50

Анонимен

преди 10 месеца

"Много шум за малко вълна"казал дявола като остригал котката

49

Анонимен

преди 10 месеца

Украинците ще пробият....дупка в морето.

48

Анонимен

преди 10 месеца

От 520 дни Русия, чиято икономика е на 5-то място в света, воюва срещу около 50 страни. В числото на тези 50 страни са Г-7, Хегемонът и слугите му, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От 520 дни Русия воюва срещу 50 страни със сумарен БВП около половината от световния и цивилизованите, богатите и изключителните никак не могат да я победят. Русия не иска да стига до Берлин, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Язък за барута!

46

Слава Украйна

преди 10 месеца

Провала на Украинската контраофанзива е изцяло по вина на Русия!!

45

Реалист

преди 10 месеца

Трябва още утре да сключат мир, териториите, които Русия си взе и без това са население основно с хора с руско самосъзнание, ей украинята да си останат в западната част и да няма повече жертви и от двете страни! Да идва Тръмп и да го прави това.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Какво ще му направят? Отиде коня в рЯката. Зеленият чорапогащник е мултимилионер. Който не вярва да отвори от търсачката на Dnesbg статията: Какво е финансовото състояние на Владимир Зеленски?

43

Анонимен

преди 10 месеца

Мда лека полека ни подготвят за загубата на Украйна.Първо беше че не напредват защото нямало самолети.После всичко било минирано от руснаците.А повечето пари пратени от Запада напълниха джобовете на Земенски и компания.Имат вече имоти из цяла Европа на имената на дъщерите и синовете им.Даже не се крият.

42

Сандо

преди 10 месеца

Украйна заминава в небитието и за това единствено запада е виновен!

41

Дановски

преди 10 месеца

Струваше ни се, че светлината на мъдростта струи от запад. Нищо подобно. Няма я там. Вярвахме, че западът обладава сакралното знание. Вярвали сме в мит. Вътре в този мит се оказаха доларът, американското военно могъщество, американската мечта, абстрактните либерални демократични ценности и свободи, които през последните няколко години открито започнаха да се израждат в Диктатура на Хегемона.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Киев за три дни. Оттам насетне всичко е една ужасно продължителна руска агония. Краят и ще е грозен. Бодри сводки от вражеската телевизия няма да свършат работа. :))))

39

Сиймор Хърш:

преди 10 месеца

"Зеленски и неговото обкръжение са присвоили най-малко 400 милиона долара от американски фондове, предназначени за закупуване на дизелово гориво през миналата година, твърди Хърш като се позовава на оценка на ЦРУ.Твърди се, че Киев е купувал дизелово гориво, което е от съществено значение за военните действия, от самата Русия и в този процес е присвоявал големи суми от американските фондове, предназначени за плащания за дизелово гориво."

38

Дановски

преди 10 месеца

По всичко изглежда, че държавният глава на Руската Федерация Владимир Путин ще има последната дума за това дали и кога СВО ще приключи. Такива са заключенията на колективния запад след провалните седянки в Копенхаген и Саудитска Арабия. Колективният запад не намери търсената консолидация и подкрепа от Глобалния Юг и му се налага да оттегли помощта си за киевския режим.

37

Анонимен

преди 10 месеца

А какви басни се пишеха преди офанзивата как украинците обучени и въоръжени с "по-добрата" западна техника ще стигнат чак до руската граница...

36

Анонимен

преди 10 месеца

Това няква изненада ли трябваше да е? На всеки с малко над средния IQ му беше ясно как ще свърши една такава война. Двете държави са несъпоставими по население, икономика и военна промишленост.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски проблем нема, ша земе жената и децата и кеф му Франция, кеф му Израел, банковата му сметка е добре. Да му мислят украинците останали в Украйна, те имат проблем.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Язък за 100-те БТР-а!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Що пари и техника потрошиха САЩ и колективния запад в Украйна... Май дойде време да теглят чертата и да си направят сметката.

32

Много ясно

преди 10 месеца

Най-губеща от тази война е Украйна - много убити, които можеха да не са, и както се очертава загубени територии. Следват Европа и Русия - със смъкнат стандарт. Като гледам и народа на САЩ не е от печелившите. Единствено печелят представителите на ВПК и дълбоката държава във щатите - продадаха сума ти оръжие, надлежно платено от данакоплатците на държавите по-горе

31

Българин

преди 10 месеца

Хайде. Наредиха и на нашите медии да подготвят обществото за това, което ще се случи. Прозорецът на Овертон започна да се отваря. Ще се говори как дори Украйна със загубени територии ще излезе победител от конфликта и т.н.