60

Жена

преди 13 години

Мъж, който кръшка е комплексар, който изпитва постоянна необходимост да си доказва, че е мъж, защото не е убеден в това. Истинският мъж се разбира не по това колко жени е изчукал, а по това дали може да поеме отговорност. Това се отнася с още по-голяма сила до мъжете, които имат нужда от скъпа кола, за да привлекат жени, защото ако разчитат на себе си, ще останат девствени. Мъж, който привлича жени със скъпа кола, не може да иска да срещне свястна жена.

59

Анонимен

преди 13 години

Всяка страна си има закони и те трябва да се спазватСигурен съм че на всеки нармален ирански гражданин му е ясно какво не трябва да прави защото ще има ужасни последици за него/явно такъв ими е манталитета/Както на всеки нормален българси гражданин му е ясно извърщиш ли примерно убийство и нямаш достатъчно пари ...отиваш за дълго в затворанещата са много простичкино става ли дума за много петрол.....

58

chespita

преди 13 години

75% ot musulmanite ako triabva da se sreshnat s poriadkite na tsivilizovaniat sviat... shte im triabvadalga terapia pri psihoterapevt .....a prosto za jenata niama spasenie v tazi gadost obarkana ot bolnite im mozatsi...Neka vseki tuk si pretsini kolko mu e bolen mozaka .... :) i kolko ne bi se poddal na promivki i manipulatsii

57

Deb

преди 13 години

"Няма да остане жена в БЪлгария тогава."jena ili kamani niama da ostanat ...?

56

Анонимен

преди 13 години

Глупости на търкалета!Религията е едно, а интерпретациите по нея са съвсем друго.

55

Aaa...aman

преди 13 години

Ей такава религия ни трябва и на нас , за да се поразчистим от *** ...........

54

по-полека

преди 13 години

Добри или лоши,законите са закони!Това са ТЕХНИТЕ закони и всеки е длъжен да ги спазва!Като не му отърват,границите са широко отворени!И тук не става въпрос за изневяра,а за убийство!

53

До 46

преди 13 години

Кой каквото търси, това намира. Свестните за свястно се оглеждат, чалгарите за чалгарско. Изборът и мераците са си твои. Никой не ти навира нещо нежелано и непотърсено от теб.Дано отпаднат тия туземски закони в някои страни!

52

Любомирчо

преди 13 години

Имат и газ и петрол за доста по дълго време Прочети по внимателно. Нали Набуко искат да го пьлнят от там ама как ще стане. Е тази статия е точно такова нещо демонизиране на ИРАН с цел създаване на благоприятно обществено мнение за нападение

51

пародия

преди 13 години

защо ни занимавате с проблемите на тия диваци?????!?!???????

50

Shark

преди 13 години

Ами как искат тогава мюсулманите да ни убедят че религията им не е античовешка. И не само това, това е религия основана на лъжи и двойни стандарти. Как иначе ще ми обяснят факта че един мъж може да има 5 жени, а една жена е убивана с камъни. И също така факта че по баровете им танцуват полуголи кючекчийки. Как????????????? Това не е ли двуличие.

49

Любомирчо

преди 13 години

Само за протокола ще ти кажа 4е обесването е безболезнено (тилната кост се счупва и човек моментално заспива) доказано е. Въросът е че резултатът е един и същ дали с инжекция дали обесване дали скамъни. Има едно друго нещо кото се пропуска. Когато съдим нечии закони ние изхождаме от нашата гледна точка но не и то тяхната. Тези хора са родени живяли и възпитавани да спазват тези закони и са знели последствията който ще настъпят .С цялото ми уважениа ама не те налагт законите си на нас а ние.

48

Анонимен

преди 13 години

Няма да остане жена в БЪлгария тогава.

47

haha

преди 13 години

Изключително кухо мнение...

46

Роси

преди 13 години

И в България трябва да има такива закони. От тия чалгарки и простакеси не можеш да си хванеш свястно гадже.

45

Анонимен

преди 13 години

Като са леки жените ще въртят и по 20. И не ни се оплаквай тук. То се вижда, че и ти си подобна ситуация.

44

Анонимен

преди 13 години

Така трябва да се постъпва с ***. Ако в България ог въведат няма да остане и една жена.

43

kotarak

преди 13 години

Пиеш ли си редовно хапчетата? Персите са имали Велика Империя,докъто целия останал свят е бил див и варварски. Първата харта за правата на човека е тяхно дело. Друг е въпроса, че арабите ги завлядяват избиват елита, и със брутално насилие налагат исляма.

42

АЙШЕ

преди 13 години

до 34За кого имаш предвид да има такива закони.За жените или за мъжете. Защото както виждам в България мъжете надминаха и ислямските страни. Имат ли пари въртят десет на веднъж, а да не говорим за тези които нямат, избват си комплексите при някоя кукла , оставят си последните стотинки и най лесно в къщи вече да прехвърлят вината на жената.Поже тук е практика найдобрата защита е нападението и край.

41

с.

преди 13 години

Въпросната жена я екзекутираха вече!Наистина е била с нисък коефициент на интелигентност,но се доказа,че е виновна!Безспорно имаше полемики около случая!Аз също бях против да я екзекутират,ама никой не ме пита!Обаче я екзекутираха безболезнено с инжекция!А не да я очистят с камъни или да я обесят!Между другото в Иран имат навика да бесят публично ако не знаеш!Преди няколко години обесиха публично 16 годишно момиче щото спала с приятеля си без брак!Как може да защитаваш тия варвари бе!?