97

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 111 Тоя го чака бесилка,в това не се съмнявай!И тя вече се вижда!

96

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам защо в този сайт се крие за огромните протести с над 250 000 участници срещу френската крайна десница, при това протести организирани от леви партии! Хората искат арест за лидерите на крайната десница, наричат ги "хитлеристи" и носеха знамена със зачеркната свастика

95

Хи хи

преди 3 месеца

Абе няма ли да има нови нови преопаковани пакети санкции, че старите вАоПще, *** вАоПще не работят ?? И Где са 62-та милиарда ли, трилиона ли доларес, че изоПщо не са разбра кво стана с тях ??

94

Говедовъд

преди 3 месеца

А Зеле от какво се интересува?Не случайно НюЙорк Таймс публикува Проектодоговора от Истамбул 2022!Хвърлете му едно око,всичко за което леприконът сега реве го има там,с изключение на Крим и пълен неутралитет!Даже членството в ЕС е одобрено!Не знам какво не им хареса на някои държави,но явно съдбата и животът на украинците е последното нещо което би ги интересувало!И накрая,укрите съвсем "демократично" застреляха един от преговарящите ,на улицата!А светът си замълча!Ясно кой е искал война!

93

Анонимен

преди 3 месеца

Когато почне говорилнята и гръмките фрази, значи украинците губят километрично на фронта.

92

Анонимен

преди 3 месеца

абе хора.. клоуна си е клоун - играе и говори по определен сценарий, който му е наложен от някой и по който му плащат.. той е един пинокио, марионетка на конци която и до тоалетната не ходи без разрешение от кукловода.. лошото за него при тази ситуация е це може изобщо да не доживее да си харчи парите...

91

Анонимен

преди 3 месеца

Подозирам, че Зеля е бил нашмъркан, иначе е удивително как войската му отстъпва по целия фронт въпреки тоновете оръжие и пари, които му пращат, а той се държи все едно е превзел Москва и въздава милост за руснаците. Или трябва да му го месят с нещо, защото концентрацията му е изпържила мозъка или да посещава нарко комуна за детоксикация. Човекът е тотално изперкал. Такива приказки не хрумват дори на доказани крете ни като Паси и Плевналиев.

90

от киреча

преди 3 месеца

Безусловна капитулация няма да има!Да се откажат от Нато!Това да!Да се откажат от областите с рускоговорящи също!Но до там!И след това задължителен съд за младите ла йн а,които от мерак за политика вкараха страната в ужасна война!Лично аз просто бих ги изтрепал!

89

Анонимен

преди 3 месеца

Бъхтят те като маче у дувар,обаче виждаш ли бъхтаният щял да поставя условията и да ги слага ултимативно на масата за преговори?Тия или са се побъркали,или трябват поне още милион жертви и тотално разораване на местността Покрайна за да приемат реалностаа!

88

от БАН

преди 3 месеца

Пурин: Предлагаме мир при определени условияЗельо белото: Путин не ще мир.Българяк Атлантиков: За Бога българи, на оръжие..., ъъъ, мен ме боли кръста и имам бележка от доктор Годжи.

87

Шащ

преди 3 месеца

Нито САЩ са заинтересовани от мира.Вие им дайте окупираните територии и си приберете войските ,пък да видим дали СССР не са заинтерисовани.

86

Руя

преди 3 месеца

Тия ненормалници Зеленски и тия около него докога ще ходят по земята.Нямали кой да им затвори устата.Да ги гръмне.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Мир в 3 точки: Безусловна капитулация на Украйна. Русия запазва анексираните територии. НАТО се отказва да присъедини Украйна. А укротъпаците можеха преди десетилетие да се откажат от мераците си за НАТО и да запазят всеки квадратен метър украинска земя, Крим включително.

84

Коментиращ!

преди 3 месеца

До Руснак националист - то като го гледам Байдън Господ може да си прибере до изборите наесен. Ако вече не си го е прибрал!

83

Анонимен

преди 3 месеца

Никой нищо не може да гарантира на Зеленски, най-малко пък ООН Макрон или Шолц. Те се провалиха като гаранти на Минските споразумения, защото са едни обикновени шмекери. ООН нищо никога не е решавало, защото войните в Сърбия, Ирак, Афганистан, Либия се случиха без санкция на ООН. ООН има решение за Палестинска държава, къде е тя? В швейцария са лидери само на държави дипломатически джуджета, които не могат да решат нищо! Защо избяга Байдън, нали щеше да подкрепя до самият край?

82

АнонимеН

преди 3 месеца

ВОЙНАТА МЕЖДУ ТЪПОТЕРОРУСКАТА ФЕКАЛДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО И УКРАЙНА ЩЕ СЕ РЕШИ НА ИЗБОРИТЕ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ТОВА НЕПОДЛЕЖИ НА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ КОМЕНТАР! СПЕЧЕЛИ ЛИ ДЖО БАЙДЪН 2-РИ МАНДАТ ПОБЕДА ЗА ТЪПУТИН Е 0% И ЩЕ ИМА ЗА ПРЕДЯСТИЕ 500 000 ИЗТРЕПАНИ ПУТИНИСТА . АКО ДЖО БАЙДЪН ЗАГУБИ ТОГАВА И УКРАЙНА ГУБИ АВТОМАТИЧНО И ПЕЧЕЛИ ТЪПОТЕРОРУСКАТА ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КОЙ КАКВО МУ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ!

81

Анонимен

преди 3 месеца

..................................каза зелния наркоман Зеленски..................вместо да седне на маса с руснаците да преговаря за мир....................се моли на Западните държави...............но те само наливат масло в огъня и няма да му помогнат......................ще продължат да умират млади момчета на фронта в Украйна................заради мръсните игрички на Зеленски, хунтата в Киев и западните масони!!!

80

Коментиращ!

преди 3 месеца

До Христо Христов - само евротъпунгерите не разбраха/или не им е изгодно да проумеят/ че на Путин НЕ му трябва цяла Украйна, НЕ иска Латвия, Литва, Естония, Полша, Молдова. Румъния, па камо ли България! НЕ иска и Европа до Лисабон, целия свят, Вселената/тъпотиите и опорните точки на които се наслушахме от "правилните" СМИ/! Той си иска ИНОВЕРЦИТЕ от Източна Украйна! А пък рано или късно ДРУГИ ще поискат части от останалата Украйна! Запомнете това!

79

665

преди 3 месеца

Само с украинска капитулация ще настъпи мир.Никакво НАТО да не се размотава до Русия.Щот може Американски перушини да фърчат.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Това не е среща, а цирк. Някакви нелигитимни палячовци с изтичащи или изтекли мандати с 15% доверие са се упражнявали в реторика. 30 държави участват на обидно ниско ниво, те не представляват никой и само седят там и слушат, не могат да вземат никакво решение. Швейцарците се опозориха с такава сбирщина въжеиграчи, гълтачи на огън, палячовци. Коя е Камала Харис, влед 4 месеца ще е никой в САЩ. Кой е лидер, Главчев ли?