9

Анонимен

преди 1 година

сега хамериканофилите ще протмтират против руснаците но са православни християни или това което им дала българия Но щом тези ид оти ще са против православието доказва католичеството им !!! или те не са българи а са този форум !!

8

Анонимен

преди 1 година

"руските власти използват широкообхватните разпоредби на закона "Яровая", за да преследват американски баптистки и петдесятни мисионери, работещи в Русия, да забранят повечето мисионерски дейности на мормоните и да изгарят разпространяваните в чужбина Библии, които не са надлежно регистрирани в държавата." - абсолютно нищо нередно не мога да намеря в това? Имат закон, спазват го, преследват нарушителите?

7

Soli invictus

преди 1 година

Поклонете се всички на Непобедимото Слънце! Целият свят е Македония! Няма смисъл да водите война, вие вече всички сте победени от Непобедимото Слънце на Македонската империя!

6

Анонимен

преди 1 година

Руските власти също така са се насочили към руски мюсюлмани за "незаконна мисионерска дейност", въпреки факта, че ислямът е законно признат за една от "традиционните религии" на Русия - значи, проблемът не е в религията или приемането и в държавата, а вероятно е в "незаконна мисионерска дейност" - не знам какво труедно за разбиране има?

5

Анонимен

преди 1 година

Да, добре. След клиповете на които укри хвърлят газови гранати в църкви, след като задържат свещеници, след като укрите плащат на деца да крещят пред църквите към миряните, да ок.

4

Анонимен

преди 1 година

Помните ли украинците като искаха да разменят отвлечени от тях православни свещеници срещу военопленници... Абе... Срам нямате....

3

Анонимен

преди 1 година

Всичко е ок, но нека си пише истината, че това са болшевики. И тогава всичко си идва на мястото. Болшевиките са антихристи.

2

Анонимен

преди 1 година

Не съм чел по-смешен анализ, а тоя институт за изследване на войната да се пренасочи към анализи в БГ мама. Грам не я разбират материята.

1

Някой си

преди 1 година

Доказателства? Че днес едни укри викаха някви тъпотии на хора отишли в църква....