150

Русомраз

преди 2 години

Джyджeто изгуби войната още на 24 февруари! Днес вече целия свят му видя малката бяла пишчицa и свитите от страх тaшaчeта !!! Слава Украiнi !!!

149

рибока

преди 2 години

Сибирската мечка ще лапне всичко и накрая ще се извърти на запад и ще пусне малко газ от задните си части,което много ще развесели индийци,виетнамци,араби,бразилци и ескимоси.

148

Анонимен

преди 2 години

До ДоДемократ 171 "Като ритнеш кофата за какво бъдеще може да става въпрос??? За да имаш бъдеще (каквото и да били) трябва да си ЖИВ." Това важи и за двете страни, ето защо истриите с ядрено оръжие са аут. А ако е така пРосия е жив зян.

147

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън "Забелязва се изтрезняване другари. Изтрезняване." Руската армия се бори със зъби и нокти да овладее Донбас, който тя е окупирала от 8 години. Не се забелязва изтрезняване сред русофилите. :))))

146

ДоДемократ

преди 2 години

Може да загинем всички, но няма да позволим на един луд психопат да ни определя бъдещето. --- Като ритнеш кофата за какво бъдеще може да става въпрос??? За да имаш бъдеще (каквото и да били) трябва да си ЖИВ.

145

Гиб Мелсън

преди 2 години

Забелязва се изтрезняване другари. Изтрезняване. След първите няколко зелени ракии на екс и много лош махмурлук след това сега е фазата на изтрезняването. И изведнъж разбираме, че украинците не са чак толкова готини, колкото искаха да ни ги пробутат и че руснаците не са чак толкова лоши, колкото се опитваха да ни убедят. Реално от отношението към военнопленницте става ясно, че руснаците са доста нива интелектуално над украинците, които разстрелват пленницте и си връзват хора по улични стълбове

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167 Значи вечно :))) Има и друго по-достъпен вариант. :))))

143

Анонимен

преди 2 години

хаха, що бе, нали украинците бяха аха да вземат москва Ууж XD XD

142

Говедо

преди 2 години

До Анонимен 156Що бе,десетина хиляди вече се предадоха,не си ли чул?Или ти слушаш за на леприкона "еякулацията",опс,"евакуацията"!

141

Анонимен

преди 2 години

До Шарл Мишел Тая флашификация я играем в момента в Украйна. Като гледам реакцията на Запада, се надаш булка ..... :)))) Но ако иска пРосия може да се пробва. Опа, забравих, тя от Украйна няма да може да излезе цяла.

140

Анонимен

преди 2 години

До 156 Тия дето се "евакуираха" от "Азовстал" хич недей ги чака. Търси ги след време някъде из лагерите в Сибир. Ако изобщо останат живи, де...

139

Анонимен

преди 2 години

До 153. Ти пък къде го видя това с масовото предаване? Затова ли три месеца и кусур *** с огромното си превъзходство са взели няколко градчета и територии, които в голямата си част си бяха завладени от ДНР и ЛНР? Деййба и лиззачите ви на кремълски дирници, как пък вие за всичко сте "прави" - наследство от комунизма е, нали?

138

Неуспял поляк

преди 2 години

Ако САЩ се притекат на помощ на Тайван, Северна Корея ще изпари американските бази(не с ядрено оръжие, имат си достатъчно мощни други оръжия), ситуирани в проамериканската Южна Корея, след което за има-няма 30 часа ще я контролира напълно.Китай няма да бъде сам.

137

Анонимен

преди 2 години

*** дали ще издържат дълго време да живеят в каменната ера!? Нито чипове, нито коли, нито домашна техника!

136

Сър Пичук

преди 2 години

Джyджeто скоро ще yмpе !

135

Шарл Мишел

преди 2 години

Малко да разясна на тези, на които им плащат да не мислят. Ако Полша провокира Русия и започне война, тогава няма НАТО член 5. Член 5ти е само, ако една държава е нападната, както Украйна примерно.

134

Анонимен

преди 2 години

Украинците са готови да умрат, но няма да се предадат на руснаците, но русофилите са *** и не могат да го разберат това нещо, за това си мислят, че успешната операция по евакуация в съответствие с споразумения, постигнати с посредничеството на международни организации е предаване в плен.

133

Шарл Мишел

преди 2 години

Кисинджър знае много добре, че по-добре да им отстъпят каквото са завладяли вече, защото скоро няма да има какво да предлагат. Но спокойно, като ви пуснат скоро новите опорки друга песен ще запеете. Примерно- Русия постигна Пирова победа, Никога няма да се възстанови, и прочие

132

Демократ

преди 2 години

До 133. Да, НАТО категорично ще се намеси още при първото нападение на гнусните ушаннки над няко натовска държава. Само гледай. Какво ще стане после, не знам, вероятно край на човечеството. Може да загинем всички, но няма да позволим на един луд психопат да ни определя бъдещето.

131

Анонимен

преди 2 години

До 145 Айде малко по-кротко. Като гледам как укрите на тълпи се предават (капитулират), хич не им личи, че са "готови да умрат".