13

Priest

преди 10 години

Добре, само едно не мога да разбера. След като студентите са по държавна поръчка, а държавата не им харесва, що се мъчат така ? Що не се откажат от държавната субсидия? Щото не е морално да идеш някъде на гости, да ядеш и пиеш, каквото ти сервират и накрая да почнеш да плюеш по масата и да псуваш стопанина. или бъркам ?

12

Hello

преди 10 години

До катоОт какво да ме е срам. Кой си ти че ще ми втълпяваш какво е по-добре за България.

11

Анонимен

преди 10 години

"Демокрацията" е един тумор, чиито корени са дълбоки и няма излизане от диктатурата на 5 партии, които се въртят и ни лъжат, че има демокрация.

10

до 5

преди 10 години

Вероятно имаш предвид правителството Орешарски.

9

Анонимен

преди 10 години

"Студенти излязоха от двора на Ректората на Софийския университет, като изнесоха със себе си един чаршаф с ***, като по този начин символично изхвърлиха ***. "Сега остава и те да скочат в кофите и по този начин *** действително ще бъде изхвърлен!

8

като

преди 10 години

Като чета коментари от рода на "това са терористи" и "***" е напълно ясно и заслужено положението на цялата държава и мизерниците живуркащи в нея...не ви ли е срам бе извратени мозъци....умирате всеки ден от глад и мизерия и пак си искате комунистите....баси божието наказание към тая държава с такъв народ....аре цъкайте минуси....

7

Анонимен

преди 10 години

СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА ВИ ЛЪЖАТ МУТРИ И КОМУНИСТИ.ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДС.ХОРАТА СТАВАТ ВСЕ ПО БЕДНИ.ВСИЧКИ УМНИ И КАДЪРНИ МЛАДИ ХОРА НАПУСНАХА СТРАНАТА НИ.БЪЛГАРИЯ СЕ СТОПЯВА С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН ,ИЗЛЕКУВАЙТЕ ТАЗИ СТРАШНА БОЛЕСТ НАРЕЧЕНА АПАТИЯ ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦАТА И СИ ОТСТОЯВАЙТЕ ИНТЕРЕСИТЕ.

6

Анонимен

преди 10 години

*** от държавна поръчка, драпащи да останат в София белким ги забележи някой!Фарсова революция, без студентска и обществена подкрепа! Затова и обречена на пълен провал!

5

Анонимен

преди 10 години

Това са Терористи Финансирани от ЦРУ и Арогантните сили.. Терористите трябва да се унищожат.

4

Анонимен

преди 10 години

има 13 човека в 11 часа

3

4321

преди 10 години

Демокрация никога не е имало, няма и да има. Това което стана е, че една определена БКП-фракция с помощта на службите си подели икономическата и политическа власт за десетилетия напред. Тази фракция се преименува и пребоядиса за една вечер, тя създаде контролираната опозиция и удобните за управлението партии, тя създаде сивата икономика и групировките. БСП-ДС фракцията фалира България 2 пъти за 7 години (1990-1997). За каква демокрация, за какви промени говорим? Не промяна, а подмяна се случи!

2

Анонимен

преди 10 години

Какво стана след 10 ноември 1989 година? На път сме да изгубим държавата! Готовото наследство вече го няма, няма и кой да управлява честно тази държава, няма кой да пази границите на тази държава, липсва гранична войска, липсва армия, липсва държавен контрол, липсват реформите, които се провеждаха по време на комунистическият режим, липсва истинският национализъм и патриотизъм, липсват предприятия, заводи, мини, добивна и преработвателна промишленост, липсват всичко отрасли и като цяло държават

1

Анонимен

преди 10 години

Май ще се окаже вярно, че са докарвани хора от провинцията!