40

да де

преди 2 години

Войната ще свърши когато Русия и САЩ приключат с изпробването на новите оръжия!Не по рано!А украинците да ***,на никой не му пука!

39

Таралеж Накълбо

преди 2 години

Щом е краят на Путин да взема да си продам путкоините, докато не са се обезценили...

38

aa1830

преди 2 години

Този е един от малкото мислещи хора от ИТН и не мога да раъбера какво прави в тази партия. И е класи над сегашния външен министър, която беше пробутана в последния момент, което е доказателство за доста неща.

37

Що рече?

преди 2 години

До: номер 48 Да не са се свършили таблетките с литий по аптеките?Бе ти наред ли си? Какво ти е, човече? В диспансера свършиха ли леглата? За да пишеш в интернет, значи не си там нали? Освен да са ви инсталирали там интернет. В някои болници знам че има, само че се плаща - със жетони или по друг подобен начин.Засрами се! В 21-ви век живеем, не в 19-ти! Няма нито вещици, нито врачки, нито магьосници. Ванга е била една баба която е разказвала приказки измислици-премислици на хора от БКП.

36

ДжоБаеца

преди 2 години

Рано или късно Педерутин ще подвие опашка и ще избяга в изгнание като страхливо куче.

35

Анонимен

преди 2 години

Путин и неговата кохорта са на път към Хага ако новичока не ги покоси преждевременно

34

Анонимен

преди 2 години

Дори руските фашисти да спечелят войната, краят на путин е неизбежен. Дано със себе си да завлече в пъкъла колкото се може по-малко нормални хора!

33

Анонимен

преди 2 години

Путин ще стигне до Кьолн. Чак там ще успеят да спрат руското настъпление. Западът ще плати още по-скъпо от ВСВ. Язък за толкова много жертви, но трудно увират налудните глави.

32

Реалист

преди 2 години

Путин вече е приключен! На него вече е лепнато клеймото ... "военнопрестъпник"! Живеем в 21 век! Вече има всякаква информация за геноцидът които прави в Украйна! Тепърва ще бъде осъден! Номерата ще му вървят, докато има руснаци да му ръкопляскат на Лужники! Иначе отсега могат да му запазят място до мумията на другия престъпник, най-великият Гей на миналия век!

31

До 48

преди 2 години

Не злоупотребявай с Ванга!!!! ПУТИН НЕ Е ОСМИЯТ И НЯМА ДА Е ПОЛЕЗЕН ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

30

Чакаме

преди 2 години

Ванга е казала"Старостта ке погуби САЩ".Истина е.Изнесе милиарди към Украйна.Колкото и да са слепи американците като почнат да гладуват ще стане гражданска война,САЩ ще се разпадне и ще свърши войната в Украйна.Докато стане това Путин ще си пази позициите в Украйна тактически.В момента,в който американците се осъзнаят той ще спечели и даже ще го подкрепят.

29

ха-ха-ха

преди 2 години

По последни данни крацера Москва се е накренил силно наляво и се готви да потъне близо до остров Змейний там където украинския защитник извика "Руский корабль *** на х...." Турски кораб е спасил 54 руски моряци.

28

До 27

преди 2 години

До някъде съм съгласен с тебе, но 1. някак си да нападаш еврейн зеленски като му казваш, че е нацист!? За какъв морал говорим тука!? А за ум ич! После колко да си е самодостатъчна русия! В един глобален свят ...!? Виж за китай си прав, русия в момента става задния двор на китай и те ще я използват я за територия я са материали я за резервни части! Но така е всяка нова империя (разбирай китай) и е нужна евтина работна ръка и мазе за суровините! Та така!

27

анонимен

преди 2 години

зеления евреин ще затрие украинския народ, айде предай се бе, клоун!

26

До 31

преди 2 години

Ядрено оръжие е нонсенс в Украйна - и Беларус, и Русия са дооооста близо и това няма как да стане!!! Путин играе ва банк и лъже като много добър актьор!

25

анализатор

преди 2 години

До: номер 27 В историята на света само една държава е претендирала да бъде "самодостатъчна". И тази държава е... Третият Райх, начело с берлинския и фюрер Адолф Хитлер! Историята на напитката Фанта идва от Германия - заради ембаргото не са можели да внасят американска Кока-Кола и са измислили Фантата!Сега Руската Федерация е втората такава държава която претендира за тази титла.Е като изключим и Северна Корея може би...

24

Анонимен

преди 2 години

На кой да пиша да взема да стана и аз един тpoл поне да изкарам някой лев?

23

Стига глупости

преди 2 години

И тази г'лупотевина начело на страницата.

22

До 27

преди 2 години

Е той и Хитлер беше подкрепян от 95% от населението, даже част от евреите го подкрепяха. Същото е и Путин. Само газови камери още няма за украинците, както беше за евреите. СТАДОТО винаги подкрепя силния диктатор. Това е лошото!

21

анонимен

преди 2 години

АКО!!! ...ако баба ми беше мъжка..... тоя си приказва и сам не си вярва!