60

assyta

преди 12 години

Искам поименно данъчните, полицаите и прокурорите, които са покривали този тъмен балкански субект

59

Фейсбук

преди 12 години

Този коментар не мой. Попаднах на него в социалната мрежа, и го споделям и с Вас.Няма какво повече да добавя...толкова много истина, в толкова малко думи!----Малечка Палечка написа:"Гневът трябва да се обърне срещу олигарсите,местните феодали и техните слуги в Полицията,Следствието,Прокуратурата,Съда,НАП,във всички държавни институции.Това са истинските организирани престъпни групи,които унищожават България.Това са убийците на българското общество.Те подмениха ценностната система,те си разпределиха държавата и запълниха ежедневието ни с мизерия и унижение.Това са истинските убийци на Българския Ангел. "

58

Анонимен

преди 12 години

БСП се опитва да свали правителството на Герб като използва протестите.

57

до 53

преди 12 години

Дам ... Добре казано.

56

Анонимен

преди 12 години

БРАВО! ПОЛИЦИЯТА Е ЗАДЪРЖАЛА КИРО! БОЖЕ ДАНО НАЙ-НАКРАЯ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА! АМИН!

55

Протестант

преди 12 години

Ако правителството не се справи с продажните и подкупни ПРОКУРАТУРА и Съдебна система, НИЕ народа ще се справим по ТОЗИ начин.

54

ПАТРИОТ

преди 12 години

СТИГА СТЕ ОМЪРСЯВАЛИ ДУМАТА ЦАР.*** ДРАСКАЧИ,НАРЕЧЕНИ ЖУРНАЛИСТИ

53

ЖИТЕЛ

преди 12 години

ВЪПРОС КЪМ ВЛАСТИТЕ: Може ли да се въоръжим в комплекса с ножове, автомати и бухалки и като влезне *** да го обезглавим, както *** в гетета възнамеряват?

52

Анонимен

преди 12 години

А какви мерки ще се вземат срещу самозабравилите се внуци ???

51

ВИЖТЕ ФРАНЦИЯ

преди 12 години

Френската полиция евакуира във вторник близо 200 роми от лагер в Марсилия, предизвиквайки гнева на Лигата за правата на човека, съобщи Франс прес, позовавайки се на местните власти. Според ромска асоциация евакуирането на ромите, сред които има много деца и бебета, започнало малко след 6 часа местно време.В Марсилия има още два ромски лагера. В по-стария има деца, които ходят на училище. Групата за пореден път ще бъде пръсната и децата няма да могат днес да отидат на училище, каза възмутено председателят на местна секция на Лигата Бернар Ено.Ромските семейства живеели в стари каравани и бараки от ламарина и дъски покрай железопътна линия. Мнозина от тях ще бъдат върнати в Румъния или България, ако не докажат, че могат да се издържат.Кметството в Марсилия се ангажира на 11 август да организира кръгла маса, за да намери решение, а днес единствената реакция е полицейската, добави с огорчение Бернар Ено.В операцията, протекла в присъствието на медиите, са участвали близо 150 полицаи и служители на жандармерията. На мястото беше и новият префект по сигурността на департамента Ален Гардер, назначен това лято от правителството на Никола Саркози, за да обуздае разрастващата се престъпност във втория по големина град във Франция.През лятото на миналата година френското правителство предизвика остри критики в Румъния и в Европейския съюз, след като обяви намерението си да разтури ромските лагери във Франция и да върне жителите им в родните им България и Румъния.Президентът Саркози, превърнал борбата с несигурността в един от приоритетите в политиката си, свърза тогава престъпността с имигрантите.

50

!

преди 12 години

7 г. Цар Киро не драснал ни една данъчна декларация И това е най- малкото му престъпление от 20 години насам.

49

Анонимен

преди 12 години

защо ли ми намирисва, че киро *** ще се спомине покрай това болно сърце, вече насъдиха историята че не е добре, като нищо ще му затворят устата, че стигне ли се до съд, ще вземе да каже кой го е пазил, на кой е давал пари и за кой е карал *** си да гласуват срещу кебапчета???може би смърта не е най-доброто решение в случая, ако тоя *** умре всичко ще се покрие, ако го съдят, наяве ще излязат много чужди кирливи ризи, кото ще е по добре за всички нас...

48

до 45

преди 12 години

НЕ! Той е Киро М А Н Г А Л А !!!

47

данъкоплатец

преди 12 години

Как така 6 години затвор - не е плащал и една стотинка данъци, полицията го пази като принцеса, и искат да го храним и издържаме още 6 години в затвора ! Да го пуснат веднага - ще си получи заслуженото и няма да ни харчат повече парите за него.... Толкова е нагъл и самозабравил се,че няма накъде повече. Отвратена съм. Това само тук може да се случи...... Няма такава държава, просто няма.....

46

турчин....

преди 12 години

много щум за нищо....избори ГЕРБ....победа напукване на кратуни на бг и така е...ДА ЖИВЕЕ ПОЛИЦИАТА

45

Анонимен

преди 12 години

УБИЙСТВОТО НА АНГЕЛ ПЕТРОВ Е КЛАСИЧЕСКИ СЛУЧАЙ НА УБИЙСТВО ПРЕДИЗВИКАНО ОТ РАСОВА ОМРАЗА И КСЕНОФОБИЯ! Не разбирам защо това се премълчава. Растистките скандирания по време на протестите бяха предизвикани именно от този факт! Не мога да разбера защо медиите премълчамат този факт и обвиняват протестиращите? Протестите не са Акция, те са Реакция! Реакция на едно брутално убийство и причините довели до него.

44

Подкупи е имало !

преди 12 години

Може да не е плащал данъци, но е плащал на политиците и полицията. И на сегашните също. За какво мислите пазиха къщурката му? Сигурно е пълно с документи и доказателства за далаверите му с управляващите от целия преход. Оказа, се че са пуснали народа да запали няколко от къщите, но основната са я пазели 300-400 човека ! Защо?????И не си мислете, че ще го "самоубият". Няма как да стане. *** от родата всички са замесени и всички знаят прекалено много. ПРОСТО ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ !

43

Анонимен

преди 12 години

декларациите от преди 2004 също треа да се прегледат, това че са подавани не значи, че са верни ... поне като сте почнали нещо, свършето го до край как си требе

42

преди 12 години

Стига сте наричали Кирил Рашков с титлата Цар Киро,той просто е Киро ***!!!

41

fermer

преди 12 години

Киро циганинЪ бе едно момче, което от спирт и "исенциъ" направи милиони, докато ние блъскахме на къра-на кого се отчиташе питам аз