13

Аз

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен със статията и абсолютно не съм съгласен с мнението, че някой ми навира измислени звезди. Всеки потребител има власт над дистанционното и определя какво да гледа! Ако не ти харесва сменяш канала, ако там е същото гасиш и отиваш на разходка в парка или пък дори да помогнеш доброволно някъде, където имат нужда от теб. Аз съм го правил и вярвайте ми зовек след това се чувства страхотно! Може да пробвате следващия път като ви пуснат турски сериал или измислена звезда...

12

Wizi

преди 11 години

Браво! Чудесна статия.

11

пич бе

преди 11 години

Ще и платят тези който купуват *** от рекламите :)

10

do 9

преди 11 години

А ти какво, като ходиш по улиците гледаш в небето, за да не ти се навират на мутрите лимузините и джиповете, палатите и дворците на политиците, и прочие? С правене на разсеян няма да стане..

9

Анонимен

преди 11 години

Най-доброто което могат да направят тези като мен, на които им е писнало от простотия и деградация по телевизията, е просто да не гледат това предаване. Със сигурност има заблудени, които ще гледат и ще цъкат смс-чета - като им е толкова акъла да пълнят джобовете на тупарев и ко.. нали знаете - докато има балами бизнеса ще върви. Аз много рядко гледам телевизия, а пък ако е българска - основно БНТ (заради новините и под прикритие), през останалото време - яко дискавъри, viasat history и тн.

8

Анонимен

преди 11 години

Хонорарът на Памела Андерсън не ме интересува. Но цялото това шоу ми звучи като Щом хлябът е свършил, нека да ядат пасти ! Това е и за хонорара й и за цялото шоу. А Вас като Ви дразни картинката- не Я споделяйте в профила ви ! Не може хората да се чудят как да изкарат месеца , а те да ни навират в очите колко похарчили за къщи, плеймейтки и тн.

7

Апис

преди 11 години

Не прочетох всичко, защото горе долу се изясни със заглавието :) Браво.

6

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен с написаното! Има и друго - никоя телевизия няма да прави нещо, което няма да се гледа. В този ред на мисли трябва да се замислим ние какво общество сме, щом това ни е едно от най-гледаните предавания!

5

Някой

преди 11 години

Евала за позицията на редактора. Дано има повече такива БГ журналисти като теб. Да казват истината каквато е и да изразят своето мнение. ЕВАЛА!

4

шами

преди 11 години

абе Нова да не ви е дала някой лев?

3

Аз

преди 11 години

Попов, много си противоречиш!

2

до 1

преди 11 години

А също и се гледа по желание - зависи от интелекта на зрителя !!!

1

Wild horse

преди 11 години

Защо казвате, че България ще и плати хонорара. Нова ТВ е частна телевизия и си плаща на който си иска.