161

хаха

преди 2 години

До АнонименЗа 2021 г гражданите на САЩ и ЕС са обеднели средно с 10%. За българите е много повече, България е на границата на мизерията. За 2022 обедняването ще бъде поне 20%.Дай източник да прочета тази статисктика

160

Анонимен

преди 2 години

188 твоя свят е плосък, там е англосферата само и пудели. Само преди юесец врещеше опорки за Казахстан че участието на Русия било агресия. ШОС изозобщо няма да ти споменавам. Даже и британците си вкараха парите в китайската банка, а янките изврещяха като попарени.

159

Суоми

преди 2 години

До Ленинград. Хи-хи-хи.

158

Анонимен

преди 2 години

Който иска да води война трябва да е пръв на фронта барабар с родата не да го раздават велики войни от кабинета

157

В. В. Путин

преди 2 години

Няма да ме предадат, да.Все пак преди 20тина година един се "самообеси" друг се "самозастреля" а трети получи "сърдечен удар", а един май получи висока доза "радиация"??:) :) :)

156

хаха

преди 2 години

До Анонименеее ти с видеоигрите вече лягай си пиян си

155

до 199

преди 2 години

До Ленинград за какво говориш бе руснаците бягат като дяволи от тамян от путин миггргират с милиони кой как може, да тия живеат по-добре диди да видиш в русия как живеят имам толкова много познати там които се готвят и те да напуснат

154

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ Тубата има видеа, вижда се какво продават в Русия, почти всичко е внос, даже и магазините са чужди и само около един процент руски.

153

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е, че тези западняци, които сега блокират Русия отвсякъде, после първи ще се правят на Дева Мария, за да й подават ръка. В името на газта. Лицемерието е огромно в момента, а на никой от западняците не му пука за Украйна. Никога не са й подавали ръка, а сега вече са готови да си татуират украинското знаме. Ако им пукаше за тях, щяха поме да изслушат откачалника от Кремля. Всичко е пълен фалш и крокодилски сълзи. Дано не съм прав.

152

Анонимен

преди 2 години

В 21 век крепостничеството в Русия си процъфтява.

151

Анонимен

преди 2 години

Алооо стига пропаганда за Диктатора!ЛилиПутин не е Русия!

150

Анонимен

преди 2 години

До Малко по-късно "Рашките на пелмени от био-"пшеница", черен хайвер сельодка с водка в тунрата на въздух!" А принципно какво ги спира сега да живеят така? :)))))

149

Анонимен

преди 2 години

До 192Преди 2 години тоалетна хартия сега йод ,кво следва след това)))))Ако нямаш бункер с хранителни запаси побързай направи си, ще ти е нужен.

148

Анонимен

преди 2 години

Толкоз може Запада. Да заплашва,да прави санкции, да си продава оръжието,да се заканва, да се крие в миша дyпкa. А война само във тъпитe им видеоигри а после да чакат руските олигарси да им свършат работата.

147

Гледна точка

преди 2 години

До 186. И това, че са преживели блокадата на Ленинград е хубаво и сега да го преживеят, така ли? Баси говведата прости зомбирани ако това ги успокоява.

146

Анонимен

преди 2 години

Китай поздравява Русия с песента елате пиленца при батко в изпълнение на китайския певец Милко Калайджиев.

145

нали имате милиарди

преди 2 години

ако искате да ги запазите просто организирайте военен преврат срещу джуджето и всичко ще си дойде на местото

144

Хичо

преди 2 години

Никой не заплашва гнома Путин,никой няма да превзема държава с 6000 атомни бойни глави и един луд гном,дето може за пет минути да изпари половината свят....

143

Анонимен

преди 2 години

На запад корпо олигарсите притежават правителството. В Русия и Китай не е така, там ги държат узаптени. Без значение кой руски олигарх е, ако във военно време направи ход срещу правителството, ще свърши моментално като обикновен военнопрестъпник...

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 186 "Хората в Русия са преживели Ленинград./////Точно сегашните руснаци не са преживели нещо което е било преди 77 год., още по-малко хора като Путин и Лавров чиновници в КГБ и Гражданска отбрана на СССР." Не му разбивай фантазиите, той сао на тях кара, щото няма на какво друго. Всяка година на парада на Червения площад строяват "ветераните от войната". Скоро ще трябва да ги изкарват 110 годишни. Почетния легион "Дънкан МакЛауд" :))))))