33

Ужас

преди 8 месеца

Добре , че сьм в гьрция да не ям , уран

32

Българин

преди 8 месеца

Нов народен съд!

31

Много ясно

преди 8 месеца

Ще ни изтровят.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Алчните зърнари сами са си виновни, че складовете са им пълни със старо жито. Ако бяха продали навреме, когато беше на високата цена, сега щаха да имат място и да се радват на новия евтин внос, който да представят като българско зърно и да го изнасят на двойна цена.

29

Перниканец

преди 8 месеца

А защо зърнарите си държат продукцията по складовете. Миналата година, когато олиото беше 6 лв, никой от тях не излезе да обясни защо.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Цените не падат заради алчни търгаши, а държават спи.

27

Тихомир

преди 8 месеца

"Проекторешението е с вносители Делян Пеевски (ДПС), Кирил Петков (ПП-ДБ)..." Авеее нали киритУ нямаше да се коалира с Делянът и с ГРОБ, а то какво стана - заедно решения предлагат. Умни ора, няма що.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Сигурно ммого са го били в училище да мрази бьлгарите такаКато отровите хората откаде ще пьлните чекмеджетата

25

джо

преди 8 месеца

По Нагли и престъпни управници не сме имали от години. Тези са много зле,,в комбинация с ниския добив при слънчогледа вноса от украйна принчипно убива българския производител...

24

буци

преди 8 месеца

продадоха държавата тия нещастници от ПП и ДБ - СТИГА ТОЛКОВА! НА ПЛОЩАДА! ВЕДНАГА да ги свалим тия гадове, шарлатани, лъжци и мазници евро.ейски /. = г/

23

българина

преди 8 месеца

ще му дам още по добра идея, да паднат всички мита, особено за Китай! дори бих му препоръчал да предложи идеята и в Посолството, вместо сащ да правят цели закони за борба с инфлацията за 450 млрд д., просто да си махната митата...... уважаеми българи, вие си го избрахте

22

Анонимен

преди 8 месеца

Поправка, Петко не е национален предател защото не е българин, със сигурност още е канадски гражданин

21

Красимир Петрофф!!

преди 8 месеца

украинския интерес и над българския винаги според кирчовците, тагаревците, кокорчовците, мравоядите и тем подобни пишман продажни "демократи". Стачка на всички зърнопроизводители - с машините на жълтите павета, дето оная *** ги реди за Н-ти път!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Ще закрият и посления ни останъл отрасъл, зърнопроизводството, ще докарат чернобилско зърно, такива българомразцни никога не са ни управлявали

19

Анонимен

преди 8 месеца

"другите ползват други видове регионални масллодайни култури като маслини фъстъци" - Точно Испания, Италия и Турция са сред най-големите вносители на българско слънчогледово олио. Сами си правете извода колко им е истински зехтина и за какво им е олиото тогава.

18

Хаха ха

преди 8 месеца

Човека на маджо и трактора ще ви управи - вкусен ли е обедненият уран , с здравето как сте

17

Герака

преди 8 месеца

От политиците ни няма никаква полза а само вреда !!!Направо да управлява БНБ !!!Т

16

Анонимен

преди 8 месеца

11 да аз усетих. Олиото от 5 лева стана 2.50. можеш и сам да провериш цените в рекламите каталози назад и сега

15

Гадняр

преди 8 месеца

Не виждам как падането на забраната ще повлияе негативно на нашите търгаши-зърнари. Те и без това изнасят всичко качествено на международния пазар. Отделно ще започнат пак да представят украинското зърно за българско когато го товарят на корабите.

14

анонимен

преди 8 месеца

Абе профан тъкъв има Министър на земнеделието Той да каже какво разбираш ти от това лаладжия,махленска клюкарка