185

До Старец

преди 11 години

Не ми дреме въобще за тока. Мога и без него. Ако се наложи ще си произвеждам сам. Ако всички започнат да си произвеждат сами пак оставаш без работа. Не се напъвай. Откъдето и да го погледнеш ти си прецакания.

184

Анонимен

преди 11 години

До Хампарцумян-БулБТая олигофрения я запази за себе си.

183

Анонимен

преди 11 години

Нека утре един цял Народ ,на площада отдаде нужната почит на Апостола.

182

ФАШИСТ

преди 11 години

до 196 Старец - и ти си от мейлюзите -ще го набия в главата ти проста мързелива тунеядска !

181

Mарио-37

преди 11 години

НЕСТАВА ДУМА ЗА ПРОТЕСТ, А ЗА -ПРОЦЕС- СПРЯМО ВАС ИЗБРОЕНИТЕ ОТ МЕН !!!

180

from Romania

преди 11 години

Румъния и България са разграбени от транснационалните компании със съгласието на корумпирана политическа класа.Законите са правени по поръчка, скоро ние ще бъдем роби.

179

Старец

преди 11 години

Ще ви бачкам аз в Енергото за 500 лв, а!?!?Я ДГД!!!

178

До Старец

преди 11 години

Знаеш ли колко ми пука за твоя ток ? Тъкмо николко. Има свещи, дърва и ***. Аз мога да изкарам една година на тях. Ти можеш ли без заплатката да изкараш една година ? *** гербер.

177

Анонимен

преди 11 години

Докато българите псуваха Борисов по площадите и обявиха управлението на държавата като мафия, докато искаха оставки на правителството, Бойко Борисов се изпъчи и вече е подобаващо отразен в проправителствените медии, че ще строи аутобан до Скопие. Прислужните вестници 24 часа и Труд крещят с подобни заглавия.

176

до 203

преди 11 години

Ти от панелката излизал ли си бе?!?Ти знаеш ли как се бачка там!!!??!?

175

Старец

преди 11 години

Като обявим СТАЧКА ние от енергетиката и ви оставим без ток, тогава ще ви дойде акъла в главите!!!Няма да си плащате тока, а!!А като ходите в магазина хляб без пари дават ли ви?!?!

174

Анонимен

преди 11 години

Ей да ви кажа една работа ся : по времето на комунизъма постоянно ни показваха новини за Западна Европа. Там едни хора постоянно протестираха. И то доста по-зверски от днес. По тоя начин, след многогодишни протести те стигнаха нивото на което са сега и от което им се възхищавате. Нищо не им е дадено наготово. Обаче на гербери не знам как да им го обясня. Те са невменяеми.

173

Старец до 200

преди 11 години

Простако ела ти да работиш в Енергото за 500 лв.!!!

172

Цицоман

преди 11 години

Нямаше ли една поцицеста да се съблече, а не тоя скокондър?!?

171

До Старец

преди 11 години

Хе хе хе хе много си ***. Евтини гербаджийски номерца.

170

Анонимен

преди 11 години

СОДОМ, ГОМОР И ТЪЛПА ОТ ЕЗИЧНИЦИ? ЗАЩО ЛИ СЕ ВОДИМ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА?

169

OT

преди 11 години

Хаиде сега след енергииния, иде ред и на медииния Гербаджииски монопол - ТВ7, бТВ, Телеграф, Уикенд, ТВ Европа, 24 часа, Труд, Блиц, Стандарт, Фрогнюз.....доста голям е списъка на жалките ***, самонарекли се журналисти.

168

Не се заблуждавайте!

преди 11 години

България е член на ЕС - цените тук са напълно европейски, че дори и повече!Всяка заплата под 2 хил лева е ниска, под 1000 лева е мизерна, а под 500 лева е равна на африканска бедност!Всички сме бедни, по-бедни сме от африканския ТРЕТИ свят!Това е проблемът, не са ерепетата!

167

Старец

преди 11 години

Електроенергията в Бг е с найниска цена в Европа!Защо?Ами от всички компоненти на цената само един е възможно да е с различна стойност в БГ работната сила!Т.е. цената е ниска поради мизерните заплати на хората работещи в енергетиката в Бг!Вие какво си мислите, че тези хора няма да искат повисоки заплати!?!?МухахахахахаЩе искат и ще ги получат!Така че цената ще расте!Независимо чия собственост са ЕРПтата!!Набийте си го в главите!

166

Анонимен

преди 11 години

Проблемът с тея ЕРП е че, електроразпределиение беше разпродадено без пари. Тея го купиха и уж трябваше да подобрят мрежата, а нищо не направиха, не инвестираха и 1 лев. Само доят. Разходите са инвестиции са само от печалбата на дружествата. Тоест тея нищо не са инвестирали. Другото е, че всъщност няма никакъв свободен пазар. Ако искам да си купувам тока от Марица изток - няма как да стане. Или искам ЧЕЗ да ми доставя тока - не може. Това не е свободен пазар, това е монопол.