271

Радев е позор!

преди 2 години

Киро - нагъл и некомпетентен. Назначен чрез Радев за кратко в синергия с американските наставления за ТРИ задачи: подпис за членство на Македония в ЕС, приемане на Истанбулската конвенция и настаняване на американски войници и ядрено оръжие в България.

270

Анонимен

преди 2 години

Киро, наблюдавам те, държиш се неадекватно, некомпетентен си, но най-големия ти порок е алчността и безкруполността, назначи де що имаш близки и родини на високи постове, лапането ти е преоритета , а не страната и населението, не ставаш за управленец!

269

msm

преди 2 години

Този им разказва играта и е прав! Цялата гилдия на съдии и прокурори благоденстват на гърба на измъчения и търсещ правосъдие и справедливост народ. К´во стана с убиеца на Милен Цветков!? Само питам, не друго..

268

Анонимен

преди 2 години

прав си тука, ами май и твоята заплата е множко за това дето правиш......

267

Дедо ви

преди 2 години

Ще се мре, яко ще се мре!

266

Божков от Дубай

преди 2 години

Гешев ме пусна да отлетя за Дубай. Кеширах му толкова милиони, колкото на Бацо и Горанов. Никога не е смятал да ми повдига истинско обвинение, камо ли да го прати в съда.

265

Анонимен

преди 2 години

Кире, браво! Прокурорите имат КПД колкото и доверието към тях в обществото - 8%! Трябва да получават възнаграждения само за свършена работа.

264

Анонимен

преди 2 години

Закривай!!!

263

Анонимен

преди 2 години

Направо я закривайте тая прокуратура!!!Свърталище на корупционни схеми!!!Нищо не зависи от тях и никви доказателства не могат да съберат!!!Всичко зависи от Съда !!!

262

анонимен

преди 2 години

Петков нямаше да се заяде, ако Гешев се беше заял с него за двойното гражданство и нарушаване на Конституцията! Сега този неудачник и ***, нямаше да е премиер!!!

261

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно как прокуратурата стана с толкова ниско ниво, а главния прокурор толкова лош, от момента в който подгони един дубайски бежанец. Който Дубайски бежанец, впрочем го няма в "списъка" с вестникарски статии на Кирето. За същия дубайски бежанец се говореше, че спонсорирал едни протести с някакъв Фигурант. Всичко от ясно, по-ясно, ама народеца ТОВА СИ ИЗБРА. Ай честито да му е. Като е ***, когато ги изгони и тия с камъни, ще яде само камъните, които още не е хвърлил.

260

Сатир

преди 2 години

кире, не си заслужил и лев от заплатата си, като просто кире ти се полага социална помощ.

259

Сатир

преди 2 години

"Тази промяна от прокуратурата към младите учени е посоката, в която би трябвало да има по-добър резултат за българската икономика и за България като цяло". - *** много си *** бе Саше, пардон кире, *** много си ***.

258

Анонимен

преди 2 години

И с просто око се вижда, че заплатите и държавните постове, които заемате са прекалено високи за нивото ви!

257

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

по тази логика ти , лена и правителството трябва да сте без заплати

256

право казва

преди 2 години

И аз така мисля. Ако прокуратурата си вършеше работата, досега и Бойко Рашков и Румен Радев щяха да бъдат подсъдими. А виждаме че не са. Трябват промени и то най-бързо за да си върнем държавата от лапите на мутрите. Ето Русия е на границата на Украйна. Един ден път от България.

255

Гацо Бацо

преди 2 години

Кирчо.по твоята желязна логика би трябвало на всички държ. структури да се намалят парите бе пич....На кои нивото на работа е високо ?

254

Даамане

преди 2 години

Ще видим, ще видим, като сложите вашия човек, ще върви с актуализация на бюджета...

253

Иван Пловдивски

преди 2 години

Според Решение 18/16.12.1993г. на Конституционния съд "Бюджетът на съдебната власт е самостоятелен. Органите на изпълнителната власт /Министерски съвет и Министерство на финансите/ не упражняват компетентности в процеса на съставяне, изпълнение и отчитане на бюджета. Тези органи само включват бюджета на съдебната власт като съставна част на годишния общодържавен бюджет, който Министерския съвет внася в Народното събрание." Кире, Кире, стига с това противоконституционствувателствуване!!!!

252

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля, че на прокуратурата могат да и вземат още 20 милиона. И без това нищо не вършат, а главния прокурор няма нито един осъден престъпник в кариерата си, но за сметка на това, първата му работа беше да си купи ново туарегче, а втората - да си направи ремонт в Бояна - явно и без това парите са му много на каскета.