55

Идеалист

преди 4 месеца

До Евроатлантик Диполомацията не е подлезурство, а достойнство !

54

Бай Дрън

преди 4 месеца

Тия престъпници, откраднали милиарди, трябва да се изгонят от властта. 300 човека са само. Не са толкова много.

53

От тея

преди 4 месеца

никога не сме видяли нищо добро! Няколко пъти разцепваха България на какви ли не части, след освобождението.

52

Бай Дрън

преди 4 месеца

Доколкото разбрах, ДАНС скоро ще разкара тия 300 престъпници. Ако не по мирен път, то по насилствен. Което е добре.

51

Идеалист

преди 4 месеца

Вече е ясно, че чичо Сам се изтегля от Украйна. Нашие подлезурци намерили до кого да се реднат.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Камаран , на 3 ти Март ще видиш какво мисли народа и какви знамена ще развее .Няма да са англииски нито американски .Вън от България , няма да си дадем децата за пушечно месо , за да угодим на англосаксонците .

49

12. 02. 24 година

преди 4 месеца

Монголците показаха географска карта отпреди години как всичко руско е било Монголия. Унижиха Путин по своему.

48

Анонимен

преди 4 месеца

На Камерън баща му не цъфна ли в досиетата от Панама, на които уж цел беше Путин? Този знае ли че британия напусна ЕС и че никой не може да е солидарен с него по лакъвто и да е начин, знае ли че територията в края на Русия не е нито в ес, нито в нато, знае ли че в момента това което прави е престъпление?

47

Анонимен

преди 4 месеца

Хората тук са много объркани. Не си знаят историята и са готови да заплюят собствения си народ в името на Путин. Ако каже да затрият всичко Българско, с удоволствие ще го сторят. Това са правели и техните предци. Онези, които вкараха червения терор по българските земи. Русия е имперско образование, което не търпи самостойната идентичност на народите. Там за идентичност се приема един модел, по който трябва да се водят всички останали. За пример понятието славянин, пионер, чавдар, дори европеец.

46

Анонимен

преди 4 месеца

До Евроатлантик - Къде да ги представя като никъде го не щът?

45

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Разпадът на русия е в ход. Факт

44

Мурафетов

преди 4 месеца

Цезар Курников глътна вода. Тея ватняци, без кораби ще останат, но цигарите не отказват. За всичко са виновни американците за дето са донесли тютюна в европа и по света.

43

Евроатлантик

преди 4 месеца

Академик Денков е изключителен дипломат. Той просто е роден за външен министър на България! Точно такъв като него трябва да представя българите в чужбина!

42

Анонимен

преди 4 месеца

След което , ЕС ще започне да се въоръжава , ама кога ще започне не се знае , досега къде СПАХА ?От кога , Шойбле , вече покойник , бивш финансов министър на Германия , казваше :''НАТО е отживелица , на нас / ЕС / ни трябва ---ОБЩО ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ ''... Чак сега ли се усетиха от ЕС , че няма оръжие , и не може да разчита на САЩ и Англия , които показаха че ПЕЧЕЛЯТ ОТ ВОЙНИТЕ , НА ГЪРБЪТ НА ЕС !?Още преди войната , ЕС бе погребан от тях !ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП Е ДОСТАТЪЧНО .....

41

Анонимен

преди 4 месеца

Дано види и да дойде !

40

Анонимен

преди 4 месеца

Трбява да се закрие Руския Културен Институт поради агенти там и да се наложи такса 1 000 000 лева за всеки руски гражданин желаещ да пребивава в България, поне според мен.

39

мак

преди 4 месеца

Всичко се върти около украйна, и пак клишета, че се бори за цялата вселена. Тоз сърдечен човек затова дойде тук.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Цяла България? Само пуделите са солидарни, но те не го отнасят на гърба си, страда народа. Когато никой не говори за мир, нищо не е добро.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е дребен и психично болен човек. Ще ми казва на мен Путин, откъде била дошла българската писменост, с която си служи цяла Русия. Колко пъти се опитват да заличат историята на българската писменост? Дошла от Юпитер, паднала от Марс. Добре, но няма никога да стане, тази путинска орда да заличи българската история на писмеността.

36

Нане Вуте

преди 4 месеца

Путин нищо не е сбъркал!! Сбърканите сте вие наглосаксите и платените ви слуги!!!!