37

олимпиец

преди 13 години

Оруел 1984=*** 2011 =милиционещина

36

Анонимен

преди 13 години

Ще съдя лекарите, които убиха детето ми. На 18 декември Боряна щеше да влезе в VII месец. И двамата чакахме това бебе с нетърпение, искахме да си имаме детенце., категоричен е 24-годишният младеж, като допълва, че е абсолютно сигурен, че той е баща на мъртвото бебе, тъй като докато бил в затвора, се подложил на ДНК проба за установяване на бащинството.20 часа да стои то живо и да не направят нищо, за да го спасят? Ще си търся правата заради това, което са си говорили, че ще го давят в кофата, цитира думите на бащата изданието 24chasa.bg. Боряна била видяла, че телцето се движи, което за него било достатъчно доказателство.

35

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Аз съм тук да спасявам българския народ от тиранията на ГРОБ.

34

Анонимен

преди 13 години

Това е жалко, оневиниха лекарите убили бебе, а говорят за това, че някой бил чел СРС-та. И как после някой да вярва в правораздаващите органи като те са просто виц, в България ако някой ти направи нещо трябва сам да раздаваш справедливост.

33

Спонги

преди 13 години

Вървим към предсрочни избори. "Желязната" група на ГЕРБ гласува с 15 въздържали се.Честито другари герберисти. Специален поздрав за празника на Василев(Дим Дуков) и помощника му Странджата.

32

Анонимен

преди 13 години

Дон Готи, ти си психопат!

31

Анонимен

преди 13 години

В ТЪРСАЧКАТА ИЗПИСВАМ :НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ ,ИМА ПОНЕ 50 САЙТА КЪДЕТО НЕ СА ЧЕРВЕНИ И НЯМА ЦЕНЗУРА ,ТАМ ЧЕТА АКТУАЛНИ И ОБЕКТИВНИ НОВИНИ

30

HD

преди 13 години

Аз не съм ***, но и на мен не ми допада това управление. Причаната е съвсем просто - просто не виждам качества и харизма в тях. Цветанов пък никакъв го няма откъм качества, ясно си личи, че е мариотнетка без собствено мнение и възможности.

29

ВОТ

преди 13 години

БОЙКО ЦЯЛ ВОТ НА ДОВЕРИЕ НАПРАВИ САМО ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ ТА ЕДИН ЦВЕТАНОВ НЯМА ДА ГО ПРИКРИЯТ.

28

до 27

преди 13 години

Имаш ДВА минуса от мене!

27

Дон Готи

преди 13 години

Хора...много ли са неудобни? хаха че изловиха ЧЕРВЕНИТЕ крадци?Че като ходехме на операция не ни стига цял живот за да си я платим? Долни мръсни комунисти никога повече на власт...Браво Бойко Браво на управлението!!

26

Mdaaa

преди 13 години

18 въздаржа ли се от ГЕРБ?Началото на края - отсвираха се сами!

25

sweden

преди 13 години

a be tiya sa za besilo we

24

до ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

преди 13 години

За душевноболни лица като тебе има заведение в Карлуково.

23

Анонимен

преди 13 години

Плюсче за БОЙКО, минисче за Цуци

22

Анонимен

преди 13 години

Не виждам нищо лошо в създаването на такава комисия, ама герб ги тресе параноя май. Прилича на потулване на случая.

21

ми

преди 13 години

и те не са убедени 100 %, 90 от 240 е малко повече от 30 %, за какво убедително мнозинство говорим...

20

Гербаба Цеца

преди 13 години

Страх от полицейски натиск и неизпълнени указания, включително и едно от вътрешния министър Цветан Цветанов,станаха причина за отлагане на мегаделото за подкуп срещу бившия военен министър Николай Цонев, екссъдията Петър Сантиров и бившия главен секретар на Министерство на финансите Тенчо Попов.Поне още месец и половина съдът ще търси независими специалисти, които да направят две експертизи - техническа и почеркова.Проблемът е, че адвокатите искат с експертизите да се занимават специалисти, които не са от НИКК към МВР. Съдия Иван Коев от Софийския градски съд, който гледа делото, е приел искането им и сам обясни, че е потърсил и разговарял с подобни специалисти."За съжаление тези лица изразиха нежеланието си да се ангажират с участие в това дело, поради притеснения от натиск и уволнение от структурите, в които работят",обясни съдия Колев на днешното заседание по делото.НЕЕ НЕ СМЕ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА , НИКАК НАЛИ ?????СЪДИЯ ГО КАЗВА ДИРЕКТНО В ПРАВ ТЕКСТ - ДА ПОСРЕЩНЕМ НА КРАКА МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА И ТОТАЛИТАРИЗМА ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!!

19

мдааа

преди 13 години

Значи и ГЕРБ се цепи по казуса Цветанов.Е не си го аресват в ГЕРБ то е ясно.

18

Анонимен

преди 13 години

На полицаи и милиционери - вяра никаква. Мазни и хлъзгави, извъртащи се и клепащи...