51

Майора

преди 2 години

Кирчо много трудно ще изборш 9 млд лв , които изхарчи за 9 дни! И ако смяташ да стане за сметка на прокуратурата няма да стане! Още си малък и неппитен за тази цел , не ти ВСС определя квотата! Радвай се че не си неин клиентьаради имота в Божирище !

50

Анонимен

преди 2 години

Гениални са. Понеже не могат да махнат Гешев, направо закриват цялата прокуратура. Няма прокуратура, няма проблем - Кирил Петков, 17.02.2021 г.

49

Анонимен

преди 2 години

Ха ,това да вземаме пари от едни и да ги даваме на други ? Не беше ли прийом на един друг министър председател ?

48

Гласоподавател

преди 2 години

Герберите благославят Кире и неговата група семейство и приятели. Та те са толкова некадърни, че ще върнат Боко на власт. А та нали това не искаме...

47

ха, ха

преди 2 години

Кире, Кире, ако новоизбраните специалисти в КЕВР са абсолютни специалисти като тебе, не ми говори. Ти се абсолютно некомпетентен, не разбираш от нищо, неадекватен си и говориш сама глупости и се хилиш като нев.ме.няем.

46

Ник

преди 2 години

Като се замисля тез хубавци ни управляват вече година. До тук само алабализми и смяна на кадрите с верни на Партията.

45

Груйо

преди 2 години

Никакво развитие не очертава, само рязане на разходи а това води до свиване на потреблението и до огромна криза без изход !

44

Към управляващите

преди 2 години

А вашите заплати не са ли големи (вчера ги вдигнахте още) за това което вършите ? Всъщност от както го няма Бойко, работа за 5 стотинки не сте свършили. Кажете (Честно) какво точно полезно направихте за хората, какво построихте и с какво точно живота стана по добър от преди година ? Ето истината. Спряха всички държавни строежи. Магистрали, спортни зали, ремонти на училища,манастири..Цените на бензин газ ток парно дърва пелети лекарства и храни скочиха повече от 100% а пенсиите и заплатите. Нищо

43

пепи

преди 2 години

Щом Бареков извикаха да праща листчета до Гешев, значи ГерПАджиите са паднали доста под това което очаквах хаха дори продължават да копаят надолу

42

Анонимен

преди 2 години

Петков, стига говори глупости, а научи накрая законите. Не си Бог и това, че си премиер, не те поставя над тях. Бюджетът на съдебната власт е независим, тя си го приема, а НС само го гласува. Питай Милен Велчев, ако не вярваш. И той опита. Веднага падна. КС има решение за това. И гледай с тоя акъл да не станеш клиент на прокуратурата,че Канада няма да те спаси. Имаме споразумение с тях. Между другото, защо прокуратурата му се подмазват, а не е привлечен като обвиняем за документни престъпление.

41

До 51 от ямб.цървул

преди 2 години

А ти си нещастна малка душица,която няма да уцелее в новата Вселена.

40

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБерските слуги са плъзнали да целуват оакани дупета и да плюят, само и само да отърват кожата

39

Анонимен

преди 2 години

Администрацията нали щяхте да е намалите намале ли е съмнявам се затова пък добавките на пенсионерите бяха намалени

38

Анонимен

преди 2 години

Орди от герберски TpoлоВе се пенят и се.ът по форуми и телевизии като за последно. Вожда им плаща от чекмеджетаТа. Знаят, че само Гешев ги пази от правосъдие и за това борбата е на живот и смърт за тях!

37

8000 лева заплата...

преди 2 години

Няма никаква разлика между толупа, гриндера, доганя, костоффф, станишев и царя! Всички тези изверги продадоха и окрадоха българския народ и забогаха с нашия труд и лишения! Все още няма и няма да има осъдени за целенасоченото унищожение на България!

36

падане

преди 2 години

От сто години чакам цените да паднат, а този лъжец ме кара да вярвам след два месеца

35

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБерските сополанковци са плъзнали да плюят, а вече нямат и един лев да си купят банички. Трябва още целуване на Банкянското Тиквено дупер . ходом марш

34

До 41 от Ямб.цървул

преди 2 години

Жалък си.

33

?!?

преди 2 години

А пари допреди два месеца имаш. Сега сме със седем милиарда кредити и се караме от къде ще дадем двайсет лева на БАН. Българите не са глупав народ, българите са много лъгани. А това кире прозира.

32

Анонимен

преди 2 години

Бюджета на правителството за заплати дали е по голям от бюджета на който и да сектор в държавата за заплати Освен това тез от правителството са държ служители и нищо не им се удържа а аз плащам40% данъци и осигуровки на държавата за неиздържания бюджет на правителството