102

Анонимен

преди 1 година

Друсалка,и какво по-различно правят руснаците от това което правят укрофашистите вече 8 години?Че то вие не оставихте здрав град в Донбас ,сега си взел да ревеш.Руснаците едва сега започват,стой и гледай как ще ти лекуват хемероидите-бавно и с кеф

101

Анонимен

преди 1 година

До. 153....Не знаех , че има ,,евреинфашист"....Това от коя история го докара Я дай подробности.

100

Анонимен

преди 1 година

Зеленски извършва предателство към "собствения" си народ и затова ще му бъде потърсена сметка.

99

Анонимен

преди 1 година

Га гориха хора на майда на беше добре, сега било руска пропаганда за долните слоеве. Да се ра на високите слоеве.

98

Анонимен

преди 1 година

За болшевиките и по новите им другари комунистите, основния им враг преди войната бяха ,,чорбаджиите" и ,,експлоататорите фабриканти"..След фашизма , който сами докараха и бяха в съюз преди войната с Хитлер, сега се издокараха на жертва И че ни лук ял, ни лук мирисал , станаха спасители на човечеството от фашизма.Само че ....В Русия народа ,още не знаят , че фашизма в Европа и Америка отдавна е осъден и забранен.Те откъде да знаят.Четат и слушат само руска телевизия .

97

Анонимен

преди 1 година

С бездействието си цели 8 години човечеството допусна в една страна да се зароди фашизма в пълната си форма.И сега този наркоман от снимката се жалва пред света, че, срещу фашистката му държава се извършват престъпления. А вие какво очаквахте Русия да седи и дав гледа как се правите на фашисти и избивате рускоговоращите ?

96

Анонимен

преди 1 година

Американоробе ти отричаш ли ги тези бомбардировки? А душички д0лна? Ама те нали са били демократични и може да се отричат???? А *** гНycна?

95

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че на същата дата преди 7 години точно в началото на зимата и студовете украинските фашисти прекъснаха електрозахранването на Крим. В тези случаи братушките казват: ДОЛГ ПЛАТЕЖОМ КРАСЕН :)

94

Оруел

преди 1 година

Сутрешна петминутка на омразата

93

Анонимен

преди 1 година

Да разстрелваш военнопленници и да изгориш живи 50 човека в Одеса е престъпление срещу човечеството. Електроцентралите (без атомните);и електрическите подстанции на врага са напълно легитимна военна цел.

92

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Те изтсреляли над сто ракети по цивилна инфраструктура, а аргументът бил, че Зеленски бил "шут"? Няма такъв цинизъм! Тези се гаврят със всякакви международни организации!

91

Анонимен

преди 1 година

Русоробите вече не знаят каква глупост да измислят само да угодят на своя господар .То не бяха бомбандировките на Милошевич.То не бяха бомбандировките в Хирошима.Сякаш тия не бяха нападнали Пърл Харбър.И не бяха клали деца и жени и заравяли в общи гробове в Сърбия.

90

Анонимен

преди 1 година

С бездействието си човечеството се възхищава на Русия... жалко за това кълбо.

89

Анонимен

преди 1 година

начи, нещо не е както требе - Крим и Донбас могат години на ред без ток и вода- туй чудо не е проблем..... не е терор, обаче, кога останалта част от Окраина е без ток и вода, е терор- тез двойни стандарти нещо в повече идват.... At the end of the day the bill will come! Сега е времето, хохлите да си платят сметката

88

до 120

преди 1 година

Ще го обърна на уатабаутизъм, но искам да те питам да кажеш за 528-те сърбина, цивилни, които загинаха заради бомбардировките на НАТО в Сърбия да кажеш нещо или те не са хора, само украинците са? А колко невинни виетнамци, иракчани, афганистанци, пакистанци, палестинци заради САЩ и НАТО? За тях нещо да кажеш или и те не са хора, само украинците са?

87

Анонимен

преди 1 година

До 116...много ми е интересно пък на мене...Ако не беше Хитлер и фашизма., комунистите в Русия каква друга риторика щяха да употребяват за ,,лошите".Сигурно старата им ...,,помещцици"..,,богаташи"...,,чорбаджии"..,,експлоататори"...хахахахахаха...Фашизма дюшеш им дойде...хахахахаха

86

Всяка сутрин

преди 1 година

Всяка сутрин отварям новините с кафето и който и сайт да отворя първа новина е тоя и трябва да му чета среднощните наркомански бълнувания. Спрете се вече.

85

.

преди 1 година

До Сълза и смяхзеления е шут и всичкиго знаят. Заради азов и десен сектор, не изпитва никой съжаление към зеления ***.Жалко за всички страдали в конликта.

84

Анонимен

преди 1 година

До 111, пребоядисания пенсиониран партиен секретар, обичайно подвизаващ се в сайта на червенобузия крaдeц Прокопи: Както ти е добре известно, те създадоха комунизма и пак те събориха Стената, за да го доразпространят по света под името глобализъм. Аре бегай в дневник да видиш няма ли платено протестче днес, да се присъединиш и ти за некой лев.

83

Поничка

преди 1 година

Този същия не обеща ли победа преди два дни? Сега защо хленчи като жена? Да ги побеждава и да се свършва! Колкото повече ни го врете пред физиономийте, по намразен става