167

R.A.T.M

преди 1 година

Чакаме да го арестуват. Жалко, че дадоха на Обама нобелова награда за мир, а войната в Сирия още не е свършила, че и Украйна гори, а я запалиха по негово време. За Буш старши, младши и Байдън няма смисъл да се говори. Когато го арестуват половината земно кълбо ще е без ток и ще чака ядрената зима.

166

Анонимен

преди 1 година

Хахахх тия станаха бетер африканска държава. Вече гонят яко и Северна Корея по всички параграфи

165

Разследването на

преди 1 година

МНСъд се състои в преписване ва Украинска пропаганда! Ако са разследвали камо в Украйна но не и в Русия, как може това да се нарече неутрално разследване!

164

Анонимен

преди 1 година

Неадекватни действия, изблик на безсилие и объркване.

163

Грозната истина

преди 1 година

То е ясно че в Русия не се трогват. В Русия не се трогнаха когато режима уби Анна Политковска, не се трогнаха когато режима уби Борис Немцов. В Русия не се трогнаха когато режима уби 300 невинни в Баслан. Никой и не очаква да се трогнат, че сега режима извършва военни престъпления.

162

То разследването

преди 1 година

На ООН наскоро показа че и Украйна е извършила военни престъпления например измъчване и убийство на рески военно пленници и безразборни атаки върху цивилни! Но едвали накой ще осъди Зеленски!

161

Анонимен

преди 1 година

Колко жалко че нито Украйна, нито Русия нито САЩ, нито Китай признават легалноста на IСС!

160

Анонимен

преди 1 година

Е за какво да се трогват в рушистан? Те не се трогват и че са нацистка терористична държава та сега ше се трогнат, че президента им е обявен за престъпник. Те и Африканските държава също не се трогват като обявяват някой от лидерите им за престъпник.

159

Наgue Invasion Act

преди 1 година

Ако някой международен съд осъди американски гражданин или го задържи в затвор, САЩ имат правото да нападнат този съд със всички възможни средства да освободят гражданите си!!

158

САЩ и Украйна

преди 1 година

Не признават юриздикцията на Международният наказателен съд !!

157

Анонимен

преди 1 година

2020 МНСъд иска са пазследва военни престъпления на САЩ в Афганистан. САЩ санкционират прокурорите и целия МНСъд. Съдът веднага се отказва да пазследват срещу САЩ ;))

156

Анонимен

преди 1 година

САШ загуби войната. Хъ Хъ.

155

Бай Чеп

преди 1 година

" Боли ме КИНЖАЛА" , промълви подсъдимият.

154

БСП И ПРЕЦЕДЕНТА..

преди 1 година

ОЩЕ ЛИ ГОВОРЯТ ЗА МИР С ПУТИН..??...... ЩЕ ИМА СПИСЪК НА ПОМАГАЧИТЕ НА ПУТИН

153

Бай Благой

преди 1 година

Вече е очевадно, че американците изгубиха тази война, затова и се появи Международния съд

152

Анонимен

преди 1 година

Любопитен съм сега кремълци кой ще изберат да си обявят за престъпник да арестуват? Байдън или Макрон? Или някой милярдер? Сорос, Мъск Бил Гейтс или там който. Вие как мислите?

151

Анонимен

преди 1 година

Помните ли Радован Карафжич как ревеше, че не признавал съда. - и Дрън в килията!

150

Анонимен

преди 1 година

Дреме им на руснаците. Да му мисли той!

149

СРАМ ЗА РУСИЯ...!!

преди 1 година

УЖ ВЕЛИКА ИМПЕРИЯ, НАЧЕЛО НА КОЯТО Е ПСИХО-УБИЕЦ НА ДЕЦА И ЖЕНИ, ДОКАТО СПЯТ В ПАНЕЛКИТЕ СИ...... ДОКЪДЕ ПАДНАХА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕКИСТИ....

148

Анонимен

преди 1 година

Международния съд не е всемогъщ и за да бъде признат, първо страната, която и да е тя, първо трябва да го признае. Това е все едно Азиатския обединен съд да издаде заповед за арест на някой западен лидер и този лидер да вземе че сам да си сложи белезници и да се пъхне сам в затвор. Спрете с тоя ПР хора и правете нещо наистина смислено за да приключите войната. Че докато си играете на стражари и апаши 4 банки в САЩ фалираха!