50

Анонимен

преди 5 месеца

Общество, което 1. противопоставя значимостта на човешките дейности, като например счита, че футболуст е по-важен от медицинска сестра и е в правото си да получава много повече; 2 . разпарчетосва обществото като разфасоване на живо тяло и очаква то да действа; 3 да опредметява всичко и да очаква вътре да има нешо живо ... е изключително, изключително немислещо.

49

Алекс

преди 5 месеца

Колко даваше държавата,когато Ники беше министър? Когато си страничен наблюдател и коментатор лесно раздаваш пачки.

48

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Е,няма начин.Тоя път ромите ще поставят галактически рекорд по цвъкаnе на деца,щото световният им е малко.А и това османско предложение не е измислено за Етни-генетическите Българи,които са в състояние на демографски срив,а за разни сирийци,афганистанци ,мароканци,алжирци,турци,арменци...мигранти.Защото за да се втурнат към България, трябва да има келипир.Оставка !

47

Анонимен

преди 5 месеца

Изключително скудоумие е всичко да се свежда до наличнте пари. разглвждането на децата като производствена линия, като стока , освен друго, е познато от близкаото минало, когато в Швеция е имало "инкубатори" за деца. Мъже от Германия са идвали в специални домове, за да имат контакт с шведски жени. Една от рофилите се чрез такава връзка е "тъмниокосата" от АББА. Тя затова е "тъмнокоса", за да се опита да се оттърси от произхда си,

46

Мис Силиконов Клитор

преди 5 месеца

Се е бе нонстоп за пари но като стане трудова злополука и и напълнят фурната и на нея ри ше садете 20 000 лв?Плешив Мордорски Смийгъл!

45

Анонимен

преди 5 месеца

Но дамо на българи или ?!?!

44

Фермата

преди 5 месеца

Да изчистим българската градина от комунистическите плевели!!!!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Този и...т не случайно беше кандидат на Слави Тр. за премиер.

42

Фермер

преди 5 месеца

Да изчистим Българската градина от Комунистимеските превели!!!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Айде, бай Тошовците пак почнаха с доживотния затвор, Белене, отнемане. Тошовчета, кво да ги правиш, но не ги съдете, те толкова си могат, затова скоро и ще изчезнат.

40

Това да е девизът:

преди 5 месеца

Първо изчисти градината от плевели, после полезните растения ще избуят. НИКАКВИ ПОМОЩИ И ДЕТСКИ НАДБАВКИ за същества без образование, които не работят и не плащат данъци! Тогава ще се уверите колко много пари ще останат, за да бъдат стимулирани с тях градивните млади хора да създават деца!

39

ДържаватаНаНачо

преди 5 месеца

Мис Силиконов клитор кара с 250 кM ph най новата S класа по магистрала Тракия смешното е ме няма да я глобят защото кората е на името на Вуйчо Паричко от комунистическия под окрал народа.Чалгария е Ке ***!А вие бачкайте да минималната плебеи!

38

Анонимен

преди 5 месеца

Аз предлагам доживотен затвор съчетан с принудителен труд за всеки, който забремени малолетно или непълнолетно момиче, както и за всеки, който няма образование и не работи, но създава деца. Децата, създадени от такива индивиди да им се отнемат и да се дават на чужденци за осиновяване. Като изчистиш градината от плевели, добрите растения ще избуят.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Българин съм, над 40така и никога не съм работил и ден, не виждам и смисъл, при положение, че много други начини за правене на пари и то на добри пари. Така и така гласим второ, 20 бона няма да откажа. Една хубава екскурзия някъде, що пък да не. Дано стане

36

Анонимен

преди 5 месеца

Да дава, но на пълнолетни граждани, завършили успешно поне средно образование, които работят и плащат осигуровки и данъци..

35

Най лесния начин

преди 5 месеца

Да фалирате държавата олигуфрени

34

Анонимен

преди 5 месеца

Последните години хората напускат страната защото - градините=подкупи, училищата=подкупи, здравеопазването=подкупи, полицията=подкупи, общините=подкупи... няма нужда да изреждам всички. Обикновения честен човек, не се чувства защитен и добре, затова се чупи.

33

Goldstein Sax

преди 5 месеца

Уворихте тарода работещите хора с тези плебейски заплати а сега на миндянци и на комунисти ще давате по 20 бона да създават себеподобни па па зи ти!Бъргария е създадена от Аутисти!

32

Чакай малко, Ники

преди 5 месеца

Знае се, че всеки трети индивид от средите на един определен етнос се ражда с малформации, защото като традиция практикува забраненото от закона кръвосмешение. Кой ти дава правото да агитираш за насърчаване на раждаемостта точно в тези среди? Който направи подобно нещо, е ПРЕСТЪПНИК!

31

Public enemies

преди 5 месеца

И последно с нежеланието си да гласува българинът дава властта в ръцете на този и измислени академици.