службица в НАТО, може би...

56

ббобббооб

преди 8 години

Бойко е умерен , поне си мери приказките. Плевнята обаче ходи с разпуснат каиш и постоянно дебне момент да се изкаже в полза на НАТО и САЩ. Тотален ***.

55

Кратун

преди 8 години

А Баце ще направи каквото му наредят. Пред на се прави на мъжкар, но е страхлив и го държат изкъсо. Практиката от последните години го е показала.

54

Берлин

преди 8 години

Някои патреоти изпадат в екстаз, че руснаците могат да ни унищожат с бомби. Няма значение, че цената на тия бомби са милиони бабушки, които ядат от кофите.

53

Кратун

преди 8 години

Не коментирам решението на Борисов, но изключително ме дразни едноличното му говорене: "Аз дадох, аз направих, на ме не ми трябва и т.н." Бих искал България да има министър-председател, който да мисли като "за нас", за благото, интереса и успеха на всички. А тоя се държи с народа като с материал и собственост.

52

Ники

преди 8 години

Точно колко (15 минути) ще оцелее този флот при евентуален конфликт?