22

ЕС

преди 14 години

Всички политици крадяхте 20г,и си затваряхте очите за престъпност, корупция грабежи сега когато ББ взе да рови в мърсотията всички взехте да ставате загрижени Защото ,ако не се правите на загрижени живото ще ви изхвърли от политическата сцена

21

Иво

преди 14 години

Кажи си, Иване - хората ще те разберат. Признай си, крадльо ...

20

Макаров

преди 14 години

И Коствов и Гоце са от един дол дренки .Никой не мисли за България а за собственните си егоистични интереси.

19

Анонимен

преди 14 години

ама парите от продажбите ги сви Костов :)

18

Анонимен

преди 14 години

масовата я проведе Виденов

17

Иво

преди 14 години

Костов подари КРЕМИКОВЦИ на Валентин Захариев, братовчеда му - *** и отне препитанието на десетки хиляди честни българи и семействата им. Да гори вечно в Ада, *** крадлив.

16

Анонимен

преди 14 години

Прислугата на Костов сега ще реве дни наред против Първанов, защото Костов каза да не се гледало миналото!!!! Гледайте сега каква защита на Ваньо Черния ке падне и какво оплюване срещу всеки, който каже нещо против него.Абее ДСБ да не имат хора на стаж, които по цял ден стоят в нета и го възхваляват, няма да забравя ироничния коментар, който се публикуваше под вс новина преди изборите - Костов е виновен.Хмм жалка работа

15

Анализатор

преди 14 години

най-голямото зло, сполетяло България е криминално проведената "Масова" приватизация. Хич не беше масова, а по-скоро само за свои хора. Човекът, който я проведе се казва Иван Костов. Изводите нека да си ги направи всеки сам, според умствения си багаж.

14

SSS

преди 14 години

Гоце Ага,Гоце Ибрикира,или Гоце Трипера.........моля,моля да не се обажда....Защо не даде малко обяснения за сделките със Садам "Петрол за Храни"

13

Анонимен

преди 14 години

Ваньо кажи си, къде са милиардите дето ги скрихте със Софиянски и другите от бандата

12

на СЪД !!!

преди 14 години

Костов трябва да бъде съден за това, че извърши геноцид над милиони възрастни българи, за това че открадна, създаванатото години наред от поколения българи и унищожи промишлеността, селското стопанство и икономиката на България.

11

христо

преди 14 години

трябва да разследват олигарсите, които са приближени на първанов и връзките му с тях, в противен случай ще се окаже вярно, това, че се е спогодил с ББ, и затова си позволява да говори врели-некипели и да обвинява за неща, които 20 години не се доказаха.

10

an

преди 14 години

tova go znaeme,kaji ne6to novo.vsi4ki sa ot edin dol drenki.jalkoto e 4e naroda ne go e razbral,i skoro nqma da go razbere.6te prodaljava da vi ka4va na vlast za da okradete i poslednoto koeto e ostanalo.ako izob6to ne6to e ostanalo.

9

чекист

преди 14 години

Ами Първанов, в началото на деведесетте беше господин никой. Костов беше фактор тогава,след това и премиер в средата на ъщия премиер. Имаше цялата власт. Досиетата се отвориха изцяло когато Първанов стана президент и не е пречил въобще. Какво има общо досиетата с Булбанк, Кремиковци и Балкан например или със сонсорите на Ленчето Костова

8

с

преди 14 години

Имат общи интереси и интересно минало

7

Борко

преди 14 години

Иван Костов & Александър Божков - тандемът, превърнал корупцията в държавна политика. Как не го е срам да се обажда този дупнишко-драгалевски ром

6

куршум

преди 14 години

***, псуваш държавен глава. Питай Филю и Желю Желев защо не ги отвориха 91-ва? Защо тогава отваряха само на неудобните им (П. Берон) и разчистваха на своите?*** седерска ***.

5

Мангото в панделата

преди 14 години

Чудя се още как този мошеник, мекотело и слагач Костов още не е в затвора. Ама нали и Бойко си е простоват и *** и обича лакейчетата, които го величаят

4

Анонимен

преди 14 години

Тоя пернишки комунист трябва да бъде здраво разследван!

3

Анонимен

преди 14 години

ХАХАХХА КОСТОВ СЕ РАЗКРИ САМ!!! БОЙКО РАЗКРИИ КОЙ СТОИ ЗАД АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!!!ВОЛЕН СИДЕРОВ ГО КАЗА - КОСТОВ, СЕГА И ПЪРВАНОВ ЗНАЧИ Е ИСТИНА.