87

Анонимен

преди 11 години

Следващия, който ще се пали, ако обича, да се поръси с фойерверки преди това. Поне да е красиво. А и малко по-оригинално. Изтъркахте се вече!

86

Проверете в НАП

преди 11 години

Това е само началото на самоубийствата хората като си видят какви глоби им е сложил Бойко за всякакви глупости от 500 15 000 лева на ден ще се самозапалват по 10 човека!Заплата 450 лева!Глоба 5 000 лева+лихви! В това положение са над 2 000 000 Българи!

85

Анонимен

преди 11 години

защо се е самозапалил някой - може да има много причини. работата на държавата е ДА ПРЕДОТВРАТИ тези неща и да служи на хората, а не да ги оскърбява, докато умират. Щях да разбера, ако бяха казали: имал е дългове, изкарал е тежка болест, развел се е, останал без жилище. Това може и трябва да се проверява. Но да отговориш лаконично - ами, не е криминално проявен и с това да приключиш темата, е абсолютен абсурд!

84

231

преди 11 години

Самоубийствата са нараснали главоломно,мизерията също,капитализмът трябва да си отиде! Системата е брутална и нехуманна, евреите са доволни,че всички играят в тяхната игра.......докъде ще стигнем? Дясно правителство........лоша работа.......

83

Боби

преди 11 години

Българи,не се палете ами ги запалете!!!!! Тези от Позитано само това заслужават!!!!!! Едни *** по малко!!!

82

До Реалист

преди 11 години

"Ето до какво ни докараха нашите господа - 'политици'. "Защо всички "политици"?Не си спомням да е имало случаи на демонстративни самозапалвания при друг премиер, освен при Бойко Борисов.

81

Анонимен

преди 11 години

Разбрах,че само военен режим оправя нещата!

80

bolka

преди 11 години

Какво означава "Мъжът не е криминално проявен."????? Та кой криминално проявен се е самозапалвал досега, че не си спомням? Пък и няма причина за тях, защото са толерирани от държавата.Да не би да искате да кажете, че е атентатор, защото се е самозапалил пред Президентството?Много неуместно изречение. Не зная как да определя човека, който е коментирал това и за какво намеква.

79

Анонимен

преди 11 години

ОХ АМАН ОТ ИДЙОТИ.БЕ ЩО НЕ ЗАПАЛИ НЯКОЙ КОЙТО ТИ Е ВИНОВЕН ЗА ДЕРЕДЖЕТО БЕ...ЩОТО СИ ХАХАВ

78

Анонимен

преди 11 години

Вие сте и ментално оскотяли...

77

Анонимен

преди 11 години

До КашонаАбсолютно прав си, колега!Но аз черпя една бира този, дето може да ми изпброи поне 3 "европейски" или "евроатлантически ценности"!Че тия клишета ги набиват и в учебниците на децата! Както беше по наше време с "марксизма-ленинизма и пролетарския интернационализъм"...

76

pege

преди 11 години

не е от радост по добрия живот

75

Анонимен

преди 11 години

Само напълно сдухан и зомбиран гербер може да си помисли, че е възможно човек да се самозапали по внушение отвън или срещу заплащане.

74

Иисус Христос

преди 11 години

Наистина е голям, нечуван и чудовищен грях да унищожиш собствения си народ...!При това с наслаждение и кеф...

73

Реалист.

преди 11 години

Докараха ни до ПРОСЯШКА ТЯГА. Просим, крадем, гладуваме, мизеруваме, самозапалваме се, мятаме се от мостове и т.н. Ето до какво ни докараха нашите господа - 'политици'. Всичко, благодарение на тях. Но от гневния народ спасение няма. Карма - рано или късно, всичко се връща!!!

72

Стефан Банев

преди 11 години

Напишете къде се намира тоя сега. Приготвил съм му още 3 литра бензин.

71

Анонимен

преди 11 години

81Не пише такива неша, шо лъжеш

70

САМО ГЕРБ

преди 11 години

СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА ГЕРБ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ,ИНАЧЕ ЗАТЪВАМЕ МНОГО ЯКО.

69

Анонимен

преди 11 години

Да проверят дали не е пуснат я от 4-ти километър,я от някъде другаде.

68

Наглеците от БСП

преди 11 години

Е как няма да се палят хората. Вчера наглия Р.Овч и Станишев обясниха че това да ни продадат на 2 частни компаний за 30 години не било никакъв проблем. То така си се правело. Налгеци мръсни.