304

Анонимен

преди 5 месеца

Минало е на китайска дрога това клетото.

303

Анонимен

преди 5 месеца

5-та в Европа и 12-та в света, и това през измисления им официален курс на рублата нямащ нищо общо с действителноста, всичко друга е шменти капели на един бункерен диктатор, това е!

302

Хаха

преди 5 месеца

Чухте ли бе копейки? Путин казал, че е прекрасно в русия. Що не заминавате? Защо децата ви са на Запад, а не в прекрасната русия?

301

Куку

преди 5 месеца

Рашка е някаква пародия на държава!!!Сто години едно и също-колонии,гладомор,войни със съседите,трепане на журналисти и политици,отвратителни експерименти и за всичко е виновна Америка.Рускии мир!

300

Боби

преди 5 месеца

До 123 Майка ми и баща ми са работили цял живот в Статистиката(програмисти баща ми с висша математика а майка ми икономика завършили) Брат ми е завършил Международни икономически отношения и години работи като мениджър в фирми за внос на разни неща в България. Аз съм ИТ и мога поне малко от малко да разбера математиката на финансите. Но и тримата са на мнение БВП в $(тоест не в местна валута) е СТЪКМИСТИКА

299

Фитьо

преди 5 месеца

Те и преди войната бяха в натура пред Германия,а в долари три пъти по-,малко,но явно санкциите са дали резултат и днес и в долари са пред Германия.И това не са данни от Русия,а още преди десет дни го четох,но не си спомням източника какъв беше - британски или американски.Дори бяха написали,че са на четвърто място и дишат във врата на Япония.По стратегически отрасли отдавна са със САЩ с гърди пред останалите.Та тази държава от Брюксел ще борели със санкции.Ех,Орбане и Фицо малцинство сте.

298

Анонимен

преди 5 месеца

ДЖУДЖЕТО ПРЕВЪРТЯ

297

Анонимен

преди 5 месеца

До 309 Да бе всички се радват на небивалиците на украинските копейки и на клоуна с напудрения нос

296

Анонимен

преди 5 месеца

До 123 Ами и ти като никой не те иска

295

Хахахахаха

преди 5 месеца

Как се радват копейките на тези небивалици.

294

Анонимен

преди 5 месеца

добре бе, като всичко толкова убаво в Русия що основния лихвен процент е 16 и защо има ограничения за покупка чуждестранна валута и защо 3/4 от населението няма собственно жилище и трябва да живее в общински или държавни комуналки? само питам

293

Боби

преди 5 месеца

До Ха ха, Умнико вземи си намери блогери преселенци от западна европа в РФ има ги достатъчно в нета. Друго не гледай само погледни как са направени и организирани руските детски градини В МОМЕНТА и то не само в големите градове. След това ще разбереш защо ние по-старите видяли и едното и другото смятаме западната система(освен свръхплатената брашлянова лига) за раждаща консуматори. В РФ всеки месец се откриват/реновират нови училища, детски градини и дори университети.

292

123

преди 5 месеца

До Боби 295. Боби не се напъвай бе момче - нито от математика разбираш нито от икономика. Тоя разговор сме го водили и ти просто не зацепваш. А примера с маргаритките е готин и пак е елементарна математика - делиш общо продадените маргаритки на общо получетине долари и готово. Стотици международни компании които работят в целия свят и продават в различни валути го правят. На края на годината правят отчет във валутата на страната си, но биха могли да го направят в коя да е валута.

291

Анонимен

преди 5 месеца

А пък в украинската армия привършвали ракетите и снарядите. Зеленски разчитал на доставки от икономически мощния запад, но му казали, че няма. Няма бе, тютю.

290

Анонимен

преди 5 месеца

До 300 Е д а щото лаладжията на Украйна я върши като купето на нивата ,ама иначе се изказва

289

Анонимен

преди 5 месеца

Браво Вова каза,че от европа ще направиш клоаката на света и ще го постигнеш !

288

Анонимен

преди 5 месеца

До 298 Ами не само твоята ,а уж Кокорчо нямаше да вдига тока,пък за тия къде имат парно не знам там не ми се мисли

287

Първият в света

преди 5 месеца

Жужакът е е първият и най-значим терорист и педофил в Света. Търсен е от Международия Криминален съд за отвличането на хиляди деца

286

Анонимен

преди 5 месеца

Този лаладжия може да е президент само в Русия.

285

Анонимен

преди 5 месеца

До 288 Ами ние искаме тук да си живеем без украинските просяци дето ги храним и без Сглобки от посолството и посолствата