68

Анонимен

преди 1 година

Напротив 90 процента от населението на Беларус и Русия са за продължаване на операцията.То не беше че Путин е болен,не бяха репортажи за бягства на руснаци от мобилизацията а накрая се оказа че са супер надъхани да помогнат на руснаците в Украйна и да ги освободят от бандеровците.Руснаците в Украйна са 20 процента и не искат да ги управляват бандеровци.

67

Анонимен

преди 1 година

Тоя плакат руснаците требе да го сложат за герб на Русия.И тогава всичко си идва на място.

66

Анонимен

преди 1 година

Западният свят вече изнемогва и това е видимо. Русия умее да чака и е подготвена и осигурена с всичко необходимо. Времето работи за Русия.

65

Анонимен

преди 1 година

До 75 - Викаш, не мое оставим само Укр. да загуби, требе и ние да загубим?! Ех,ех.... Ай взимай автомата и беж в Донбас да браниш укропитеците

64

Анонимен

преди 1 година

Ех провали се плана на ЕС за преврат в Русия и платна да се сринат икономически ..

63

Анонимен

преди 1 година

Русия започна серийно производство на междуконтиненталната ракета Сармат, която може да носи 10 ядрени бойни глави с общо тегло над 100 тона и обсег 18000 км това гарантира сигурността на държавата за 50 г. напред.

62

Анонимен

преди 1 година

Значи по-добре да не спира Зеленски преди да изтрепе поне още 25% от ***...

61

Анонимен

преди 1 година

Крейг Робъртс: "Русия може да унищожи Украйна за един ден без да използва ядрено оръжие. Сдържаността на Кремъл според мен е стратегическа грешка, тъй като позволи на Запада да се намеси и да разшири войната".

60

Чичи

преди 1 година

Бой по зеленото влечуго! Бой, бой и пак бой! Докато ни 85(по последни проучвания)а цели 100% от украинското население изрази желание съпротивата на Укрия да продължава....хихи

59

Анонимен

преди 1 година

В Европа е нямало такава цензура и пропаганда от времето на Втората Световна Война!!

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Русия не воюва в Украйна. Ако Русия започне война в Украйна, за 2 дни ще изравни Киев със земята и нищо няма да остане, дори бункерите ще бъдат разрушени. Русия вече демонстрира как с ракета Кинжал унищожи бункер в Украйна който в съветско време се смяташе за неразрушим, при това ракета без заряд, само с масата си от хиперзвуковата скорост разруши бункера. Украйна ще бъде обезглавена и ще се разпадне. Никакво НАТО и ЕС няма да я спасят. В момента терористичното образувание наречено Украйна съществува само и единствено благодарение на милостта и благородството на Русия.

57

Анонимен

преди 1 година

Американският и европейският елит са неадекватни. Те вярват в собствените си пропагандни глупости за "поражението на Русия в Украйна". Единствения начин да излязат от това положение е да се намесят пряко с военна сила в Украйна, пък каквото стане.

56

Анонимен

преди 1 година

Какво каза Урсула? 120 000 загинали в Украйна? Медуза го цензурира!

55

Анонимен

преди 1 година

Русия след мобилизацията вече разполага с 550 хиляди. За да се противопостави успешно западът трябва да вкара поне 1.5 милиона - три пъти повече. България 300 хиляди, Румъния 500 хиляди и Полша 700 хиляди ще свършат работа. България до нова година трябва да започне всеобща мобилизация. Не можем да оставим Украйна да загуби, никога няма да се успокоим ако Украйна загуби. Изходът е единствено пряк сблъсък с Русия, който така или иначе ще доведе до някъде.

54

Анонимен

преди 1 година

Санкциите на ЕС не подействаха в Русия няма и имат никакви реални резултати.Тъй като и преди санкциите в Русия си е била същата мизерия както и след санкциите.

53

Анонимен

преди 1 година

Защо Руснаците да са против война която печелят??

52

Анонимен

преди 1 година

Медуза не е руска а латвийска медия, спонсорирана от ЕС!

51

Анонимен

преди 1 година

Днес са ги мъмрили вчера за сттията с Урсула ,и пак задействат пропагандата.

50

фъфлене и плюнчене

преди 1 година

Путин ги разби тотално. Направи ги на нищо. Зашадняците само фъфлят и се плюнчат по медиите. Гърчат се от злоба и безсилилие. А най-голямата победа е в Русия - доскоро руснаците мислеха ние за нищо не ставаме, един балет имаме само, нищо друго не можем да правим, а сега знаят, че Русия е велика империя.

49

Чичи

преди 1 година

"...на фона на постоянните поражения на фронта..." ХахахаБе ти ги съсипана от бой последно време. Мачкат по всички фронтове....*И все пак, нормално е народа да иска мир. Кой не иска?Ама я кажете колко в Укрия искат мир?Сигурно 105%. Така щото преди няма и месец резултатите от държавно "изследване" из Укрия говореше че 85% искали войната да продължава....Хахаха Сеги без токо, дали са си променили мнението?