195

Гледна точка

преди 1 година

Като нормален човек със семейство, близки и деца, повтарям деца, ако съм военен и зависи от мен, и някой ми нареди да изстрелям ядрено оръжие, първото нещо което ще направя е да извадя пистолета и да му пръсна кратуната. И ако на някой му се струва странно значи няма деца и близки или е ментално увреден.

194

Анонимен

преди 1 година

майките на московия няма да се налагат да палят свещи на гробовете на московските солдати, защото скелетите им ще светят. три танкиста от три веселъй друга ще стане три танкиста-три лъчистьй друга

193

Василев

преди 1 година

Меркел направи Тръмп един хленчещ лигльо, да се вайка как немските коли завзели пето авеню и как еврото мачка долара, и Германия отделя по малко пари за отбрана!!!Германия,Франция и ЕС ,това са реалните опоненти на САЩ и Великобритания, с които води война в Украйна!Украйна е една жертва на която съдбата е предрешена и ще я делнат, трябва на всяка цена да се смачка икономиката на ЕС!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!

192

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Дон238Господинчо турчино,Хитлер е именно психопата,който искаше да направи точно това,к сеоето направиха швабите и Меркел,а именно да вкарат всичките престъпници на ислямска Азия в Европа.Нима не знаеш,че поне 30 процента от висшите служители на Вермахта намериха убежище в Сирия,Египет,Афганистан,Южна Америка и САЩ? Хитлер бе луд,който отваряше черепи на деца руснаци,за да види защо са интелигентни.Без упойка!Долу фашизмът,турчино! Долу Турция фашистка !

191

Анонимен

преди 1 година

Защо за руснака единствеата им алтернатива и визия е унищожение. Защо при тяхната култура липсва думичката съвместен мирен живот. Защо винаги и всякога са готови на самоунищожение. Предавайки това и на останалия свят.. ..Отговора е ***....ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОНАСЯТ...Както едни фундаменталисти , те не се харесват. Не харесват и света. Те считат , че те са го създали, и те ще го унищожат.....,,по християнски,,

190

Анонимен

преди 1 година

За една година Русия се върна с 20г. назад. Западният свят вече спечели войната. И утре да свърши конфликта, на руснаците ще им трябват десетилетия да върнат към някаква относителна нормалност държавата си. Ми те до момента са загубили десетки трилиони - влогове и имоти на елита на запад; стотици хиляди войници, хиляди единици в техника - танкове, самолети, амуниции, обурудване... След прекратяване на военните действия ще има да плащат още трилиони и ще ги плащат с ресурси пак на западния свят.

189

Анонимен

преди 1 година

Само да кажа че " добрите Англо - Саксонци хвърлиха бомби с обеднен уран в Сърбия имаше паднали и в България. От тогава хиляди млади хора в Сърбия и Западна България се разболяха от различни ракови образувания. Преди няколко години моя брат си отиде на 34 години . И когато отидохме за лечение , лекарите казаха че това е вследствие на този уран и е нещо страшно . Платените *** да замълчат.

188

Василев

преди 1 година

Куче което лае не хапе!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

187

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 238. Ако не беше Хитлер, сега две трети от света щяха да говорят на немски. Хитлер ги е прецакал напълно немците. И до ден днешен зъбите им са избити и са беззъби пууделчета на САЩ. Същото ще стане и с Украйна под ръководителството на новия Осама Бен Ладен -Зелински, и той като Бен Ладен първо американците го захранват с оръжия, после го ликвидирват и разнасят праха над океана.

186

Анонимен

преди 1 година

Руската риторика, забелязваме е типичнч за дивите народи. Нищо за жертвите . За убитите. За разрухата. Нищо не се споменацва. Както хуните единствените членоразделни звуци от брадатите им уста е.... кръв и победа.......

185

при ядрен сблъсък...

преди 1 година

при ядрен сблъсък на путин , шойгу , цялото руско правителство и силовиките ще им остане ден живот. И те го знаят

184

Анонимен

преди 1 година

Хитлер и хитлеризма стои много по далече от тия азиатски племена. Хитлер поне е бил носител на култура. И да е владеел го е правел по европейски. Всички са единодушни с това.Освен тази прилика, Хитлер е искал да ,,обнови,, света. До колкото го разбираме по хитлериски. Но ,,путинизма,, в Русия няма цел. Това е диво и азиатско. Поголовно унищожение .Руснака не е чак толкоз агресивен, Но монголския ген се вселил и виждаме симбиоза

183

до Нека

преди 1 година

Ха-ха-ха! Кой отстъпи от Киев, Изюм, Лиман, Харков и Херсон русофилче?

182

Гиб Мелсън

преди 1 година

до Еее. Това което си написал е пълен нонсънс. Няма как хем държавата ти да е най-голямата в света, хем да нямаш акъл. Големината на държава подсказва за интелект и ниво на развитие. Ето ние например дори на нашата малка територия не можем да въведем елементарен контрол. Всички села си изхвърлят *** на края на селата и после с тази натровена земя и вода произвеждат земеделски продукти. Не можем да озаптим един елементарни джигити по пътя. Нямаме армия, здравеопазване леш.

181

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Китай се управлява от един азиатски ром.Да,Си не е Китаец,а ром.Затова и е невъзможно да се разчита на него.Не вярвам и на ония психар в Северна Корея.Та Си...ами на.блюдавайте му ухилената нон стоп физиономия.Това е садизъм,а не емпатия или приятност.Остана само Русия ! Само Русия може да се пребори със злото и ще го направи.

180

Нека

преди 1 година

никой не се заблуждава, че РФ ще остави без отговор по-твърди действия срещу нея. Толкова ли сте глyпави та не разбирате, че дори с цената на тотално унищожение руснаците НЯМА да отстъпят. Защо бе, дами и господа, Европа трябва да изгори заради американски интереси?

179

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 225 - нее, а Господ казваш направо е на път да направи Вовата Путин нов месия за престъпленията му в Украйна? Таракааааан....!

178

Еее

преди 1 година

Толкова голяма държава с всички природни ресурси но народа им без акъл

177

Анонимен

преди 1 година

Руската държава стои във християнски фундаментализъм. Както е прието да се говори, нищо общ с религията. Това са група от невежи бандити обхваната от масова психоза за отмъщение на неблагодарния свят.С какво са по близки до ислямския фундаментализъм. Че имат реален капацитет да унищожат света. Дори Хитлер не си го е позволявал. Хитлер поне е градял.Не е мислил за унищожение

176

северомакедонец

преди 1 година

До БългаринЗа сведение: от тази година официално сме развиваща се страна....